Πολύ σωστός ο Πάτερ Kλεομένης! Σκορπίζει πόνο και εγκεφαλικά στην Νέα Τάξη: “Εδώ θα έρθουμε όλοι”(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
κλεομενης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

35 Σχόλια

  1. ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ RUTUBE -ΧΑΡΑΓΜΑ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΕΊΝΑΙ ΑΠΌ ΛΑΛΛΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ!!!

  2. Στην καλυτερη περιπτωση καραγκιοζης , στην χειροτερη ψυχοπαθής
    και αν του δωσουμε και καποια ελαφρυντικα τοτε ειναι γραφικός μεν διαταραγμενος δε ..

  3. Να μας πει ο “πάτερ” Κλεομενης αν δέχεται και την καθαρά Εβραϊκή παλαιά διαθήκη. Για γέλια είναι ο Χριστιανοταλιμπαν. Είναι και καλά κατά των Εβραίων όταν ο Χριστιανισμός έχει τις ρίζες του στην Ιουδαικη θρησκεία. Όλοι ξέρουμε ποια είναι η πραγματική θρησκεία των Ελλήνων. Τελικά μόνο οι 12θειστες εκπέμπουν ακόμη ιερό φως της αρχαίας Ελλάδας.

    1. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗ ΧΑΝΟΥΚΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΜΑΚΚΑΒΑΙΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
      ΟΙ ΜΑΚΚΑΒΑΙΟΙ ΠΟΥΛΙ ΜΟΥ ΤΣΙΟΥ ΤΣΙΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΗΤΑΝ;
      ΕΛΛΗΝΕΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ! ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ; ΕΛΛΗΝΕΣ!
      ΑΥΤΟΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ, ΜΑΚΑΜΠΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΜΑΚΑΜΠΙ ΜΠΥΡΕΣ.
      ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΠΟΥΦΟΣ ΤΣΙΟΥ ΤΣΙΟΥ.

    2. εμαθες και την ΠΑΛΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΩΡΑ?ΑΙΝΤΕ,, την διαβασες ΚΟΝΑΝ?ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΙΣΟΥΝ την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ εδω και χρονια το ξερεις οτι ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ενας απο ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΛΕΝΟΥΝ με κρασι και μετα ΜΑς ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ?Η θρησκεια των ΕΒΡΑΙΩΝ ειναι ο ιουδαισμος η μασσωνια,το ταλμουδ και η καμπαλα.οσο για τα
      παραμυθακια του 12 θεκαθεου ειναι για γελια..οταν πηγε ο ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΣ στην ιταλια ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΑΝ απο
      μονα τους .το ιδιο εγινε ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ.ΣΕ λιγο θα δεις τον ΣΤΑΥΡΟ επανω απο την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ λιγο πριν την εναρξη του 3 παγλκοσμοιου πολεμου .

  4. Αξιος και μάχιμος ο Κλεομένης. Έχει αρχιδια και τιμάει τα παντελόνια που φοράει. Έχει φώτιση γι αυτό τον βλέπεις και χαμογελάει και δεν φοβάται.

    Άξιος υιός του Θεού.

    1. Είναι όμως foul στο ότι είναι φανατισμένος και βρίζει τους νεοημερολογίτες. Λες και έχει καμιά διαφορά. Σε αυτό είναι απαράδεκτος.

  5. Όταν εκοιμήθη ή μητέρα μου – τόν Ιανουάριο , – στήν πρό covid εποχή , ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ – επήγαμε στά κοιμητήρια νά τήν θάψουμε . Βλέπωντας ό αδερφός μου ένα γύρω τίς πολυκατοικίες μού είπε : ” κοίτα νά δείς πού πήρανε σπίτι οί άνθρωποι βρέ παιδάκι μου , απέναντι απ’ τό νεκροταφείο…!” . Κι εγώ τού απεκρίθην : ” Μά γιατί τό λές , οί άνθρωποι αγοράσαν τήν προσωρινή τους κατοικία δίπλα είς τήν μόνιμην , τί τό κακό εκάμαν ; ” Όλοι γυρίσαν καί μέ κοιτάξαν περίεργα , ουδείς όμως είπε τίποτα…
    Εγώ δέν τόν έχω ξανα δεί αυτόν τόν άνθρωπο αλλά τί τό κακό κάνει ; Μάς λέει , μετανοείτε , γιατί όλοι εδώ θά έρθουμε , ΟΛΟΙ ! Αυτοί όμωε πού θά μετανοήσουν θά κερδίσουν τήν αιώνια ζωή… Αλλά βέβαια , άν προτιμάτε , ζείστε τήν ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΗ τήν τωρινή , στόν ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΟ τούτο κόσμον…

  6. Kαι ποια είναι η λύση; Να ζούμε με κάνονες ζωής που είναι παρόμοιοι με αυτούς που επέβαλε το Ισλαμικό κράτος (ΙSIS) όσο καιρό αυτό το μόρφωμα ήταν εν λειτουργία; Μην γελιόμαστε η ιδανική κοινωνία που ονειρεύεται ο σαλεμένος παπάς δεν έχει διαφορά από τις κοινωνίες του ΙSIS

  7. Τεράστιος κωμικός!! Ο Νίκος Κατέλης της Ορθοδοξίας!! Τουλάχιστον τρεις κλάσεις πάνω από Μόρφου (σαν να συγκρίνεις Νίκο Βαμβακουλα με Πάολο Μαλντίνι). Συνέχισε έτσι πάτερ!!

    1. Μια τρίχα από τα αρ@@@χιδια του Κλεομένη είστε οι ίδιοι που τον βρίζετε κ στο you tube.

  8. Αυτός δεν είναι που πετούσε πέτρες στις κεραίες?
    Άσε μας κουκλίτσα μου

    1. Πετούσε και σοκολατένια κέικ σε αγελάδες.

  9. Εδώ φαίνεται η τεράστια διαφορά της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας από τον χριστιανισμό. Οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν “Η ζωή είναι κ@βλα, είναι χαρά ζήσε”, οι χριστιανοί λένε “Η ζωή είναι πένθος, θα σε φάνε τα σκουλήκια”. Βλέπεις έναν νέο άνθρωπο να αρνιέται την ζωή και την χαρά και να ξαπλώνει μέσα στον τάφο και να σκέφτεται όταν θα πεθάνει που θα τον τρώνε τα σκουλήκια. Σήκω πάνω βρε κακομοίρη, ζήσε, χόρεψε, γ@μησε, δώσ΄του να καταλάβει και όταν πεθάνεις θα σε φάνε τα σκουλήκια. Όλους θα μας φάνε τα σκουλήκια αλλά είναι αυτός λόγος για να πεθαίνω ζωντανός?

    1. Ελπίζω να μη κόψει το μακελειό αυτό το σχόλιο γιατί πιστεύω πως εδώ πρέπει η απάντηση. Φίλε αυτό που εσύ γνωρίζεις ως “Χριστιανισμό” δεν έχει καμία σχέση με τον πραγματικό Χριστιανισμό. Είναι μια αίρεση η οποία έχει επιβληθεί με την αυτοκρατορική και αργότερα κρατική συνδρομή και παριστάνει πως στηρίζεται στο Χριστιανισμό. Ακόμη και στην Αγία Γραφή μπορείς να δεις πως ο Χριστός και οι Απόστολοι δεν ήταν καθόλου αντίθετοι στο να χαίρονται οι πιστοί τις ΝΟΜΙΜΕΣ χαρές της ζωής, αν το κάνουν ευχαριστώντας το Θεό. Μπορώ να σου δώσω δεκάδες χωρία που το αποδεικνύουν αλλά δεν είναι μέρος για κατήχηση. Και ειδικά άνθρωποι σαν τον Κλεομένη που σου λένε “όλα είναι μάταια δεν αξίζει να γευτείς ή να αγωνιστείς για τίποτα” ή “αν χαίρεσαι τη ζωή θα πας στη Κόλαση”, είναι όλοι πλανεμένοι από τον Σατανά και δεν έχουν καμία σχέση με το Άγιο Πνεύμα. Να θυμάστε ακόμη και ο Εωσφόρος μεταμορφώνεται σε Άγγελο φωτός άμα θέλει να παραπλανήσει…. Ο Πατέρας μας στον ουρανό μας αγαπάει και όλες τις χαρές της ζωής μας τις έδωσε για να περνάμε καλά, όχι για να τις απαρνούμαστε “αλλιώς θα μας τιμωρήσει” και λοιπές χαζομάρες που λένε οι πλανεμένοι αυτόκλητοι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι. Κι αυτό στο λέει ένας προφήτης.

    2. Αυτά που γράφεις δεν έχουν καμία σχέση με ελληνική φιλοσοφία. Κάτι διάβασες που δεν κατάλαβες κάτι άκουσες κάτι σου είπαν και νομίζεις ότι εμαθες φιλοσοφία! Η πραγματική ζωή αρχίζει μετά θάνατον

  10. Κι εμείς τι κανουμε; (βάζω και τον εαυτο μου) Καθόμαστε και διαμαρτυρομαστε δια πληκτρολογιου. Εμείς είμαστε έτοιμοι να χλευαστουμε, να διωχθουμε, να φυλακιστουμε, να βασανιστουμε και να θανατωθουμε για τη πίστη μας; Ο Άγιος Νικόλαος Βελιμιροβιτς είπε πως “λίγοι μπορούν να γίνουν ιερείς αλλά ο καθένας μπορει να γίνει Αγιος” . Ο φόβος μας εμποδιζει μη χασουμε άλλη μια μερα μίζερης ζωης

  11. ΓΛΕΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΑΔΕΡΦΕ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ…Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ+ΑΣΕΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ!

  12. Μεγάλος Καραγκιόζης αλλά λέει την αλήθεια.

  13. Αυτός ο καημένος άνθρωπος είναι άρρωστος…. κακώς και ντροπή τους όσοι τον διώκουν ποινικά ..

    1. Άρρωστος είσαι εσυ μάλλον. Μπορεί να φαίνεται γραφικός, αλλά όλα όσα είπα βγαίνουν.
      Ξέρεις κάτι, αν έβλεπες/άκουγες τον Χριστο 2000 χρόνια πριν..άρρωστο θα τον έλεγες κ Εκείνον.
      Μακάριοι οι πτωχοί Τω πνευματι…
      Συγχωρα με για τον τρόπο μου. Καλά Χριστούγεννα.

  14. ΜΑ ΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ

  15. Ψυχοπαθής,ίσως μοναδικός στο είδος του να σκορπά απαισιοδοξία στον κόσμο λες και τα μοναδικά θέματα που χρήζουν έντονη δεικτικοτητα ειναι ο πλουτισμός και η πλεονεξια.

  16. Πσσσσσ ! Θεόρατα γίναν τα κυπαρίσσια από το λίπασμα.
    Και τι λίπασμα ε…..100% βιολογικό.

  17. ….ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!….ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΤΙΜΟΣ!!!….ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΛΕΟΜΕΝΗ!!!….ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ!!!

  18. Τώρα θα πάω να δω μια ταινία θρίλερ χαχαχαχαχαααααα…

  19. πατέρα Κλεομένη με συγκίνησες αληθινά!! μου θύμησες τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου, μου έλεγε τα ίδια ακριβώς λόγια όσον αφορά την στάση ζωής!!!

  20. ΑΞΙΟΣ ΜΑΧΙΜΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  21. ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΥΟ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ….
    ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ.
    ΓΕΛΑΤΕ ΓΕΛΑΤΕ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΩ ΣΑΛΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΓΕΛΑΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΤΕ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΥΡΙΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.

    1. Ναι, ο υποκριτής ο Κλεομένης είναι ο “Ενώχ”… Μη προσβάλλεις τον Ενώχ.

      1. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ.
        Ο ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ. ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

  22. μεγάλος παιχταράς. Σκορπίζει γέλιο.

Comments are closed.