Πορτοσάλτε προς Άδωνι: Όταν μια κυβέρνηση κλείνει 2 μήνες επιχείρηση στη Μύκονο είναι… κομμουνιστική

Κοινοποίηση:
unnamed (15)

Τι απάντησε ο Άδωνις
«Θύμα» μιας απρόσμενης κριτικής έπεσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης όταν βρέθηκε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ 100,3 φιλοξενούμενος του Άρη Πορτοσάλτε.

Ο δημοσιογράφος του έκανε μια “σκληρή” ερώτηση σχετικά με το κλείσιμο για δύο μήνες παραλιακού μπαρ της Μυκόνου όπου οι πελάτες του ήταν κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο με τους υπεύθυνους να μην τηρούν κανένα από τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα που όρισε η κυβέρνηση.

Σχολιάζοντας την κυβερνητική επιλογή ο κ. Πορτοσάλτε είπε πως “όποιος παίρνει απόφαση να κλείσει 2 μήνες επιχείρηση στη Μύκονο ανήκει σε κομμουνιστική κυβέρνηση” και στη συνέχεια τον ρώτησε “εσείς είσασταν; εσείς πήρατε την απόφαση;”

Ο Άδ. Γεωργιάδης απάντησε “την πήραν οι υπηρεσίες βάσει της απόφασης που έχουμε βγάλει”.

Ακουστε ολόκληρη την απάντηση που έδωσε ο υπουργός:

Ο Άδ. Γεωργιάδης έσπευσε να σχολιάσει το διάλογο που είχε με τον δημοσιογράφο στο twitter,γράφοντας:

«Η διαφωνία με τον φίλο μου για το πρόστιμο και την ποινή στη Μύκονο. Η ανταλλαγή επιχειρημάτων είναι ωραίο πράγμα και ούτε χρειάζεται πάντα να συμφωνούμε σε όλα. Διαφωνώ με κάθε ακραίο σχόλιο που διάβασα εναντίον του. Είναι ο πιο ακέραιος.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Πολύ καλά τους κάνανε. Δεν μπορεί οι αδερφές και οι βιζιτούδες να μας ξανακλείσουν σε καραντίνα.

  2. Πολυ καλα τους εκανε τους εξυπνακηδες, να μαθουν επιτελους καποιοι να σεβονται τους νομους σ’ αυτη την χωρα και οι νομοι να γινουν πολυ πιο αυστηροι και να αλλαξει και ο νομος περι ανηλικων, διοτι τωρα ειναι στην ξευτιλα!!!!!!!! Δεν μπορει να συλλαμβανει η Αστυνομια τα τσογλανια φορτομενα με υλικα για παρασκευη εκρηκτικων και επειδη λεει ηταν ανηλικα, ο εισαγγελεας να τα αφηνει ελευθερα!!!!!! Αυτα τα τσογλανια σε λιγο θα τα βρουν παλι μπροστα τους!!!!!!! Επρεπε να ειχαν συλληφθει και οι γονεις τους για παραμεληση ανηλικων!!!!!!!

  3. Ακέραιος αλλά καί αφελής!
    Αυτά περί κομουνιστικών ενεργειών είναι χαζομάρες, καί κάποιοι μπορούν άνετα νά είναι κομουνιστές μέ γεμάτες τσέπες όπως καί “δημοκράτες” μέ άδειες.Οι δέ μάγκες τής Μυκόνου ας περιορίσουν λίγο τήν μαγκιά τους γιατί θά τήν πληρώσει όλη η Μύκονος.

  4. Καλά του είπε του Άδωνη ο Πορτοσάλτε…η κομμουνιστική νοοτροπία έχει διαποτίσει τον Έλληνα ακόμα και αν διατείνεται ότι είναι δεξιός.

  5. Μίλησε για ακεραιότητα του πορδοσάλτε ο (μη χ@σω) άδωνις; Να φοβηθώ για τα ύστερα του κόσμου;;;

Comments are closed.