“Πού πάμε ως κοινωνία; Ποιός φταίει για τους ανήλικους εμπρηστές της Γλυφάδας;” (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
2

Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει και πραγματικά και εμείς δυσκολευτήκαμε να το πιστέψουμε όταν έβγαλε το βίντεο ο Τρικαλινός μάγειρας του κάμπου Αντώνης Κούκεν που ζει στην Τερψιθέα στα νότια προάστεια της Αθήνας και εξηγούσε ότι δυο ανήλικοι, μαθητές γυμνασίου έβαλαν ΦΩΤΙΑ στο παρακείμενο βουνό και για να αισθανθούν πως είναι να είσαι… ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ!!!

Στον Εισαγγελέα Ανηλίκων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών οδηγήθηκαν σήμερα Τρίτη 13/08 οι δύο συλληφθέντες και οι γονείς τους και ήδη τους έχει επιβληθεί διοικητικό Πρόστιμο 4.640 ευρώ στους δύο ανήλικους που έβαλαν τη φωτιά στην Γλυφάδα!

5

Τα λόγια είναι περιττά και αναρωτιέσαι που πάμε ως κοινωνία, όταν τέτοιες ηλικίες θα έπρεπε από την οικογένεια και τον περίγυρο να έχουν γαλουχηθεί πως να προστατεύουν το περιβάλλον και όχι να το καίνε! Δεν αντιλαμβάνονται άραγε ότι ουσιαστικά εκεί θα στηριχθεί το μέλλον τους; Δυστυχώς όμως αυτά τα “παιδιά” για να σπάσουν πλάκα κατάστρεψαν δεκάδες δέντρα, ζωάκια και έθεσαν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες σε σοβαρό κίνδυνο! Ποιος όμως είναι ο ηθικός υπαίτιος για αυτό;

4

Τα παιδιά ή οι γονείς; Το σχολείο ή οι κρατικοί μηχανισμοί;
Πόσο κρίμα και θλιβερό να τ’ ακούς αυτό στην Ελλάδα του 2024!!!

Πάντως τόσο ο Αντώνης και η κάτοικοι της εκεί περιοχής πέρασαν πολύ δύσκολες στιγμές βλέποντας τους πυκνούς καπνούς, πυροσβέστες και τα πυροσβεστικά με τις σειρήνες και τα ελικόπτερα να προσπαθούν να ελέγξουν τις εστίες της φωτιάς που κατάκαψαν ευτυχώς με την έγκαιρη παρέμβαση της πυροσβεστικής, όχι μεγάλο μέρος του βουνού!!!

Δείτε το βίντεο στο κανάλι expand TV στο youtube και ας φροντίσουμε να δείξουμε στις νέες γενιές πως το περιβάλλον είναι πηγή ζωής και να μάθουν να το αγαπούν αντί να το καταστρέφουν!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. θέλουν ένα βρωμόξυλο να τους σπάσουν τα χέρια ώστε να μην το ξανακάνουν και μετά φυλακή
    συνειδητά πήγαν να κάψουν τον κόσμο, άρα συνειδητά μέσααααα μαζί με τους γονείς, όπως ακριβώς γίνεται στην ΟΥΣΑ
    μέσα τα κωλόπαιδα, μέσα και οι γονείς!
    επίσης ξέχασαν να μας πουν από που ειναι τα κωλόπαιδα

  2. Το τι θα έπρεπε να δικαστούν ως ενήλικες, και να πάνε να κάτσουν 10 χρόνια μέσα, χωρίς αναστολή ή δικαίωμα έφεσης!!!!!!!!!!!

  3. ελλειψη παιδειας Μετα την μεταπολιτευση και επιπλεον το 1974

  4. Αυτά τα παιδιά τέρατα εγώ προσωπικά δεν τα άφηνα να ξαναδούν το φως της μέρας

  5. τι περιμενεις απο μια κυβερνηση που ψηφιζει νομους για τους ανωμαλους και ανηθηκοτιτα και πως να κλεβουν αυτοι το κρατος και κυβερναν ενω ειναι μειοψηφια τα αλλα τα κομματα γιατι το δεχονται,

  6. αλλα ποιος τους εβαλε,;τσιμουδια μη φυγει κουβεντα εεεεεεεε

  7. Η ποινή που επέβαλε η ελληνική δικαιοσύνη ήταν 4.000-5.000 ευρώ πρόστιμο στους ανήλικους και γονείς

Comments are closed.