Ποια είναι η “κυρία της ενημέρωσης” που έφαγε ένα εκατομμύριο ευρώ από τον Δημήτρη Κοντομηνά: Ο Δήμος Βερύκιος έβαλε “φωτιές” στο τηλεοπτικό σκηνικό, όλοι “ψάχνονται”!

Κοινοποίηση:
ΤΥ

Ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος διηγήθηκε μια ιστορία από τα παλιά στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή, βάζοντας φωτιές στο τηλεοπτικό σκηνικό.

Αναφέρθηκε σε μια μεταγραφή που είχε γίνει την εποχή που ήταν ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού καναλιού Alpha ο Δημήτρης Κοντομηνάς, και είχε στοιχίσει στον σταθμό ένα εκατομμύριο ευρώ!!!

Μετά τη δήλωση του έγιναν διάφορες υποθέσεις στα δημοσιογραφικά γραφεία και ακούστηκαν ονόματα. Οι πάντες κατέληξαν σε ένα όνομα, το οποίο εμείς αποφασίσαμε να μη δημοσιεύσουμε πριν υποβάλουμε συγκεκριμένη ερώτηση στην εν λόγω συνάδελφο, η οποία έχει διακριθεί στα δελτία ειδήσεων.
Ο δημοσιογράφος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για την Ελένη Μενεγάκη αλλά για “κυρία της ενημέρωσης”. Όσο για την «Ωραία Ελένη» ο Δήμος Βερύκιος τόνισε ότι εκείνη «δεν θα έμενε στο… μύριο»…

Συζητήσεις επί συζητήσεων, λοιπόν, άνοιξε η αποκάλυψη του Δήμου Βερύκιου για τη μεταγραφή της παρουσιάστριας του ενός εκατομμυρίου ευρώ στον Alpha, πριν από χρόνια.

«Εγώ ξέρω -δεν θα πω το όνομα, μη γίνουμε πάλι κουλουβάχατα- γυναίκα που πήρε μεταγραφή για να έρθει στο κανάλι από τον Δημήτρη Κοντομηνά ένα εκατομμύριο. Μα πώς φτάσαμε, ρε παιδιά, στην πτώχευση; Υπήρχε μία στρεβλότητα σε όλα τα επίπεδα» είπε χαρακτηριστικά ο Δήμος Βερύκιος σε συνέντευξή του στο Astra Tv και στον Κωνσταντίνο Καμέα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έφερε στο πλατό τον συνεργάτη της κι εκείνος δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομα της παρουσιάστριας, ωστόσο μοιράστηκε μια ιστορία που συνέβη την ημέρα που εκείνη βρέθηκε στο κανάλι.

«Δεν εννοούσα την Ελένη Μενεγάκη. Από την ενημέρωση είναι. Η Μενεγάκη είναι φρεγάτα, στο ένα … μύριο θα μείνει; Τότε είχαν πέσει πολλά λεφτά» ξεκαθάρισε ο Δήμος Βερύκιος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response