«Πνίγηκε» ο Παναθηναϊκός στον Σηκουάνα και έχασε από την σταχτοπούτα Παρί (84-80)

Κοινοποίηση:
Παρί - ΠΑΟ 84-80

Στην πρώτη του ήττα στην φετινή Ευρωλίγκα υποχρεώθηκε ο Παναθηναϊκός. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης έπεσαν θύματα έκπληξης στο Παρίσι χάνοντας από την άσημη και … σταχτοπούτα της διοργάνωσης Παρί με 84-80  σε μια πολύ απογοητευτική βραδιά όπου υστέρησαν αρκετά «βαριά χαρτιά» της ομάδας του Αταμάν.

Η γαλλική ομάδα που πανηγύρισε την «παρθενική νίκη της στην Ευρωλίγκα επέβαλε από τα πρώτα λεπτά τους δικούς της κανόνες στην αναμέτρηση. Με όπλο την εκπληκτική της ευστοχία από τα 6,25 η γαλλική ομάδα έπιασε στον ύπνο τον Παναθηναϊκό, που είχε σε τραγική βραδιά τον Κέντρικ Ναν και έφτασε να προηγείται με 39-27.

Την ίδια στιγμή το σύνολο του Αταμάν στην επίθεση τα περίμενε όλα από τους Λεσόρ και Λορέντζο Μπράουν . Με τον Γάλλο σέντερ και τον πολιτογραφημένο Ισπανό φόργουορντ να βρίσκουν δίοδο προς το αντίπαλο καλάθι οι «πράσινοι» ψαλίδισαν τη διαφορά για το 45-39 με τη λήξη του πρώτου μέρους. Η απογοητευτική εικόνα του «Τριφυλλιού» συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, δίνοντας την δυνατότητα στην γηπεδούχο ομάδα να ανοίξει την διαφορά στους 12 πόντους για το 62-50 . Διαφορά που εδραιώθηκε μέχρι το τέλος.

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response