«Πληγώθηκε» από τα λάθη του ο Παναθηναϊκός στη Μαδρίτη (90-86)

Κοινοποίηση:
Ρεάλ - ΠΑΟ 90-86

Πλήρωσε ξανά τα ίδια λάθη ο Παναθηναϊκός AKTOR! Oι «πράσινοι» έδειξαν ανταγωνιστικοί στη Μαδρίτη σε σημαντικό διάστημα του αγώνα, ωστόσο η «άνευρη» άμυνα σε συνδυασμό με τα πολλά χαμένα ριμπάουντ επέτρεψαν στη Ρεάλ να πάρει τη νίκη με σκορ 90-86, υποχρεώνοντας την ομάδα του Εργκίν Αταμάν σε δεύτερη σερί ήττα και πτώση στο 2-2.
Ο «επτάστερος» ξεκίνησε άσχημα το ματς και βρέθηκε γρήγορα στο -14 (19-5). Η είσοδος των Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ιωάννη Παπαπέτρου και Κώστα Σλούκα βελτίωσε την εικόνα και οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε αντεπίθεση διαρκείας, με αποτέλεσμα η διαφορά να πέσει στο καλάθι στα πρώτα λεπτά του τρίτου δεκαλέπτου (50-48).
Κάπου εκεί, οι «πράσινοι» έχασαν τη συγκέντρωσή τους και επέτρεψαν στους γηπεδούχους να τρέξουν ένα επιμέρους σκορ 20-5, με αποτέλεσμα η Ρεάλ να βρεθεί στο +17 (70-63). Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός πλησίασε πολλές φορές σε απειλητικό βαθμό τη «βασίλισσα», όμως του έλειψε η αμυντική προσήλωση και έχασε πολλά ριμπάουντ (12 επιθετικά για τη Ρεάλ), με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response