Πορτοσάλτε: «Να κάνουν οι Έλληνες διακοπές Ιούνιο ή Σεπτέμβριο – Ενοχλούν τους τουρίστες»! Να αναπνέουμε ή μπα;

Κοινοποίηση:
portosalte-1024x590-1

Ο Άρης Πορτοσάλτε είναι γνωστό πλέον ότι στηρίζει τα κατά καιρούς αφηγήματα της κυβέρνησης. Η νέα του “επιχείρηση” είναι να μην γκρινιάζουν οι Ελληνες για τις διακοπές και τον αυξημένο αριθμό τουριστών, γιατί εκείνοι αφήνουν 20 δισ. κάθε χρόνο όπως είπε.

Ο δημοσιογράφος του συστημικού ΣΚΑΪ δεν δίστασε να “μαλώσει” τους Έλληνες πολίτες που θέλουν να πάνε διακοπές τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Και πού ε; Στη χώρα τους!

«Τα μπάνια του λαού δεν μπορούν να γίνονται μόνο από τις 15 Ιουλίου μέχρι τις 30 Αυγούστου. Αυτό προσπαθώ να πω καιρό τώρα» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε και πρόσθεσε εξοργισμένος «αν θέλουμε τουρισμό και ο τουρισμός να μας φέρνει 20+ δισ. ευρώ στον τόπο, είναι γεγονός ότι εμείς οι κάτοικοι αυτού του τόπου θα υποχωρούμε έναντι των τουριστών. Διότι δεν χωράμε» υπογράμμισε.

Όπως καταλαβαίνετε οι χρήστες του “Χ” οργίασαν:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Ο Κούλης είναι ικανός να απαγορεύσει τους Έλληνες από τις παραλίες. Και η «Βουλή των Ελλήνων» θα το ψηφίσει χωρίς πρόβλημα,αν ερωτηθεί,γιατί πολλές φορές απλά τους γράφει και αυτούς. Την παραλία στον Άγιο Κοσμά την έχει κλείσει ήδη,όπως και πολλές άλλες.

    1. Και οι αστυνομικοί απλώς θα υπακούσουν.

  2. ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΗΣ Ν.ΔΟΥΛΑΣ ΠΟΡΔΟΣΑΛΤΕ,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ 20+ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ????ΑΦΟΥ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΒΛΕΠΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ,ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ,ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ,ΒΑΡΔΗΝΟΓΙΑΝΝΗΣ,ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ( ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ) Κ.Λ.Π.ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ Ν.ΔΟΥΛΑΣ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ.

  3. Ουστ βρε κοπρόσκυλο που θα σε ρωτήσουμε και πότε θα πάμε διακοπές!! Δεν υπάρχει κανείς να τον μαζέψει;;

  4. Για κάτι μαλακες σαν και αυτόν έχω παροπλιση την τηλεόραση μου

  5. Ποιό είναι αυτό το φρούτο βρε παιδιά; Ο Θεός να βοηθήσει τους Έλληνες, διότι η κυβέρνηση και τα φιλαράκια της, παραμιλάνε και λένε ηλιθιότητες. Με τέτοια ζέστη κανένας τουρίστας δεν μπορεί να χαρεί την βόλτα του στην Ελλάδα και να μην καταλήξει σε νοσοκομείο. Το να έρθεις στην Ελλάδα, να βρίσκεσαι σε νησί και να κάθεσαι μέσα για να είσαι αγκαλιά με το aircondition, θα σκεφτείς διπλά για να ξαναέρθεις τέτοια εποχή.

  6. Άντε ρε ρεμαλι μην μιλάς. Θα έχεις και γνώμη ποτέ να κάνει διακοπές ο καθένας. Τράβα εμβολιασου,Μια ερώτηση προς μακελειό. Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει σχέση με μίζες για τα εμβόλια με αυτό το κάθαρμα.

  7. η πλακα ειναι οσοι βριζουν τωρα τον ισοβιτη του αρκα πορδοσαλτα και γα..σου…συμφωνουν μαζι του σε αλλα θεματα,οπως πχ η χρυση αυγη ειναι φασιστες,ναζι και της θειας του το βυζι…και δν εννοω τους μακελαρηδες αλλα τους τικτοκαδες…τικ τοκ τικ τοκ…οπου ναναι σκαει η μπομπα του Θεου!

  8. ΠΟΣΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ

  9. Μωρη λουγκρα οποτε γουσταρω θα κάμω διακοπές ,συνέχισε ετσι κ σύντομα θα φας κατι μπουκέτα εξηγημενα

  10. 🎶🎵Θα κάτσω σπίτι,
    Θα αραξω σπίτι,
    Παρέα μ’ένα τοστ 🎶🎵

  11. Πόσο γραφικός έχεις καταντήσει πια Πορτοσαλτ – αρισμένε..
    Γέρασες και σάλεψες εντελώς.

  12. Εδώ μιλάμε για ξεκάθαρο κοινωνικό ρατσισμό των Ελλήνων στη χώρα ΤΟΥΣ!!! Ε ρε “άσχημα γούστα” που θέλουν!!!

    1. “””……ρατσισμό των Ελλήνων στη χώρα ΤΟΥΣ!!! “””. Ποια χωρα ΤΟΥΣ;;;;; Ξερετε στα σιγουρα οτι η χωρα ειναι ακομη δικια σας;;;

    2. Ποια χώρα ΤΟΥΣ; Αν πεις η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες πας φυλακή ως ρατσιστής.

  13. Οχι ρε παιδια καλοκαιριατικο τετοιες… παρουσιασεις και που ν ανοιξω παραθυρο με 40 βαθμους εξω ν …αεριστει το σπιτι? Οτι γυρισα απ το μεροκαματο και καθομουνα αιρκοντισιονατος με τη φρεντοτσινια μου!

  14. ΤΙ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.. Ο ΤΥΠΟΣ ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΕ….
    ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ;;;
    ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ…

  15. Εφόσον δε χωραμε πάρτε όλους τους δημοσιογράφους και στείλτε τους στις τουρκικές φυλακές απέναντι να γεμίσουν

Comments are closed.