Που μπλέξαμε με αυτόν τον κοπρίτη! Επιμένει ο Πλεύρης: «Η χρήση της λέξης ‘μπάτσος’ είναι ποινικό αδίκημα, μη σοκάρεστε οι αριστεροί»

Κοινοποίηση:
ξηγξηγξηγηξ

Επιμένει στην προκλητική πρόταση που έκανε στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ (20/8) ο Θάνος Πλεύρης, όπου είπε ότι με το άνοιγμα της Βουλής θα αναλάβει πρωτοβουλία, ώστε πλέον ο «όρος “μπάτσος” απευθείας να κινεί αυτόφωρο ποινικό αδίκημα».

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας επανήλθε στην πρόταση του και έγραψε στο «Χ» ότι «για όσους δεν ξέρουν. Το “μπάτσος” συνιστά εξύβριση σε βάρος αστυνομικού, ο οποίος μπορεί να κάνει έγκληση. Άρα η χρήση «μπάτσος» είναι ποινικό αδίκημα, μη σοκάρεστε οι αριστεροί. Αυτό που πρότεινα είναι να μην χρειάζεται έγκληση και να κινείται αυτεπαγγέλτως η διαδικασία. Τόσο απλά».

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη πρόταση του Θάνου Πλεύρη έχει ξεσηκώσει πολλές αντιδράσεις, καθώς πολλοί κάνουν λόγο για αυταρχικές αντιλήψεις, που μας πάνε δεκαετίες πίσω.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Από πού βγαίνει η λέξη `μπάτσος`;Στα Αγγλικά badge είναι το σήμα.Προφέρεται `μπάτζ`.Δηλ. αυτός που φέρει σήμα,ο αστυνομικός.Η ξένη αυτή λέξη,κάπως μεταφέρθηκε και στο ελληνικό λεξιλόγιο ως μπάτς ή μπάτσος.Ο φέρων το σήμα του αστυνομικού.Δεν είναι ύβρις.Και όπως λέτε πολλοί,άλλα είναι τα σοβαρά προβλήματα του τόπου.

  2. ως γιος του πατερα του ισως να μην ειχαν αδικο οι αναρχοαριστεροι που βριζουν το γερο-πλευρη. κατα πασα πιθανοτητα και αυτος ιδιος ειναι με το γιο

  3. Επαναλαμβανω ψυχοπαιδι της σχολης Καρατζαφυρερ …οι “μπατσοι” του Ανδρεα Παπανδρεου πλακωνανε τον ταχα μου αντιστασιακο μεντορα σου? Υπαρχουνε πολλα σχετικα video με χαρακτηρισμους του διδασκαλου σου γι αυτο τουμπεκι ψιλοκομμενο! Το καθε κυβερνητικο σχημα χρησιμοποιει την ΕΛ.ΑΣ κατα το δοκουν!

  4. Αν τα σκατά είχαν άλλο όνομα θα ήταν @Πλεύρης.

  5. Όσες ξένες ταινίες αναφέρουν την λεξη μπάτσος μπορούμε να τις βλέπουμε η θα είναι ποινικό αδικημα;;

  6. κρίμα για τον τρισμέγιστο εθνικιστή πατριώτη τον πατέρα σου που έβγαλε εσενα για γιο

  7. ΜΠΑΤΣΟΣ
    ΜΠΑΤΣΟΣ
    ΜΠΑΤΣΟΣ
    ΜΠΑΤΣΟΣ
    ΜΠΑΤΣΟΣ
    ΜΠΑΤΣΟΣ
    ΜΠΑΤΣΟΣ
    ΜΠΑΤΣΟΣ
    ΜΠΑΤΣΟΣ
    ΝΤΑΛΑΡΑΣ
    ΝΤΑΛΑΡΑΣ
    ΝΤΑΛΑΡΑΣ
    ΝΤΑΛΑΡΑΣ
    ΝΤΑΛΑΡΑΣ
    ΝΤΑΛΑΡΑΣ
    ΝΤΑΛΑΡΑΣ
    ΝΤΑΛΑΡΑΣ
    ΝΤΑΛΑΡΑΣ

  8. Αντί να ασχολούνται με τα σοβαρά προβλήματα της Ελλάδας, μιλάνε για σαχλαμάρες και αηδίες. Ηλίθιοι πρώην Υπουργοί ή τρελαμένοι αξιωματούχοι που προσπαθούν να αλλάζουν θέμα στα ΜΜΕ για να ξεχαστούν τα Τέμπη, οι φονικές Φωτιές και ο θάνατος του νεαρού Γιάννη στο Λούνα Πάρκ της Χαλκιδικής. Αν κατάλαβα καλά, αυτός ο κύριος είναι ο Νομικός που ήταν Υπουργός Υγείας. Για γέλια ο Μητσοτάκης και αυτός, ενώ την ίδια στιγμή η Ελλάδα μετράει τα τόσα Θύματα της εγκληματικής αδιαφορίας του Κράτους. Κανένας εκλεγμένος ή μη αξιωματούχος στην Φυλακή κι αυτός είναι ο κύριος στόχος τους.

  9. ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

  10. Βγάλε την μουτσούνα ρε μ@λ@κ@ του ΜΑλ@κ@!!! Γιουσουφακι του Καρ@τζ@φερη

  11. Πέστα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ και τελείωσε
    Ασχολούμαστε με χαζομάρες λες και όλα τα άλλα τα έχουμε λύση
    ΝΤΡΕΠΕΤΕ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ

  12. Αχ πόσο του πάει η μασκούλα του εμβολιομιζαδόρου!

Comments are closed.