Ποιο κανάλι σάρωσε σε τηλεθέαση στην αλλαγή του χρόνου και ποια… πάγωσαν από τον χιονιά;

Κοινοποίηση:
kanalia_2103_1-768x580

Τι παρακολουθήσαμε από τις 23:45 στις 31 Δεκεμβρίου 2019 έως τις 00:15 στην 1η Ιανουαρίου 2020;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, λοιπόν, πρώτη επιλογή στο συγκεκριμένο διάστημα ήταν ο ΣΚΑΪ τόσο στο σύνολο των τηλεθεατών όσο και στο δυναμικό κοινό.

Αναλυτικότερα για το σύνολο του κοινού:

ΣΚΑΙ: 29,1 %

ANT1: 17,2 %

ΕΡΤ1: 11,4 %

OPEN: 7,7 %

ALPHA: 5,6 %

STAR: 3,6 %

Όσον αφορά, επίσης, το δυναμικό κοινό:

ΣΚΑΙ: 30,7 %

ANT1: 18 %

ΕΡΤ1: 8,5 %

OPEN: 7,8 %

ALPHA: 4,8 %

STAR: 3,3 %

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΤΟ “ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ” ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ.ΦΑΤΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.

  2. Αγαπητέ Στέφανε,

    Σε Καμία Περίπτωση ΔΕΝ Ανταποκρίνονται τα Νούμερα Τηλεθέασης που Δίνει η NIELSEN.

    Εγώ Μιλώντας, είτε με Συγγενείς και Φίλους στην Ελλάδα, είτε με Φίλους που Ζουν σε Άλλες Χώρες ( και στο Εξωτερικό οι ΈΛΛΗΝΕΣ, είτε Μέσω Ίντερνετ, είτε Μέσω Μία Συνδρομήτική Κάρτα που Έχουν από Ελλάδα, Έχουν τη Δυνατότητα να Βλέπουν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ), για τις Ευχές για το Νέο Χρόνο, Αμέσως Μετά την Αλλαγή, οι Περισσότεροι Ήταν Συντονισμένοι στην ΕΡΤ1 και Άλλοι στον ΑΝΤ1. Για το Πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, 2 Άτομα Μόνο μου Είπαν Ότι Παρακολουθούσαν Εκείνη την Στιγμή.

    Γενικά οι Εντυπώσεις και τα Σχόλια που Αποκόμισα, Ήταν Ότι το Πρόγραμμα της ΕΡΤ1 για την Πρωτοχρονιά, Ήταν Πολύ Καλύτερο από Εκείνο των ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ Καναλιών.

    Η NIELSEN Συμβάλλει και Αυτή με τη Σειρά της, εδώ και Χρόνια, ΔΕΝ Είναι Σημερινό Φαινόμενο Αυτό, στην Απαξίωση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ προς Όφελος της ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

    1. Αγαπητε σχολιαστη Αγγελε απο Μιλανο.

      Διαβαζω τα υπολοιπα σχολια σου σε διαφορα αρθρα και συμφωνω απολυτα μαζι σου.Οσον αφορα το συγκεκριμενο ομως διαφωνω.Η πλειοψηφια του τηλεοπτικου κοινου οντως βλεπει ΣΚΑΙ επειδη τα προγραμματα που εχουν επιλεξει οι υπευθυνοι του ειναι λιγοτερο σκουπιδοειδη απο αυτα ολων των υπολοιπων.

      1. Αγαπητέ Νίκο, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.

        ΔΕΝ Πάυει Όμως και τα Προγράμματα του ΣΚΑΙ να Είναι Σκουπιδοειδή, Λιγότερο ή Περισσότερο των Υπολοίπων Καναλιών Μικρή Σημασία Έχει, η Ουσία ΔΕΝ Αλλάζει.

        Για το Δελτίο του ΣΚΑΙ, για παράδειγμα, με τη Σία Κοσιώνη, να σου Πω, Τυχαίνει να Έχω Λίγο Ελεύθερο Χρόνο στο Γραφείο τις Καθημερινές και να Βάζω Λίγο να Παρακολουθήσω, παρόλο που Εγώ Είμαι με τη ΝΔ, Δυσκολεύομαι, Αρκετές Φορές να Παρακολουθήσω, από την Άποψη της Παρουσίασης των Γεγονότων. Για παράδειγμα, στο Κομμάτι που Αφορά το Λαθρο-Μεταναστευτικό, ο ΣΚΑΙ ΔΕΝ Ασκεί Καμία Κριτική, στις Διάφορες Δημοσκοπίσεις που Παρουσιάζει, για το Λαθρο-Μετανστευτικό τις Περισσότερες Φορές Απουσιάζει η Προβολή της Άποψης του Κόσμου. Γενικά Στέκεται στα Υπόλοιπα Θέματα, που Ομολογουμένως η ΝΔ Μέχρι Στιγμής τα Πηγαίνει Πολύ Καλά ( Καμία Σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ ). Εκείνο Όμως που ΔΕΝ μου Αρέσει, Είναι Ότι Λειτουργεί Περισσότερο ως Επίσημο Γραφείο Τύπου της ΝΔ, και Όχι σαν Αντικειμενικό Κανάλι. Πολλές Φορές ΔΕΝ Κρατά Ούτε τα Προσχήματα, Είναι Αυτό που Λέμε, Θέλει η π…α να Κρυφθεί και η Χαρά ΔΕΝ την Αφήνει..

        Τώρα για τα Υπόλοιπα Πράγματα τι να Πω, θα τα Βλέπεις και Εσύ.

        Αυτό που Ξεχωρίζει, και με Μεγάλη Διαφορά ( Όχι Μόνο από τα Προγράμματα του ΣΚΑΙ, Αλλά και των Υπολοίπων Καναλιών με Αντίστοιχο Concept ), κατά την Προσωπική μου Άποψη, Είναι η Εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, Στην Υγειά μας ρε Παιδιά, Όπου Γενικά η Εκπομπή, σε Όποιο Κανάλι κι αν Έχει Μεταφερθεί Διαχρονικά, Έχει ΥΨΗΛΑ Νούμερα Τηλεθέασης. Όμως Χθες τα Χάλασε Λίγο, με την Έννοια, Όπως Έγραψα και Προηγουμένως, Μιλώντας και με Κόσμο, είτε από Ελλάδα, είτε από Άλλες Χώρες, Μετά την Αλλαγή του Χρόνου για τα Πολλά, οι Περισσότεροι Ήταν Περισσότεροι Ευχαριστημένοι με το Αντίστοιχο Πρόγραμμα που Είχε η ΕΡΤ1, παρά Εκείνο του ΣΚΑΙ, και Έκαναν Εναλλαγή Μεταξύ ΕΡΤ1 και ΑΝΤ1.

        Άγγελος από Μιλάνο

        1. Αγαπητε Αγγελε απο Μιλανο καλησπερα και Καλη Χρονια με Υγεια και οτι καλυτερο.Συμφωνω απολυτα μαζι σου.Καθοτι ομως στο σπιτι που ημουν καλεσμενος η επιλογη του σπιτονοικοκυρη ηταν ο ΣΚΑΙ δεν μπορω να εχω αποψη για το αντιστοιχο της ΕΡΤ 1 και του ΑΝΤ1.

  3. Ε οχι και ο σκαι!!!!!!!! Οτι θελουν γραφουν!!!!!!!! Ειναι αναξιοπιστες οι μετρησεις.και που ξερω εγω σε ποιους εχουν μοιρασει τα μηχανακια της agb και δεν κατευθυνουν τα αποτελεσματα κατα το δοκουν;;;;;;;;;;

Comments are closed.