Ποια είναι τα ηχηρά ονόματα που μένουν εκτός της ευρωβουλής

Κοινοποίηση:
Piros-Dimas

Πολλά και ηχηρά είναι τα ονόματα που μένουν εκτός της ευρωβουλής. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε όλη τη λίστα από Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, με γνωστούς υποψήφιους που δεν κατάφεραν να εκλεγούν.

Νέα Δημοκρατία: ΚΥΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΔΗΜΑΣ ΠΥΡΡΟΣ, ΣΠΥΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ), ΔΟΥΝΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ.

ΣΥΡΙΖΑ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΟΣ, ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΑΥΓΕΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΠΑΠΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑΣΟΣ, ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

ΠΑΣΟΚ: ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΕΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ο Ζαγοράκης γλυκάθηκε από τον παχυλό μισθό του ευρωβουλευτή στη νδ και είπε να αλλάξει αφεντικό κατεβαίνοντας με τον ξύριζα να συνεχίσει το φαγοπότι και η κυρά του τα ταξίδια στας Βρυξέλλας. Έφαγε πακέτο και πολύ καλώς. Για όλους τους άλλους υποψήφιους κατάντια του πολιτικού συστήματος Αυτιάς και λοιπά ξερατά.

  2. ΕΝΑΣ ΣΗΚΩΝΕ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ , Η ΑΛΛΗ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ ΗΘΟΠΟΙΟΣ , Ο ΑΛΛΟΣ ΚΟΛΟΓΛΥΦΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ !!!! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ? ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ?ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑ ΜΙΣΘΟΣ 30000 ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΑ, ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΛΠ ΣΥΝ ΙΣΟΒΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ 1600 ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΠΟΤΕ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΠΛΗ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ? ΤΡΙΖΟΥΝ ΩΡΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ. ΠΑΩ ΝΑ ΞΕΡΑΣΩ!!

  3. Οι περισσοτεροι ειναι αθλητες η παρουσιαστες η ηθοποιοι…ω ρε καταντια
    Καλα τι σχεση μπορουν να εχουν αυτοι με την πολιτικη?
    Απ την αλλη εχουμε πολιτικους που δεν δουλεψαν ποτε τους

  4. τα ζωα δεν γινονται Ανθρωποι@οσα χρονια περασουν ζωα θα μεινουν,οποιον βλεπουν στη τηλεοραση του βαζουνε σταυρο ,

Leave a Response