Πολυτεχνείο: 50 χρόνια κόκκινης φαγούρας! Ας κρατήσουν τα πανηγύρια γύρω από το πτώμα του μύθου…(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
κο

Συμπληρώνονται 50 χρόνια από την ” εξέγερση ” του Πολυτεχνείου αυτές τις ημέρες. Μία επέτειος που αφήνει παγερά αδιάφορη την ελληνική κοινωνία εκτός βέβαια από τους δράκους και τις κοκκινοσκουφίτσες της αριστεράς που πάνω σε αυτό το παραμύθι , έχτισαν καριέρες.

Καριέρες ” αντιστασιακού” που εξαργυρώθηκαν με την συμμετοχή στις πολιτικές και οικονομικές ελίτ της Ελλάδας αλλά και των Βρυξελλών. Αυτή η ” γενιά του Πολυτεχνείου ” ταυτίστηκε με κάθε επιταγή του διεθνούς παράγοντα που θέλει μια πατρίδα χωρίς ψωμί ( εθνική οικονομία παραγωγής) , χωρίς παιδεία ( αλλά με δικαιωματιστική κουλτούρα) και χωρίς ελευθερία ( με διάλυση της εθνικής ταυτότητας) .
Ας κρατήσουν τα πανηγύρια γύρω από το πτώμα του μύθου του Πολυτεχνείου, είναι τόσο γραφικά όσο και αυτοί που το γιορτάζουν.

κοκι

Γραφείο Τύπου του Εθνικού Μετώπου

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. οι αγγελοι του τσαρλι και οι φιγουρες του ντουτσε καταντησατε εδω μεσα….

  2. AΧ ΒΡΕ ΓΕΩΡΓΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΚΑΚΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ.. ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΕΞΟΡΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΙΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΗ ΣΤΑΙΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΜΟΙΣΘΟ…. ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΞΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΗΔΕΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΙΧΩΣ ΙΧΝΟΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΚΑΤΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΙΝ ΣΕ ΡΙΞΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΙΣ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑ ΦΤΑΙΣ ΦΤΑΙΣ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΠΡΕΠΑΙ ΝΑ ΕΙΣΟΥΝ

  3. Θά καταθέσει στεφάνι και η Αυλική τού Πριγκηπατου τού Μονακό Μαρία ;

  4. KATARAMENA KOUMOUNIA EGLIMATIES ANTHELINES GAMO TO POLYTEXNEIO KAI TON POUSTI TON IOANIDI FAGATE TON ELLHNARA GIORGO PAPADOPOULO MEGALE GIORGO ATHANATOS…..ENA 7 METRO AGALMA STO SYNTAGMA KAI ENA.
    STON KOLOKOTRONIS DIPLA DIPLA..

    1. Σωστός, αλλά Νίκο ξηλωσαν το άγαλμα του Μεταξά οι σοσιαλιστές απ’την κεντρική πλατεία της πατρίδας του το Αργοστόλι. Του κυβερνήτη που είπε ΌΧΙ και είχε ετοιμάσει το λαό για να δεχτεί με χαμόγελο αυτή του την απόφαση. Τι να λέμε τώρα. Έχτισαν καριέρες και βίλες πάνω στο μύθο του Πολυτεχνείου όλοι οι αχριστοι τύποι.

Comments are closed.