Πού είναι οι ανεμογεννήτριες οεο; Χωρίς ρεύμα 10 περιοχές της Αττικής – Πότε θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση

Κοινοποίηση:
ΡΕΥΜΑ

Τις τελευταίες ώρες σημειώνονται διακοπές ρεύματος σε δέκα περιοχές του λεκανοπεδίου.

Χαρακτηριστικά, όπως αναφέρει η ΔΕΔΔΗΕ χωρίς ρεύμα αυτή την ώρα είναι περιοχές σε: Αιγάλεω, Κηφισιά, Ζωγράφου, Ιλίσια, Βοτανικός, Ταύρος, Ρουφ, Ρέντης, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση.

Παράλληλα, διευκρινίζεται ότι η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης σε Αιγάλεω, Ζωγράφου, Ιλίσια, Βοτανικός, Ταύρος, Ρουφ, Ρέντης αναμένεται στις 19:30, ενώ σε Κηφισιά, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση στις 20:30.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Το ρευμα απο τις ανεμογεννητριες παει Γερμανια ;;; Καταστρεφουν την Ελλαδα για να παει το ρευμα Γερμανια ;;;; Καταστρεφουν την χωρα για τις τσεπες τους ;;; Αν ναι ευχομαι ολο αυτο να το ζησουν μεσα στις οικογενειες τους.

  2. Μου ειπανε συγγενεις και φιλοι, οτι εχθες το βραδυ (Πεμπτη) το ηλεκτρικο κοπηκε στο μισο 5ο Διαμερισμα και το μισο 6ο Διαμερισμα της Αθηνας.
    Η διακοπη εγινε λιγο πριν της 9 το βραδυ, και επανηλθε μετα τις 10:15.

  3. Οι ανεμογεννητριες.. Φτου ρε γαμωτο, ξεχασα να αναψω τους ανεμνηστηρες.. Ενα λεπτακι πειτε στον κουλι και στο παρεακι του τρεχω αμεσως να τους ανοιξω

  4. Μπα θα κοπηκε ο αερας, συγχωρειστε τις και πηγαινετε στα σουπερμαρκετ για καινουργια κατεψυγμενα προιοντα! Εξ αλλου υπαρχει το…marketpass!

  5. Αυτοί τώρα, αφού είχαν προσχεδιάσει ένα μήνα πριν να μπούν οι ανεμμογεννήτριες στην καμμένη περιοχή, θα σκέφτονται ότι ο Κύριός τους, ο Σατανάς, τούς τα φέρνει όλα δεξιά. Δεν σκέφτονται ότι ο Θεός, ως Παντογνώστης, τους στήνει παγίδα για να δικαστούν σίγουρα όταν έρθει η ώρα για τα εγκλήματά τους. Σήμερα παραγράφεται ο φόνος στα είκοσι χρόνια, η μοιχεία δεν θεωρείται κακούργημα, αυτοί έχουν ασυλίες, το θέμα είναι όταν δεν είναι στα πράγματα να τιμωρηθούν, να μην την γλιτώσουν από τον νόμο. Βέβαια για τον Θεό δεν παραγράφεται τίποτα, ούτε και οι ανομίες των δικαστών.

Comments are closed.