Πουλάς ελαιόλαδο; Συλλαμβάνεσαι! Χειροπέδες σε 70χρονη που κατείχε 668 τενεκέδες λάδι

Κοινοποίηση:
ΛΑΔΙ

Σχεδόν καθημερινές είναι οι συλλήψεις στη Βόρεια Ελλάδα για αμφιβόλου ποιότητας ελαιόλαδο που διατίθεται προς πώληση σε λαϊκές αγορές.

Ένα 24ωρο μετά τη σύλληψη ανδρόγυνου στη Θεσσαλονίκη, σήμερα έγινε γνωστή ανάλογη σύλληψη στην Έδεσσα. Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ασφάλειας Έδεσσας πέρασαν χειροπέδες σε 70χρονη (ημεδαπή) που πωλούσε σε λαϊκή αγορά αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης ελαιόλαδο, το οποίο διαφήμιζε ως «εξαιρετικά παρθένο».

Η ίδια, σύμφωνα με τη δικογραφία, διέθετε προς 20 ευρώ την κάθε 5λιτρη συσκευασία. Αρχικά κατασχέθηκαν 31 πλαστικά δοχεία λαδιού (των 5 λίτρων το καθένα), ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της εντοπίστηκαν άλλα 668 πανομοιότυπα δοχεία των 5 λίτρων. Συνολικά κατασχέθηκαν 699 δοχεία που περιείχαν 3.495 λίτρα ελαίου, δείγμα των οποίων θα αποσταλεί στην αρμόδια Χημική Υπηρεσία για εργαστηριακή εξέταση.

Η 70χρονη συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, οδηγείται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.

Υπενθυμίζεται ότι για το ανδρόγυνο που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης αποφάσισε να τους αφήσει ελεύθερους ενόψει της εργαστηριακής έρευνας που παραγγέλθηκε και προκειμένου με βάση τα ευρήματα να αποφανθεί για την ποινική τους μεταχείριση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Οι ψηφοφόροι της μαλακίας, να πάτε στο λιντλ και να αγοράσετε γνήσιο γράσο. Να βάλετε και στον πάτο σας, έρχονται και άλλα.

  2. Το μεροκαματο εψαχνε αλλα την προλαβανε τα καρτελ Μητσοτακη!

  3. και εσυ κυρα μου κανε ενα franchise με το γυφτο της γειτονιας να μην εχεις τετοια θεματα

  4. Το αρθρο ειναι προπαγανδα και κουτοπονηρο.η γυναικα συνεληφθη με την υποτιθεμενη αιτια οτι πουλουσε λαδι αμφιβολου ποιοτητας.δεν το ξερουμε ομως οτι οντως πουλουσε αμφιβολου ποιοτητας.μπορει ναι,μπορει και οχι.δεν εχει αποδειχτει ακομα.αρκει μονο η κυβερνηση να εκφοβισει,να τρομοκρατησει,να δωσει την επικοινωνιακη εικονα οτι τιμωρει και απειλει τους παντες ασχετα αν ειναι αθωοι ή ενοχοι.ο στοχος ειναι παντα να φοβισει εκ του πονηρου.

  5. Συμφωνώ εφέτη μαζί σου απλά αν βγει νοθευμένο με λάδι 5-30 συνθετικο να το δώσουν δώρο στα 300 γομαρια αυτοί ξέρουν που να το βάλουν…….

  6. Ωραία πρόφαση να τσακίσει τους παραγωγούς που πουλάνε το λάδι τους. Μόνο μέσα από τα καρτέλ που μας πίνουν το αίμα θα πρέπει να αγοράζει ο κόσμος πλέον.

    Μην ξεχνάτε τί είπε ο μητσοδράκουλας το 2019, υπάρχουν πολλά ελαιοτριβεία στην Ελλάδα και πρέπει να μειωθούν!

  7. Αν το λάδι είναι ΟΚ, να της επιβληθούν ισόβια γιατί χαλάει την πιάτσα του Κούλη.

Comments are closed.