“Πλήρωσε και τα’σκασε” ο Λάτσης για να γίνει πρόεδρος. Το τελευταίο χρυσό ρουσφέτι της κυρά-Κατίνας. Νόμιμο το αυθαίρετο Mall των δις από το ΣτΕ. Η πιο χυδαία συναλλαγή της “σάπιας” Δημοκρατίας που εξευτέλισε τους θεσμούς

Κοινοποίηση:
1_ergasia.indd

TEASER3-2

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Δευτέρας 3-2-2020, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας αυτοχρηματοδοτούμενης  ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», δεν ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό μηχανισμό, δεν τα παίρνει από κανέναν κι έσπασε το καρτέλ της ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια. Με κόστος αλλά πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή.

-Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους «καινούργιους». Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή, διαφθοράς, βρωμιάς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.
-Στο μοναδικά ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με την ίδια σταθερή τιμή των 0.80 ευρώ αλλά και με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015 , με μια αποφασισμένη ομάδα δημοσιογράφων που υπηρετούν την αλήθεια του Λαού.
Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα
-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό
–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού.

Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται.

Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες πατριώτες. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες

@@@υποσημείωση

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση επίπλαστων κυκλοφοριών σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

32_sport.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑΣ? ΟΙ ΑΠΟΓΩΝΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ. ΛΑΤΣΗΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ.
    ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΠΑΓΑΓΟΥΝ ΕΛΑΣΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ. Η ΠΛΗΟΨΗΦΙΑ ΤΗς ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΠΑΡΤΗΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΩΜΑΤΑ. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΤΩΜΑΤΑ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΡΡΝΗΤΕΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΦΥΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΗΖΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΛΗΔΑΤΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    Η ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ DNA ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΩΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΚΕΝΕΙΑΣ. ΑΚΡΑΙΟ? ΟΧΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ.

  2. Χίο κάνε ποιο συχνά εκπομπές και κάλεσε κ τον δαραβιγκα χαχαχα αξέχαστες είναι

  3. Η Σακελλαροπούλου φαίνεται σε φωτογραφία στο γραφείο της να έχει ένα κύπελλο επί του οποίου αναγράφεται Ρουθ Γκίνσμπουργκ.
    Πρόκειται για μία Εβραία νομικό, την οποία ο Κλίντον είχε διορίσει στο ανώτατο διαστήριο των ΗΠΑ το 1993, επειδή δε η θητεία είναι ισόβια εξακολουθεί να την κατέχει καίτοι 87 ετών.
    Πρόκειται για «ακτιβίστρια» φεμινίστρια και δικαιωματίστρια. Μία υπονομεύτρια των χρηστών ηθών Ιουδαία.

  4. Σπύρος Λάτσης, η γυναίκα του Δωροθέα Μπάρκλεϋ,με Ελληνιδα μητέρα,ο μεγάλος γυιός ο Τζων με γυναίκα Αγγλίδα υπάλληλο των επιχειρήσεων τους, η μεγάλη κόρη Ενριέτα παντρεμένη με τον Εβραίο Σιμόν Μπλανκ (!!!), ο δεύτερος γυιός, ο Αλεξάντερ, με τουρκάλα (!!!).
    Είναι αυτή ελληνική οικογένεια;
    Κατοικεί εδώ και χρόνια μονίμως στην Γενεύη, πόλη γιάφκα των Εβραίων διεθνών απατεώνων. Στην Ελλάδα έρχεται και φεύγει σαν τον κλέφτη.

  5. κατα λαθος παραβιασε την υφαλοκριπιδα, και ολα αυτα που τραβουσε εισαν τα πρικια της FAYMAYE DOLMA SULTAN διαφορα κατσαρολικα,και αλλα για οικιακη χρηση.

Comments are closed.