Ποιος θα μαζέψει τον Τούρκο προπονητή του ΠΑΟ Εργκίν Αταμάν που μας μαλώνει επειδή θυμόμαστε τον Αττίλα στην Κύπρο;

Κοινοποίηση:
ataman_giannakopoulos-930x550

Ο  προπονητής του μπασκετικού Παναθηναϊκού, κ. Εργκίν Αταμάν, προσελήφθη έναντι πολλών εκατομμυρίων από τον Έλληνα επιχειρηματία φαρμακοβιομήχανο Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με αποστολή να «αναστήσει» την ομάδα. Ο Τούρκος προπονητής δικαίωσε τον Έλληνα επιχειρηματία φέρνοντας έναν ευρωπαϊκό κι έναν εγχώριο τίτλο στον ΠΑΟ. Θα ήταν όλα τέλεια , αν ο κ.Αταμάν δεν προκαλούσε ασκώντας σε κάθε ευκαιρία πολιτική υπέρ των τουρκικών συμφερόντων, πουλώντας «ελληνοτουρκική φιλία»!

Τελευταίο κρούσμα όσα έγιναν στην Κύπρο. Φίλαλθοι που παρακολουθούσαν τουρνουά στο οποίο συμμετείχε και ο Παναθηναϊκός ύψωσαν πανό για τα 50 χρόνια τουρκικής εισβολής και κατοχής στην Κύπρο. Και πολύ καλά έκαναν! Δεν έγραψαν τίποτα για τα εγκλήματα πολέμου των Τούρκων και τις φρικαλεότητες που έκαναν.

Ο Αταμάν παρεξηγήθηκε και έγραψε ένα…δακρύβρεχτο και βαθιά υποκριτικό κείμενο στα μέσα κοκνωνικής δικτύωσης! Το θέμα είναι τι θα κάνει ο Έλληνας επιχειρηματίας Δημήτρης Γιαννακόπουλος που φέρεται να είναι και θερμός υποστηρικτής πετριωτικών θέσεων. Θα εξηγήσει στον Τούρκο προπονητή ότι δουλειά του είναι να καθοδηγεί την ομάδα του στο γήπεδο κι όχι να δίνει διαπιστευτήρια εθνικοφροσύνης στο καθεστώς Ερντογάν; Ή θα κάνει το κορόϊδο ελπίζοντας σε νέους τίτλους για την ομάδα του. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αταμάν έφερε στο Παναθηναϊκό και δύο Τούρκους παίκτες ,ένας εκ των οποίων είναι και λάτρης του Κεμάλ.

Αν ο κ.Αταμάν δεν συμμαζευτεί είναι αναμενόμενο πως οι υπενθυμίσεις -ΜΕ ΚΟΣΜΙΟ ΤΡΟΠΟ- για το τι έχει κάνει η χώρα του στην Κύπρο,θα συνεχιστούν και καλό θα είναι να τις συνηθίσει.

Είναι δεδομένο ότι θα βρεθούν και κάποιοι που θα προτιμήσουν να στρουθοκαμηλίσουν και να αποδώσουν τις δικαιολογημένες αντιδράσεις για τη συμεπριφορά Αταμάν σε οπαδικά κίνητρα. Πιθανόν αυτοί να θεωρούν σημαντικότερους τους τίτλους μιας ομάδας από το γεγονός ότι η χώρα κινδυνεύει να χάσει τους τίτλους ιδιοκτησίας της.

Τι έγραψε ο Αταμάν:

«Είμαι ο Εργκίν Αταμάν, ο προπονητής του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της περσινής “θρυλικής” σεζόν. Υποστήριξα δυνατά το τουρνουά, επειδή πίστεψα ότι θα βοηθήσει στην “φιλία και την ειρήνη” και ήρθα εδώ με πολύ θετικά συναισθήματα.

Την πρώτη ημέρα, μας υποδέχθηκαν θερμά στο αεροδρόμιο. Η αγάπη στα μάτια του κόσμου με έκανε πολύ χαρούμενο. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης που υπέγραψα αυτόγραφα, συνάντησα εκατοντάδες φίλους του μπάσκετ. Η ατμόσφαιρα της φιλίας και της ειρήνης ήταν υποσχόμενη για όλους εμάς.

Παρόλα αυτά, χθες στο γήπεδο, όπου ο αθλητισμός και η φιλία έπρεπε να επικρατήσουν, ένα πολιτικό πανό εμφανίστηκε από μία μικρή ομάδα ανθρώπων, που δεν θεώρησα ότι ταίριαζε με την φιλοξενία που βιώσαμε εκεί. Είχα μία αντίδραση για αυτή την συνθήκη με τον πιο δυναμικό τρόπο που μπορούσα για να τραβήξω την προσοχή εκεί.

Τα γήπεδα είναι μέρη για φιλία και ειρήνη, όχι πολιτική. Γνωρίζω πως οι άνθρωποι που “ανέβασαν” αυτό το πανό δεν θα επηρεάσουν τα συναισθήματα των χιλιάδων ανθρώπων που έχουν δείξει σε εμένα και την ομάδα μου αγάπη από την πρώτη μέρας μας εδώ (σ.σ. στην Κύπρο). Θα υπάρχει πάντα ένας ισχυρός δεσμός μεταξύ μας.

Παρομοίως, οτιδήποτε κι αν γίνεται, η αγάπη μου για τους πραγματικούς φίλους του μπάσκετ θα είναι η ίδια. Διότι αυτό που μας φέρνει κοντά περισσότερο από καθετί είναι η κοινή μας αγάπη για το μπάσκετ.

ΠΗΓΗ: militaire.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ο γιαννακοπουλος και καθε γιαννακοπουλος ωσ δεξιος καπιταλιστης και μεγαλοκαρχαριας δεν μπορει ετσι και αλλιως να ειναι πατριωτης. σας νοιαζει για τα 18χιλαδες € που εδωσε η ολγα για χαλια αλλα οχι τα 300 χιλιαρικα που εκανε η πορσε που εκανε δωρο ο τρακης στον ναν λες και τα χρηματα δεν τα εβγαλε αρμεγωντας το λαο αλλα τα εφερε απο αλλο πλανητη. τα ιδια σκ..τα ειναι και οι μαρινακηδες οι αγγελοπουλαιοι οι σαββιδηδες μελισσανιδηδες κλπ. δε μιλω οπαδικα

  2. Η κατάντια της Ελληνικής κοινωνίας.Τουμπεκι για τα συμφέροντα μας.Κανενας δεν έχει θέση σε αυτήν την χώρα εάν δεν την σέβεται.Η ιστορία είναι καταγεγραμενη ,οι χιλιάδες νεκροί επίσης.Θα βγουν από τους τάφους τους να μας κάψουν.Δεν τους σεβόμαστε.Λαος που ξεχναει την ιστορία του είναι καταδικασμενος.Εαν το σπίτι σου καεί, θα πεις μετά ότι καλά έκανε και το πήρε άλλος?Και αυτός που πιστεύει ότι είναι δικό του,θα του το δώσεις?? Τι λέτε ρε παιδιά.Σε 1 κοινωνία που όλα είναι στον βωμό του χρήματος ,χάνουμε και τις αξίες μας….Δυσοσμία….

  3. ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ…. ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ Κ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ……….. Κ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!!

  4. Να πάρει μαζί του και τον υμνητή του Κεμάλ και της σφαγής των Ποντίων βρωμότουρκο Σεντι Οσμάν.
    Κι εδώ ο ”πατριώτης” κάνει την πάπια…

  5. Γιαννακόπουλε δεν δικαιούσε να μιλάς για πατρίδα και κοινωνία όσο έχεις τον “γκρίζο λύκο” και τον πληρώνεις, στείλτον στο δι@…λο να τελειώνουμε, θα βρείς και αλλού προπονητή μη φοβάσαι, αλλά μήπως φοβάσαι, μήπως κάποιοι σε κρατούν από τα αρχ… στη λέσχη-στοά που ανήκεις και παίζεις το παιχνίδι τους;

  6. Ο Αταμαν πάσχει από Αρνταν-αμαν…. Και όποιος κατάλαβε…. Κατάλαβε…..

  7. τρακη ειδες τι επαθε ο φρι αφου δν εδιωξες τον μαυροτσουκαλο σαρακινο…και αν συνεχισεις ετσι,βλεπω ο Θεος να σου φερνει νοθευμενη κοκο και να σε στελνει στο διαολο μια ωρα αρχιτερα…οσο τον κρατας τοσο χειροτερα θα παθαινεις

    1. Καλύτερα να γράψεις ο ΓΟΝΟΣ φαρμακοβιομήχανος για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους.

  8. βρωμοτουρκε Αταμαν πισω στη τουρκια σου!! γιαννακοπουλε..μακρια απο τουρκους προπονητες..!!να τον διωξεις!! εκτος αν σε νοιαζει μονο η ομαδουλα σου..και γραφεις στα παπαρια σου την ΕΛΛΑΔΑ!! ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ!! ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!….

  9. Ο τούρκος Γκούφι ας παει στο διάολο να βρει τον κατσικογαμη σοδομιστη παιδεραστή μωαμεθ

Leave a Response