Που είναι ο Στυλιανίδης; – Πυρκαγιά στην Πεντέλη: Στις φλόγες σπίτια και περιουσίες

Κοινοποίηση:
ΝΤΡΑΦΙ

Aνεξέλεγκτη συνεχίζει να μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης στην Πεντέλη. Παρά την προσπάθεια των πυροσβεστικών δυνάμεων τα πύρινα μέτωπα δεν έχουν περιοριστεί με αποτέλεσμα οι κάτοικοι πολλών περιοχών έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους ακολουθώντας τις οδηγίες των Αρχών ενώ άλλοι προσπαθούν να σώσουν τις περιουσίες τους.

Υπάρχουν ζημιές σε σπίτια και περιουσίες, ιδιαίτερα στις περιοχές Ντράφι, Παλλήνη και Γέρακας καθώς το μέτωπο πέρασε μέσα από τον οικισμό.

Όπως είπε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής στην πρωινή ενημέρωση, η ταχύτητα των ανέμων, όπως κατεγράφη στην περιοχή, έφτασε στις μέγιστες τιμές της να ξεπερνά κατά πολύ τα 80 χλμ την ώρα και προσέθεσε ότι εξαιτίας της έντασης και της ταχύτητας των ανέμων η φωτιά καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας άλλαζε συνεχώς κατεύθυνση γεγονός που καθιστούσε την αντιμετώπισή της μέσα στην νύχτα ακόμη πιο δύσκολη.

Ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κόκκαλης, είπε ότι έχουν καεί σπίτια στην Παλαιά Πεντέλη, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν υπάρχει εικόνα για το πόσα είναι αυτά, αλλά και για το μέγεθος των ζημιών.

Που είναι ο Στυλιανίδης;;; ο Αρτοποιίας με τον ζελέ στο μαλλί θα σβήσει τις φωτιές από τα υπουργεία;;;,,,

Τι θεατράνθρωποι είναι αυτοί;;;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Τι γνωριμιες εχει αυτος ο Στυλιανιδης ο κυπριος και του εδωσαν την πολιτικη προστασια της χωρας; Στον Ερτογαν πρεπει να τον δωσουμε ανταλλαγη με τον καημενο Οτσαλαν ΑΜΕΣΑ..Εγω προτιμω χαρδαλια..δελφιναριο.παντως.και οχι Αυτον τον μουστακοκυπριο.που μονο για ταινια Ασπρομαυρη του μακαριτη Αγγελοπουλου ..ΚΑΝΕΙ Και αν?

  2. Στα παπαρια τους μας καίνε οι Τουρκοσποροι

  3. Που είναι ο Αναν-ιστής; Τα φρύδια του πήγε να βάψει πάλι και να βάλει eyeliner; Ντροπή σου ξεφτιλισμένε

  4. ούτε για τσοπάνης δεν κάνει ο κύπριος και τον έκανε υπουργό ο μιζοκούλης ! ΛοΛ καμία σωτηρία

Comments are closed.