Πλάκα μας κάνει ο Σειρηνάκης; Δεν γνώριζε τίποτα για το θέμα; Αλήθεια, ποιές είναι οι σχέσεις του κυρίου Σειρηνάκη με πρόσωπα του κυβερνητικού επιτελείου;

Κοινοποίηση:
που συνελήφθη χτες το απόγευμα από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, μετά από καταγγελία 19χρονης, σύμφωνα με την οποία την κρατούσε φυλακισμένη και την εξέδιδε σε διάφορους πελάτες.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ, στην υπόθεση εμπλέκεται και ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος επίσης συνελήφθη, καθώς, όπως είπε η κοπέλα, την βίαζε από την ηλικία των 11 μέχρι 17 ετών, με διάφορες απειλές, μέσα στο σπίτι τους στα Νότια προάστια της Αθήνας.
(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Η εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών εξέδωσε ανακοίνωση αναφορά με την κατάθεση της 19χρονης που εκδιδόταν από τον αστυνομικό, στην οποία τόνισε πως την είχε αναγκάσει να υπογράψει συμβόλαιο με τη «Sirina Entertainment» χωρίς τη θέλησή της.

Με την ανακοίνωση βέβαια, ο Σειρηνάκης προσπάθησε να μας πείσει ότι δεν ήξερε τίποτα για την υπόθεση και όλα έγιναν νομότυπα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σοκ προκάλεσαν στην εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών «Sirina Entertainment» οι αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας την Κυριακή αναφορικά με την υπόθεση εκμετάλλευσης της 19χρονης στην Ηλιούπολη, η οποία εκδιδόταν από τον αστυνομικό – φίλο της, ενώ από τα 11 της χρόνια ο ίδιος ο πατέρας της την βίαζε.
Τέτοιες συμπεριφορές είναι γνωστό ότι θεωρούνται απερίφραστα καταδικαστέες από την «Sirina Entertainment» και πάγια θέση της είναι ότι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να στηλιτεύονται και να οδηγούνται στη δικαιοσύνη, ώστε να λογοδοτούν για τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

Η 19χρονη ενδιαφερόμενη υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία «Sirina Entertainment» με γνήσιο υπογραφής στο ΚΕΠ και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία που τηρείται αυστηρά και απαρέγκλιτα από όλους τους συντελεστές που λαμβάνουν μέρος, η οποία είναι η εξής: ζητείται ταυτότητα, ώστε να πιστοποιεί ότι ο ενδιαφερόμενος είναι ενήλικος , ιδιωτικό συμφωνητικό με υπογραφή από ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα, καθώς και ιατρικές εξετάσεις.

Με εκτίμηση, Sirina Entertainment».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ο Σειρινακης είναι κολλητός του Μιζοτακη .

    1. Τώρα πώς γνωρίστηκαν κιεγιναν και κολλητοί ένας π/θ χώρας με έναν ιδιοκτήτη πορνό εταιρείας, μόνο στην Ελλάδα μπορουσε να συμβεί

        1. Ετσι…και ο Τραμπ ειχε δικιο για αυτο τον εριξαν…υπαρχει παγκοσμιο σχεδιο να αρπαξουν την εξιουσια παντου παιδεραστες.

Comments are closed.