«Πιστέψτε με, δεν υπάρχει πιθανότητα να χάσουν οι Ρώσοι»: Δήλωση-σταθμός στις ΗΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Russian-parade-army-in-Moscow

«Δεν έχει καμία σημασία ακόμα κι αν στείλουμε άλλα 200δισ. δολάρια».

Ο Daniel L. Davis, απόστρατος αξιωματικός του αμερικανικού στρατού και αναλυτής της εξωτερικής πολιτικής των Ηνωμένων Πολιτειών, όντας ένας από τους πρώτους στρατιωτικούς που επέκρινε δημόσια τον πόλεμο στο Αφγανιστάν, είπε σε ομιλία του ορισμένα πράγματα που ακόμα και σήμερα δυτικά ΜΜΕ και πολιτικοί δεν θέλουν να παραδεχθούν.

Αναφερόμενος στις συνεχείς προσπάθειες των νατοϊκών κρατών να φέρουν τη Ρωσία προ μίας «στρατηγικής ήττας», σημείωσε πως επί ουκρανικού εδάφους δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα η Μόσχα να χάσει τον πόλεμο.

Λέγοντας πως ο ίδιος έχει όχι μόνο εμπειρία 20+ ετών στο πεδίο της μάχης αλλά και πως μελέτησε σε βάθος το λεγόμενο «Σοβιετικό Δόγμα» υπηρετώντας στη Δυτική Γερμανία, κατέληξε στα εξής:

«Οι Ρώσοι επιτίθονταν και αμύνονταν με πολύ παρόμοιο τρόπο σε σχέση με αυτό που συμβαίνει τώρα στην Ουκρανία. Πιστέψτε με όταν σας λέω ότι δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα η Ουκρανία να επιτύχει ποτέ σε έναν πόλεμο εναντίον της Ρωσίας. Δεν υπάρχει κανένα μονοπάτι που να οδηγεί προς μία νίκη κατά της Ρωσίας. Τελεία και παύλα.

Δεν έχει καμία σημασία εάν δώσουμε 60δισ. δολάρια. Δεν έχει σημασία εάν δώσουμε 120δισ. ή ακόμα και 200 δισ. δολάρια. Δεν θα κάνουν καμία διαφορά αυτά.

Η αεροπορική ισχύς είναι αμετάκλητα υπέρ της Ρωσίας, όπως επίσης η αεράμυνα και η στρατιωτικο-βιομηχανική τους ικανότητα, το να μπορούν να παράγουν δηλαδή μεγάλους όγκους πυρομαχικών, όπλων και drones. O ηλεκτρονικός πόλεμος είναι υπέρ τους και πάνω απ’ όλα οι άνθρωποι!

Η Ρωσία έχει και θα έχει πάντοτε περισσότερους ανθρώπους. Και αυτό ισχύει για όλη τη Δύση! Δεν θα καταφέρουν ποτέ να συναγωνιστούν με αυτό που συμβαίνει στην άλλη πλευρά»:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ακόμη ένας αντικειμενικός Αμερικανός πού λέει τά αυτονόητα. Τό πρόβλημα είναι ότι πλησιάζουν οι εκλογές στις ΗΠΑ καί ο Μπάιντεν με τούς δημοκρατικούς δεν θέλουν με τίποτα νά χρεωθούν την ήττα στην Ουκρανία πού θά σήμαινε καί σίγουρη ήττα στις εκλογές γι’αυτό προσπαθούν με κάθε δόλιο τρόπο νά τό αποφύγουν θέτοντας όμως ολόκληρο τόν πλανήτη σε κίνδυνο με τίς μεθοδεύσεις τους.

Comments are closed.