“Πληγώθηκε” το “Βέλος”! Τεράστιο ρήγμα στο αντιτορπιλικό από τη μανία του αέρα (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
velos

Το ιστορικό αντιτορπιλικό πλοίο του Ναυτικού, που βρίσκεται στη Νέα Παραλία και λειτουργεί ως μουσείο του αντιδικτατορικού αγώνα και στολίζει την παραλία της Θεσσαλονίκης δεν άντεξε από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Θεσσαλονίκη από τα ξημερώματα του Σαββάτου με αποτέλεσμα να τρυπήσει, όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες.

Να σημειώσουμε ότι το πλοίο στερείται προωστικού σκεύους και απλά ρυμουλκείται από τον Φλοίσβο όπου το αποφασίζουν οι πολιτικές ηγεσίες για να τονιστεί η συμμετοχή του Ναυτικού στον αντιδικτατορικό αγώνα (το πλοίο το είχε πάρει ο ναύαρχος και πρώην Α/ΓΕΝ Ν.Παππάς στο κίνημα του Ναυτικού και το είχε παραδώσει στον βασιλιά (τότε) Κωνταντίνο στην Ιταλία όπου είχε καταφύγει μετά το αποτυχημένο αντιπραξικόπημα του Δεκεμβρίου του 1967).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ο παπας επαιρνε οδηγιες απο Βαρδινοπουστα στα βραχεα

  2. ΕΔΩ ΣΤΟ θωρηκτο ΑΒΕΡΩΦ ΕΚΑΝΕ ΓΑΜΟ ΔΕΞΙΩΣΗ Ο Πατιστας ΜΕ ΤΗ Χρουσαλά …..ΤΟ ΒΕΛΟΣ…
    ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕ ΧΑΤΖΑΡΑ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ

  3. Πλακα μας κανετε;Απο χθες το βραδυ φυσαει του κερατα και απο το πρωι εγινε γνωστο οτι το ΒΕΛΟΣ χτυπιεται.Δηλ.δεν γινοταν τιποτα;Δεν μπορουσαν να το πανε πιο εξω;Σκοτωμα θελουν.Σιγουρα θα το στειλουν για παλιοσιδερα.[θυμαστε το “ΛΕΩΝ”που σαν ELDINGE,ηταν στο πειραμα της Φιλαδελφειας;Αντε γεια]

  4. Αυτό το αίσχος, είναι ένδοξη ιστορία;
    Ένας ρίψασπις δουλοπρεπής ανθέλληνας, στέρησε από την Πατρίδα του ένα όπλο ενάντια στους εχθρούς της, για να το αποθέσει ως λάφυρο στα πόδια αλλοφύλων μοναρχών, απογόνων αιμομιξίας, ευρωγλίτσας που μας επέβαλαν τα παράσιτα της Ιστορίας, για να μην αναληφθεί η διακυβέρνηση της Χώρας από τους εμπνευστές της Ιερής Επανάστασης του 1821.
    Εξαργύρωσε την προδοσία του με παράσημα και υπουργιλίκια που του έδωσαν ανέντιμοι συγκλητικοί.
    Εκφυλισμός

  5. κουλη που ησουν πολιτικος εξοριστος 6 μηνων θυσιασε την κρατικη επιδοτηση που παιρνεις απο τις ελιες για να προστατευσεις το πλοιο Σε περιπτωση που δεν βγαινεις οικονομικα πες και στην σιχαμενη αδερφη σου να τσονταρει με το λεσι τον γιο της

  6. Η πρώτη προσπάθεια να πέσει ο Παπαδόπουλος, η δεύτερη ήταν το ψευδοπολυτεχνειο όπου είχαμε τα γνωστά αποτελεσματα της εισβολής στην Κύπρο.

  7. ΤΟ 41%
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
    Η ΜΟΥΣΕΙΟ…..ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΦΙΣΤΑΤΑΙ, ΑΠΟΔΕΙΞΗ
    ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…………….
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ

Comments are closed.