Ποια φωτογραφία ντροπιάζει τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη

Κοινοποίηση:
Christos-Gogos-768x461

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης ξεκαθάρισε ότι θέλει το παιχνίδι να παίζεται στο γήπεδο και σημείωσε πως το ματς έπρεπε να συνεχιστεί. Πάντως, προχώρησε και σε μία … λάθος διατύπωση τονίζοντας ότι τον διαιτητή του διακοπέντα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Χρήστο Γώγο δεν τον έχει ξαναδεί και δεν τον γνωρίζει. Κι όλα αυτά την στιγμή όπου ο γνωστός Εφοπλιστής και Διοικητικός Ηγέτης των «ερυθρόλευκων» έχει φωτογραφηθεί μαζί του σε βράβευσή του από χοροεσπερίδα των βετεράνων της πειραϊκής ομάδας!

Ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός με αφορμή τον θόρυβο αναφέρθηκε και στη συζήτηση που είχε με τους παίκτες της ομάδας του Πειραιά, στους οποίους, είπε, μεταξύ άλλων, να είναι δυνατοί και έτοιμοι να συνεχίσουν το παιχνίδι.
Δήλωσε μετά την οριστική διακοπή του ντέρμπι πως «όλα ήταν παραμύθια» και πως η κλινική εικόνα του Χουάνκαρ ήταν ικανοποιητική, προσθέτοντας ότι «ο γιατρός δεν μπορούσε να πει αν ήταν φιτ ή όχι».

 

Διαβάστε τη συνέχεια και τις αναλυτικές δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ο ΝΕΟΣ ΚΟΣΚΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ

  2. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Δεν πρόκειται για τον διαιτητή αλλά για τον γιατρό του αγώνα. Άλλωστε είναι φανερό. Ο συγκεκριμένος κύριος είναι αρκετά … φουσκωμένος για να είναι διαιτητής.

  3. Κοψε τις μαλακιες γιατι ενω εισαι Νο 1 σε πολλά θεματα , εδω τα εκανες δρελομπου.
    Ποσες χιλιαδες φωτο βγαζουν ολοι οι μεγαλοι Προεδροι , ειναι δυνατον να τους θυμαται όλους;

  4. και λοιπον κυρ δεκεγορε τι παει να πει αυτο που λες αν δηλαδη εβγαζε αυτος μια φωτογραφια με τον Κασιδιαρη η τον Μιχαλολιακο θα ταελεγες αυτα?????????????????????????????????????? αντε στο δικαστηριο σου

  5. Θα πω κάτι προς όλους κάθε απόχρωσης, αν στον κανονισμό ποδοσφαίρου έβαζαν πχ πως η ρίψη φωτοβολίδων επισύρει πέναλτι σε βάρος της γηπεδούχου, θα τολμούσε κάποιος να το κάνει ή θα τον κάνανε κιμά οι διπλανοί του;
    Όλα αυτά γίνονται διότι τα κατακάθια που προβαίνουν σε αυτές τις πράξεις ξέρουν ή νομίζουν πως δεν θα τιμωρηθούν ούτε οι ίδιοι ούτε οι ομάδες τους, που παριστάνουν πως τις αγαπάνε.

  6. Πες καμμιά αλήθεια ρε πρόεδρε, έτσι για το ξεκάρφωμα.

  7. Πολλοί θέλουν να φωτογραφηθούν με τον Μαρινάκη και αυτό είναι μεμπτό; Κι εγώ Δικηγόρος είμαι και έγω φωτογραφηθει και με Μαρινάκη και άλλα Δημόσια πρόσωπα αυτό τι σημαίνει ότι αν κάνω εγώ μια στραβή θα πρέπει να καταδικαστούν και όσοι είναι στη φωτογραφία; Με αυτό το σκεπτικό οι μισοί και περαπάνω πολιτικοί έπρεπε να είναι φυλακή.

Comments are closed.