Πού βρίσκεται η εμβληματική «ταπετσαρία» των Windows 10

Κοινοποίηση:

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν στην οθόνη του υπολογιστή τους κάποια δική τους φωτογραφία, ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που δεν πολυασχολούνται και αφήνουν το σύστημα να …αυτοσχεδιάσει με τις δικές του.

Στην οθόνη προφύλαξης των Windows, αν δεν έχετε προχωρήσει στην εξατομίκευση, εμφανίζονται διαδοχικά διάφορες φωτογραφίες από τοποθεσίες.

Ένας χρήστης μπήκε στον κόπο να ανακαλύψει πού βρίσκεται μία από αυτές τις μυστηριώδεις «ταπετσαρίες».

Παλαιότερα, ήταν τα κλασικά κυλιόμενα πεδία και ο γαλάζιος ουρανός που οι άνθρωποι συνέδεαν με το λειτουργικό σύστημα, αλλά με τα χρόνια παρουσιάστηκαν νέες εικόνες, συμπεριλαμβανομένης μιας που τραβήχτηκε μέσα σε μια σπηλιά.

Η εικόνα δείχνει τον ήλιο να φωτίζει μια σκοτεινή σπηλιά καθώς κοιτάζει προς μια παραλία και τον ωκεανό, όπου δύο μεγάλοι βράχοι προεξέχουν από το νερό.

Μοιάζει με μια πανέμορφα ήσυχη και απομονωμένη παραλία, κάπου στον πλανήτη.

Ένας χρήστης κατάφερε να την εντοπίσει και μοιράστηκε ένα βίντεο από την παραλία.

Το βίντεο δείχνει τους δύο αναγνωρίσιμους βράχους να προεξέχουν από το νερό, και μάλιστα δίνει μία καλύτερη θέα, μετακινώντας την κάμερα στο πίσω μέρος της σπηλιάς.

“Ο αδερφός βρήκε την ταπετσαρία των Windows 10” έγραψε ένας χρήστης του Twitter όταν το βίντεο κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο.

Ένα παρόμοιο βίντεο κοινοποιήθηκε επίσης στο Reddit , όπου ένα άτομο αστειεύτηκε: “Δεν το αναγνωρίζω χωρίς το υδατογράφημα ενεργοποίησης στην κάτω δεξιά γωνία.”

Ίσως να μην μπορείτε να δείτε το υδατογράφημα στην πραγματική ζωή, αλλά αν θέλετε να δείτε περισσότερα από την παραλία, μπορείτε να το βρείτε μόνοι σας – θα πρέπει απλώς να κάνετε ένα ταξίδι στη Νέα Ζηλανδία πρώτα.

Το διάσημο πλέον σπήλαιο βρίσκεται στην παραλία Wharariki, στο βόρειο άκρο του νότιου νησιού της χώρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ποιά Νεα Ζηλανδία ; Πηγαίνετε βόλτα στήν Λήμνο να δείτε τούς 2 βράχους στό πέλαγος μέ ηλιοβασίλεμα !

Leave a Response