Πορεία υπέρ των εκτρώσεων με την Παναγία ΑΝΑΠΟΔΑ: «Χριστούγεννα τέλος», ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση:
Panagia-eurokinissi

Τα λόγια περισσεύουν…

Διεθνιστικές και «αναρχικές» συλλογικότητες πραγματοποίησαν πορεία υπέρ των εκτρώσεων,

Το σύνθημα που επέλεξαν να μοστράρουν στις ρυπογόνες και ρυπαρές αφίσες τους, είναι: «Χριστούγεννα τέλος, φέτος κάνω έκτρωση. Τα σώματα και οι ζωές μας, μας ανήκουν».

 Έβαλαν μάλιστα ένα παπικό άγαλμα μιας αναποδογυρισμένης Μαντόνας, δηλαδή της Παναγίας.

Δείτε:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. πολύ ωραία αφού οι συγκεκριμένες δεν θέλουν να κάνουν παιδιά και γουστάρουν εκτρώσεις,ας γίνει νόμος υποχρεωτική θητεία στον στρατό για τις γυναίκες όπως και οι άντρες

  2. Ο/Η ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΑ ΒΡΕΦΗ λέει:

    Το σώμα σας τι σχέση έχει με το δεύτερο σώμα που δολοφονείτε; Το δικό σας σώμα έχει δικαίωμα και δεν έχει ενός παιδιού; Καλύτερα νά κάνεις κάθε είδους αμαρτία και διαστροφή παρά να κάνεις έκτρωση δολοφονώντας ένα αθώο και μάλιστα αβάπτιστο παιδί βαρύ το κρίμα και στην παιδοκτόνα μάνα και στον ”ιατρό” που θα πραγματοποιήσει την διαδικασία και σε όσου συνέναισαν.
    Όχι μόνο δολοφονείτε το παιδί αλλα του στερείτε και το Άγιο Βάπτισμα προκαλώντας Θεία Οργή.
    Ένας απο τους λόγους που γεμίσαμε λάθρο είναι επειδη επέτρεψε ο Θεός να έρθουν αυτοί με τις γατζάρες και τα τσεκούρια να μας συνετίσουν γιατί έχουμε πάρει την κατηφόρα με τις εκτρώσεις.

  3. εχει γινει γραφικο ολο αυτο…καθε μεγαλη γιορτη εμφανιζονται οι πορδες….εεε μην δινετε σημασία στις πορδες

  4. γιατι δεν πάτε στο ισλαμαμπατ να διαδηλώσετε ρε άπλυτοι ???? αυτη η άθεη η κουλα σας καμαρωνη και επιτρεπει τέτοιες διαδήλωσης στης εκλογές θα φάει καλα…………………

  5. Ενταξει,εχουμε γεμισει απο γραφικους καγκουρες,αμορφωτους και αστοιχειωτους,συμπλεγματικα ανθρωπιδια καθοδηγουμενα απο μιαρους συμφεροντολογους.Απο τα “μακεδονικα” κρανη και χλεμυδες,σταυρος και πετραχειλια,μεχρι τους τζαναμπετηδες κρεατοφαγους και τους πανηλιθιους τουτους εδω,που αναθεμα να ξερουν τί γιορταζουμε τα Χριστουγεννα[να δεις που τον συλλογο τους τον λενε “ο βασιλιας Ηρωδης”]Υπαρχει μια διαφορα:Ενω ο ακροδεξιος,ο φασιστας δεν χρειαζεται να αποδειξει οτι ειναι πανηλιθιος,ο αντιδραστικος πρεπει να εφευρει κατι για να αποδειξει οτι ειναι αριστερος.

    1. εσύ κάνε αλκοτέστ πριν γράφεις μήπως και καταλάβουμε και εμείς τι θες να πεις.

    2. Ο/Η Κάνε Θεούλη μου να μείνουν μόνον αντρες και στέρφες λέει:

      Νομίζω, ο Αικ λέει, πως ο λαός μοιάζει με το δίδυμο ηλίθιος-πανηλίθιος. Ένας γερός, μπρατσωμένος καραβοκύρης, που δεν ακούει πολύ καλά, άλλα ούτε βλέπει και είναι και λίγο αυτιστικός και σχιζοφρενής, όπως λέει ο Πλάτων. Γι αυτό και κάποιοι λένε στοπ στις γέννες και τους νιώθω μια χαρα.

  6. Σε αυτήν την κοινωνία έχεις δικαίωμα να αλλάξεις φύλο σε ηληκια που η ανάπτυξη δεν έχει ολοκληρωθεί, έχεις δικαίωμα να παίρνεις ναρκωτικά, έχεις δικαίωμα να πηγαίνεις με όσους θέλεις και όποιον θέλεις, αλλά δεν έχεις δικαίωμα να κρατήσεις ένα παιδί γιατί στην πραγματικότητα είσαι μία ανευθυνη νυμφομανης που δεν είχε την πιο μικρή υπευθυνότητα να πάρει προφυλάξεις. Πολύ εγωιστικό να σκέφτεσαι μόνο την πάρτη σου και την προσωπική σου ηδονή και ταυτόχρονα για τα αποτελέσματα, την εγγυμοσυνη, ως πράξη αυτής της ανευθυνότητας σου να στερείς με το έτσι θέλω σου, μία άλλη ζωή. Πολύ ανθρωπιστικο ρε δικαιωματιστριες του κωλου ή συγγνώμη λάθος, μουνι δικαιωματιστριες.

  7. Αναρωτιέμαι μέχρι πόσο θα σας ανέχεται ακόμα ο Θεός . σαφώς και σας ανήκουν τα σώματα σας και η ζωές σας. δεν ξέρω το μυαλό σας ποιος σας το πήρε όμως φαντάζομαι.Οταν μια γυναίκα σκοτώνει το παιδί της η δική μου η λογική λέει ότι είναι δολοφόνος και πρέπει να πηγαίνει ισόβια. Οταν μια οργάνωση με.αθεους προσβάλει με οποιοδήποτε τρόπο στο άπειρο ελάχιστο την θρησκεία πρέπει να μπαίνει φυλακή. το ιδιο συμβαίνει και με πολιτικούς που το έκαναν εκατοντάδες φορές αυτό.Συγνωμη αυτό δεν είναι Ελλάδα και για αυτό ευθύνονται οι πολιτικοί όλοι .Βρεστε μου ενα πολιτικο που θα φερει πισω την Ελλάδα της ορθοδοξίας, την Ελλάδα των αγίων, των ηρώων, των σωφων, του φιλότιμου. την Ελλάδα που μας δίδαξαν στα σχολεία,την Ελλάδα που δίδαξε γραφή σε όλο το κόσμο.Την Ελλάδα που ανάγκασε εχθρούς να πουν ότι η ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες και εγώ θα τον ψηφίσω με χίλια.

  8. Κοιτάξτε να συμφιλιωθείτε με τους Έλληνες Χριστιανούς Ορθόδοξους γιατί δεν σας βλέπω καλά..

  9. Τα σωματα μας ανηκουνε πρωτα στο Πλαστη μας και μετα σ εμας που τα κουβαλαμε! Καπου το πραμα εχει ξεφυγει! Καντε εκτρωσεις για επιλυση του….δημογραφικου! Μετα μην διαμαρτυρεστε ομως για τους….παραγωγικους “επενδυτες” που μας εχουν ηδη καπελωσει με τις φαμιλιες τους!

Comments are closed.