Ποιος πρέσβης – από τους πρώτους – πήγε να συναντήσει τον Μπακογιάννη; Όχι δεν ήταν ο Πάιατ αλλά φίλος της “οικογένειας” Μητσοτάκη…

Κοινοποίηση:
mpakogiannis_

Αν και ο Τζέφρι Πάιατ είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Μπακογιάννη και ήταν ο πρώτος που τον συνεχάρη για τα νέα του καθήκοντα, δεν ήταν ο πρώτος πρέσβης που συνάντησε τον νέο δήμαρχο Αθηναίων!

Ποιος τον… πρόλαβε;

Ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα, Δρ. Ερνστ Ράιχελ. Για την ακρίβεια, ήταν ο δεύτερος, αφού τον Δήμαρχο Αθηναίων είχε δει νωρίτερα ο Ιταλός Πρέσβης Efisio Luigi Marras.

Διαβάζουμε από το ΑΠΕ: “Ο Γερμανός πρέσβης επισκέφθηκε τον κ. Μπακογιάννη σήμερα στο δημαρχιακό μέγαρο της Αθήνας και τον συνεχάρη για τα νέα του καθήκοντα όπως και ο δήμαρχος, συνεχάρη και ευχήθηκε στον Πρέσβη της Γερμανίας την καλύτερη δυνατή ευόδωση της εδώ αποστολής του.

Επίσης, τη συνάντησή τους απασχόλησε η προσεχής άφιξη του υφυπουργού Νόρμπερτ Μπαρθλ, εντεταλμένου για την περαιτέρω ανάπτυξη της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, που έχει ως στόχο την αποτελεσματικότητα της συνεργασίας σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης μεταξύ των δύο χωρών, καθώς και τα προσεχή διεθνή επιχειρηματικά φόρα που θα διεξαχθούν στην Αθήνα το φθινόπωρο”.

bakogiannis_germanos_presbis_

Υ.Γ. Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας, ε;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αφού αυτοί τον έβγαλαν καλέ, να μην τους υποδεχτεί το μορφόπαιδο.. να τους κεράσει και ενα γλυκό περγαμοτο να γλυκαθούνε λιγουλάκι, μιας και εχουν παρει μεγάλη πικρα απο μια Ψυχή…
    Άλλωστε, επενδυσή τους είναι και ο μπακογιαννης! Τούς ανήκει!! Γιατί την αγόρασαν άλλωστε την cosmote! Για να γράφουν τα δικά τους νουμεράκια στις εκλογες! Σάμπως και παει κανεις να τα ξαναδιασταυρώσει? Στις 7 η ωρα κλείνουν οι κάλπες, στις 8 τα “μαγειρεύουν” και στις 9 βγαίνουν τα σιχάματα της δημοσιοαλητιας και βρωντοφωνάζουν τον “νικητή”! Πριν ακόμη μετρηθουν όλοι οι ψήφοι του λαου! Την επόμενη κιολας μερα πιάνουν και τα υπουργεια για να τακτοποιήσουν τυχων εκρεμότητες (τα λευκα, τα ακυρα, νεα ψηφοδελτια με άλλους ψοφους..) μην τυχων και παει κανενας Εισαγγελέας να ελέγξει… (τι?????) και την τρίτη μέρα έχουν μεταφέρει και τα μπαγκάζια τους και εχουν επιβεβαιώση την θεσούλα τους. Και να παει Εισαγγελεας, τι θα βγει να πει μετά απο ενα μηνα που θα δει πως το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν.. νόθο(!). Σηκωθείτε και φύγετε; Σαμπως και υπάρχει κανένας αξιόλογος και έντιμος Πρόεδρος Δημοκρατιας για να τηρήσει το Σύνταγμα; Σάμπως και το ‘χουν διαβάσει ποτέ τους… Και βγαινουν μετά και αλληλοσυνχέζονται μεταξύ τους για την μεγάλη “νίκη”!
    .
    Και κάθε φορά οι ιδιες κοινόταπες φρασεις.., πως ότι κάνουν το κάνουν με την εμπιστοσύνην που τους έδωσε ο Ελληνικός λαος… και είναι γνήσιοι αντιπρόσωποι που πάνε στας βρυξελλες και στας γερμανιας και μιλάνε αντί του λαου….” Ξέρετε τωρα, το ίδιο ποίημα 44 χρόνια το εχουν μάθει απ εξω!
    .
    Εγώ πάντως, και οφείλω να το καταθέσω και δημόσια, έχω γράψει επώνυμη καταγγελία σε ..δημόσιους φορεις… που αρνούμαι οποιαδηποτε απο αυτες τις κυβερνησεις διοτι δεν αντιπροσωπευουν δημοκρατικά την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ οπως ορίζει το Σύνταγμα της Ελλάδος…, εχω γράψει ολα τα επιχειρήματά μου…, και ως εκ τούτων ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΦΟΡΟ σε αυτες τις κυβερνησεις (γιατί; για να τα τρώνε αυτοι; τα τρώω και μόνη μου!).. Και δεν μπορουν να μου κάνουν τίποτα γιατί το κατέθεσα γραπτώς!!! Οχι καλέ, θα δουλεύω εγώ για να τα τρώνε αυτοί με τα κωλοπαιδα τους (και να αθωώνονται στα δικαστηρια) και να ταιζουν τους γυφτους να καθονται και τους μετανάστες να ερχονται να γεννοβολανε εδω και να τα αναγνωρίζουν και για Ελληνόπουλα μετα!( άντεντοκούμπο…κλπζ)…
    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ. Δεν ψωνίζω απολύτως τίποτα περα απο ενα φαγητο. Δεν παω διακοπες, βολταρες, διακοπαρες… ινστιτουτα ομορφιας, κομμωτηρια, ρουχα, παπούτσα… Δεν εχω καραβακια, κοτερακια, εξωλέμβιους, ιδιωτικα αεροπλανακια… γερμανικες τζιπαρες.. Δεν χρειάζομαι προστασια, αστυνομικους να με φυλανε, αυτοπροστατεύομαι και απο μόνη μου.. (γρήγορα και καθαρά, μόνο με το μυαλό και την γλώσσα μου!)…
    ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΒΑΣΗΛΙΣΣΑ!!!!!!!!
    .
    Υ.Σ προς αγράμματους πανεπιστημιακους καθηγηταδες της νεας Ελληνικης γλώσσης… η Βασήλισσα γράφεται με Η, διότι δηλώνει την Βάση τού Ήλιου!!! που είναι η Γη, ζοντόβολα.
    = Βασήλιο (**********)
    Α, και η ιλιάδα σας, με Η γράφετε! Είναι η, ΗΛΙΑΔΑ!(*****). Και ο Όμηρος είναι χαρακτηρισμός και ΟΧΙ ΟΝΟΜΑ!(****).

  2. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΦΕΤΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ SIEMENS.

Comments are closed.