Ποιος ήταν ο άτυχος 38χρονος εθελοντής που σκοτώθηκε στην Ιπποκράτειο Πολιτεία – Την Τρίτη η κηδεία του

Κοινοποίηση:
dasopyrosbestis

Οι φίλοι του τον αποκαλούσαν «βασιλιά των drone» – Οδύνη για τον άδικο χαμό του  – Ήταν πατέρας δύο παιδιών!

Πρόσωπα από τον κοινωνικό του περίγυρο κάνουν λόγο για εναν ιδιαίτερα ευαισθητοποιημενο χαρακτήρα, πρόθυμος να συνδράμει οπουδήποτε υπήρχε ανάγκη. «Λενε οτι δεν μπορείς να διαλεξεις πότε ή πως θα πεθάνεις» γράφουν οι συγγενείς και στενοί του φιλοι.

Και προσθέτουν:  «Αλλά μπορείς να διαλέξεις το πως θα ζήσεις. Ο φίλος μας, συνεργάτης μας, σύζυγος και πατέρας δυο παιδιών, Βασίλης Φιλώρας, έζησε την κάθε του μερα με χαμόγελο, ευγένεια και ανιδιοτελή αγάπη. « Το νήμα της ζωής του έληξε άδικα χθες, επιχειρώντας με αυταπάρνηση ως εθελοντής πυροσβέστης στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Ο Βασίλης Φιλώρας θεωρούνταν ο καλύτερος στην Ελλάδα χειριστής drone και μάλιστα. έφτιαχνε μόνος του racing drone. Έφτιαχνε drones για τον ελληνικό στρατό, την ΕΡΤ και την Πολιτική Προστασία. Η κηδεία του θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 10 Αυγούστου στον ιερό ναό Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης στα Άνω Λιόσια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Συλλυπητηρια για το παλικαρι που χαθηκε. Καπου διαβασα οτι ηταν συνεπιβατης σε μηχανακι και χτυπησε σε ηδη πεσμενο καλωδιο, ειναι αληθεια? Φορουσε κρανος? Πολυ θαραλλεα πραξη να μπει με μοτοσυκλετα σε καμμενη περιοχη με πυρκαγια σε εξελιξη γιατι μπορει να υπαρξουν πτωσεις αντικειμενων, οπως κλαδιων και δυστυχως καλωδιων. Μα υπαρχουν ακομα ξυλινες κολωνες μεσα σε δαση?

    Ισως εχει ευθυνη ο οδηγος της μηχανης, ο οποιος λεγεται οτι εσκυψε και απεφυγε το καλωδιο. Με ποσο ετρεχε μεσα στην πιθανη ομιχλη? πατησε φρενο? Ειχανε μπει στην ΙΠ ενω ισχυε η εντολη εκκενωσης? (αρα με δικη τους ευθυνη)

Comments are closed.