Ποντόλιακ, σύμβουλος Ζελένσκι κατά Ζαλούζνι: Έγιναν λάθη στην αντεπίθεση

Κοινοποίηση:
ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Η αποτυχία της αντεπίθεσης άφησε κακή γεύση – Έγιναν λάθη τακτικής…

Στην παραδοχή ότι έγιναν τακτικά λάθη κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής αντεπίθεσης των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων προχώρησε ο Mikhail Podolyak, σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου, Volodymyr Zelensky. 

«Σχετικά με την επίθεση. Ναι, υπάρχει μια ορισμένη αρνητική επίγευση, δεδομένου του τι συνέβη το 2023. Ναι, υπήρξαν ορισμένα λάθη τακτικής, η στρατιωτική και η πολιτική ηγεσία μιλάνε για αυτό» υπογράμμισε μιλώντας στο ουκρανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 24 o Podolyak, εξαπολύοντας εμμέσως πυρά κατά του αρχηγού του ουκρανικού στρατού, Valery Zaluzhny, ο οποίος είναι πιθανό – σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN – να απομακρυνθεί ακόμα και σήμερα Παρασκευή 2/2 από την αρχηγία των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.

Επιπλέον, ο Podolyak υπογράμμισε πως τα Ευρωπαϊκά κράτη πρέπει να βοηθήσουν την οικονομία της Ουκρανίας και να αυξήσουν την προμήθεια συγκεκριμένων τύπων όπλων και πυρομαχικών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τα λαθη ποιος τα εκανε ???Ο τακουνατος??Οι ασχετοι συμβουλοι του ??Ο στρατηγος??Και τωρα θα αναλαβει πληρως ο Προεδρος για σχεδια μαχης και τακτικες πολεμικες??Τελειωσατε και δεν το παραδεχεστε …Η χωρα θα εξαλειφθει απο τους χαρτες ….!!!Ακομα δεν το εχετε καταλαβει????Βρειτε καποιον τροπο να γλυτωσετε καμμια σπιθαμη της χωρας προτου χαθει εξ ολοκληρου!!!!Προλαβαινετε …!!!!

  2. η Ουκρανία έχει τελειώσει. Μόνη ελπίδα τους να μπει ο Πούτιν μέχρι Πολωνία να διαλυθεί το κράτος να καταργηθούν οι συμφωνίες υποδούλωσης με μπλακροκ, ΕΕ κλπ. Όση Ουκρανία μείνει θα είναι όλη υποθηκευμένη για 20 γενιές υπό πλήρη έλεγχο Λονδίνου, Βρυξελλών, Ουάσιγκτον. Καμένη γη, οι άντρες όλοι στο χώμα, οι γυναίκες όλες στα κωλόμπαρα, τα παιδιά σε παιδεραστές προτεστάντες Ολλανδούς, Γερμανούς Αμερικάνους. Τ’ ειχες γιάννη, τ’ ειχα πάντα

  3. Να τη και η άλλη η τακουνάτη, ρε μαζέψτε τις γυναίκες και τις αδερφές σας που έχουν γεμίσει όλα τα κωλομπαρα της Ευρώπης με Ουκρανες, λιγδιαρηδες Ουκρανοί θα ψοφησετε απο την πεινα

Comments are closed.