Πολυετής κάθειρξη σε θείο για βιασμό 8χρονης ανιψιάς

Κοινοποίηση:
SEXOYALIKI-KAKOPOIHSH12

Συνολική ποινή κάθειρξης 17 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε έναν 42χρονο οποίος κακοποίησε σεξουαλικά την 8χρονη ανιψιά του, τον Αύγουστο του 2020, στις Σέρρες.
Κρίθηκε ένοχος για βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και για γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

Το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση του να μην έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής κι έτσι επέστρεψε στη φυλακή όπου παρέμενε προφυλακισμένος μετά τη σύλληψη του.

Τα αδικήματα τελέστηκαν από τον κατηγορούμενο, σε χωριό του νόμου Σερρών , στις 8 Αυγούστου 2020, στο σπίτι του αδελφού του ο οποίος διέμενε μαζί με τη σύζυγό του, τα τέσσερα ανήλικα παιδιά του και τον πατέρα του.

Εκεί διέμενε και ο 42χρονος ο οποίος αφού έκλεισε το στόμα της 8χρονης ανιψιάς του την ώρα που αυτή έπλενε τα πιάτα στην κουζίνα, την οδήγησε στο δωμάτιο του όπου τη βίασε.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο δράστης εκμεταλλευόμενος τις σωματικές του δυνάμεις ακινητοποίησε το κορίτσι και, παρά το γεγονός ότι η ανήλικη φώναζε να την αφήσει και προσπαθούσε να ξεφύγει, την εξανάγκασε σε συνουσία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ανατριχιασαμε πάλι! Το πολύ σε έξι χρονάκια θα είναι έξω ο θειουλης.Γι αυτό ο καθένας κάνει ότι ψυχανωμαλια του κατέβει στο βόθρο της ευρωπης(δλδ Ελλαντα).

Comments are closed.