Πολιτική ΔΙΩΞΗ από το καθεστώς της Νέας Δικτατορίας του Μητσοτάκη. Αποφάσισε και διάταξε! Δημοκρατία αλά ΚΑΡΤ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
παπ1

Πολιτική ΔΊΩΞΗ από το καθεστώς της Νέας Δικτατορίας του Μητσοτάκη. Αποφάσισε και διάταξε, αφού μάζεψε ο,τι χειρότερο,τα ορφανά του Σημίτη από το βαθύ ΠΑΣΟΚ άσκησε δίωξη στον 34χρονο, Νεκτάριο Μικκιό. Αφού πέταξαν στο σπίτι του κροτίδα, κρότου – λάμψης, αστυνομικοί, σπάσανε την πόρτα του σπιτιού του, κατατρομοκατώντας το νεαρό ζευγάρι, στη συνέχεια, τον συνέλαβαν με την διαδικασία του αυτόφωρου.

Δημοκρατία αλά καρτ. Το έγκλημα του καλούσε τους χριστιανούς να διαμαρτυρηθούν σε περικλειστό χώρο, στο προαύλιο του Ι.Ν Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Αρχαιοτάτη μέθοδος διαμαρτυρίας των Ορθοδόξων Χριστιανών, για την προστασία των ιερών και των οσίων του Γένους μας κσι οπότε αυτά απειλούνταν από τους εχθρούς. Καλούσε δηλαδή του πιστούς χριστιανούς σε προσευχή και ψαλμωδία για να αναθέσουν το πρόβλημα της παρέλασης του ΑΙΣΧΟΥΣ, στο Θεό για την επίλυσή του.
Το καθεστώς όμως, αντέδρασε βάναυσα, προς γνώση και συμμόρφωση των υπολοίπων.

Το καθεστώς που ποδοπάτησε πολλάκις το Σύνταγμα. Το καθεστώς της συγκάλυψης του σκανδάλου των υποκλοπών, που εξαιτίας του δεν έχουν μούτρα οι Έλληνες Ευρωβουλευτές να κυκλοφορούν στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο,υπάρχει και σχετικό ψήφισμα, που το επιβεβαιώνει. Το καθεστώς που συγκάλυψε το έγκλημα των ΤΕΜΠΩΝ. Το καθεστώς που συγκάλυψε τους παιδόφιλους και παιδοβιαστές, είδαμε αποφάσεις δικαστικές να αβαντάρουν τους παιδεραστές, λίγο έλλειψε να πουν ότι η 12χρονη παρέσυρε των 55χρονο παιδοβιαστή. Αφού ο τελευταίος απειλεί με αποκαλύψεις για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Έλληνες Αγρυπνείτε και Προσεύχεστε.

Νικόλαος Παπαδόπουλος βουλευτής ΝΙΚΗΣ


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο Μίχος απειλεί με αποκαλύψεις; Αφού είναι μαλά κας, ας κάτσει στη φυλακή και οι άλλοι ανωμαλοι να γλεντάνε τα γούστα τους με τα λεφτά του ελληνικού λαού.

Leave a Response