Πολύ γέλιο – Ακτιβιστές που αυτοπροσδιορίζονται ως σκύλοι διαδήλωσαν στο Βερολίνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΗΛΙΘΙΟΙ

Ακτιβιστές που αυτοπροσδιορίζονται ως σκύλοι διαδήλωσαν στο Βερολίνο

Μια ομάδα ανθρώπων που αυτοπροσδιορίζονται ως σκύλοι διοργάνωσε προ ημερών μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Βερολίνο και έγιναν viral

Περίπου 1.000 άνθρωποι που προτιμούν να μην προσδιορίζονται ως άνθρωποι, αλλά ως σκύλοι, οργάνωσαν μια συγκέντρωση στον σιδηροδρομικό σταθμό του Πότσνταμ στο Βερολίνο, επικοινωνώντας μεταξύ τους με αλυχτίσματα.

Ο λόγος για τη συγκέντρωση ήταν μια ενέργεια για την υποστήριξη ενός Ιάπωνα με το παρατσούκλι Toko, ο οποίος πριν από ένα χρόνο «μεταμορφώθηκε» σε κόλεϊ.

Συνολικά, περίπου χίλια άτομα συμμετείχαν στην διαδήλωση υποστήριξης. Πολλοί από τους συμμετέχοντες απλώς φορούσαν μάσκες σκύλου, μη μπορώντας να αγοράσουν ένα τόσο ρεαλιστικό κοστούμι όπως του Τόκο.

Σύμφωνα με τη New York Post, η δράση προκάλεσε μια αρνητική αντίδραση στο διαδίκτυο. Κάποιοι τους ζήτησαν να πάνε σε ψυχιατρική κλινική ή σε φιλοζωική ομάδα για να λύσουν τα προβλήματά τους.

Στο viral βίντεο της συνάντησης, οι παρευρισκόμενοι φάνηκαν να επικοινωνούν γαβγίζοντας, ουρλιάζοντας και σφυρίζοντας ο ένας προς τον άλλον.

 

«Προβλήματα με την υπερβολική επιθυμία να επιδεικνύονται τα φύλα, οι προσανατολισμοί, οι προσωπικότητες κ.λπ. Απλά να είστε φυσικοί και να αναγνωρίζετε τον εαυτό σας ως άνθρωπο- αυτό είναι κάτι παραπάνω από αρκετό», σχολίασε ένας χρήστης.

«Καλέστε τον ελεγκτή των ζώων και δώστε τους τις δόσεις λύσσας», έγραψε ένας άλλος

“Αλλά αν αναγνωρίζονται ως σκύλοι, γιατί φορούν μάσκες;”, ρώτησε ένας τρίτος χρήστης.

Σύμφωνα με τη New York Post,οι ειδικοί έχουν ζητήσει να γίνει διάκριση μεταξύ των “θηρευτών”, των ανθρώπων που “ταυτίζονται με ένα πλάσμα διαφορετικό από τον άνθρωπο”, και των “γουναράδων”, των ατόμων που απολαμβάνουν το cosplaying με στολές ζώων”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Κοιταχτε.. Με το νόμο τους μ εμείς.. Θα δηλώσουμε “γάτες” και θα διαδηλωσουμε ότι δεν τους γουστάρουμε. Στο δρόμο μόνο οι γάτες κάνουν κουμάντο. Για ν δεις μετά το μπέρτακι έχει ν πέσει.. Κ με το νόμο κιόλας…

  2. ΠΡΌΟΔΟΣ.
    .
    Α ΡΕ ΜΕΤΑΞΆ ΧΡΕΙΑΖΌΜΑΣΤΕ.
    .
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΗΛΊΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.
    .

  3. ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!

  4. κτηνοβάτες ειναι … ακτιβιστές το παιζουν και καλα

Comments are closed.