ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ – ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΥΠΌ ΤΗΝ ΣΠΑΘΗ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ – ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 11 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 30 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΡΑ ΑΝΔΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ – ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ (ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
prague

Νεότερη ενημέρωση:

Τουλάχιστον 11 νεκροί από πυροβολισμούς στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου στην Πράγα.  Πάνω από 30 άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων 9 σοβαρά, σύμφωνα με τις υπηρεσίες διάσωσης.

O δράστης «εξουδετερώθηκε» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Τσεχίας.

Ο δράστης, αγνώστων στοιχείων μέχρι στιγμής, φορούσε μαύρα ρούχα και κρατούσε αυτόματο όπλο.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Πράγας, ο δράστης αφού σκόρπισε τον θάνατο, πυροβόλησε τον εαυτό του και έπεσε από την οροφή του κτιρίου από όπου πυροβολούσε. Τα κίνητρά του παραμένουν αδιευκρίνιστα.

skopeutis1

foitites_tsexia

Ο πρωθυπουργός της Τσεχίας, Πετρ Φιάλα ακύρωσε το πρόγραμμά του λόγω των πυροβολισμών στη φιλοσοφική σχολή και μεταβαίνει στην Πράγα, προτρέποντας τους πολίτες να σεβαστούν τις συστάσεις των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

«Ως αποτέλεσμα των πυροβολισμών, αποστείλαμε αρκετά συνεργεία διάσωσης στον τόπο του εγκλήματος. Πρόκειται για μεγάλο αριθμό τραυματιών», δήλωσε εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Διάσωσης της Πράγας. «Ο ακριβής αριθμός δεν είναι ακόμη γνωστός» πρόσθεσε.

Η τσεχική αστυνομία με νεότερη ενημέρωσή της ανέφερε ότι «εξουδετερώθηκε» ο δράστης της ένοπλης επίθεσης που σημειώθηκε σήμερα αργά το μεσημέρι στο Πανεπιστήμιο της Πράγας, με την αστυνομία να αναφέρει ότι υπάρχουν πολυάριθμοι νεκροί και δεκάδες τραυματίες από το συμβάν.

Το προσωπικό του Πανεπιστημίου της Πράγας ανέφερε νωρίτερα ότι υπάρχουν πυροβολισμοί εντός του κτιρίου, σύμφωνα με email που στάλθηκε προς τους φοιτητές από τη διοίκηση του Πανεπιστημίου του Καρόλου. «Μην μετακινηθείτε…κλειδώστε τα γραφεία σας», αναφέρει το email.

Αρχικό κείμενο:

Για νεκρούς και τραυματίες από πυροβολισμούς στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου στην Πράγα κάνει λόγο η τσεχική αστυνομία. O δράστης «εξουδετερώθηκε» σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της τοπικών αρχών.

Με ανακοίνωσή της, η αστυνομία ενημερώνει: «Προτρέπουμε τους πολίτες να μην παραμείνουν στην περιοχή και να μην βγουν από το σπίτι. Η επέμβαση της αστυνομίας βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη».

Σε μια από τις φωτογραφίες που μετέδωσε το NEXTA, φέρεται να είναι ο δράστης στην οροφή του πανεπιστημίου με το όπλο ανά χείρας.

Σε βίντεο από το X, φαίνεται κόσμος να τρέχει πανικόβλητος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Όλο αυτό είναι προβοκάτσια των σιωνιστών. Έγινε ότι και στη Γάζα. Είναι εμφανές ότι οι μυστικές υπηρεσίες ελέγχουν την τρομοκρατία. Αυτός ονομάζεται Δαυίδ και μάλλον είναι χαζαροεβραίος, ενώ το όπλο που χρησιμοποίησε δείχνει ότι είναι κάτι στημένο. Ίσως να έχει σχέση με κάποια απόφαση της κυβέρνησης της Τσεχίας

  2. Πιστεύετε τέτοιου είδους καραγκιοζιλίκια;;;

  3. Oι Τσέχοι γενικά δεν έχουν μουσουλμάνους(αν ο δράστης είναι τέτοιος), γιατί δεν τους θέλουν, γι’αυτό έχουν και μηδενική ανεργία. Για ένα διάστημα που ήμουν εκεί, δεν είδα κάποιον μοσουλμανικής καταγωγής. Πάντως σαν λαός οι Τσέχοι , είναι φιλήσυχοι και ευγενικοί, παρ’ότι πότες αρκετά.

  4. Οταν άδικα σκοτώνονται παιδάκια και μακελεύονται οικογένειες από τους ισχυρούς καπιταλοσατανιστές θα υπάρξει αντιβία όπως και προβοκάτσιες(γνωστές ασφαλίτικες και αμερικανικές μέθοδοι).Δυστυχώς τη δέχονται αθώοι όπως και τη βία αλλά ιστορικά είναι αποδεδειγμένο ότι ουδείς κάθεται αμέριμνος να του βιάζουν την οικογένεια ! Ισως μάλλον μόνο οι Ελληνες και οι Κύπριοι νοικοκυραίοι.
    ΥΓ : Βαθέως νυχτωμένοι οι ψευτέλληνες μπατριώτες μιλάνε για ισλαμισμούς και αμπάρια μέντολες.Το βασικό είναι το έγκλημα πολέμου στη Γάζα για το οποίο αυτοί οι καλοί χριστιανοί στηρίζουν τους εχθρούς τους Εβραίους.Να δούμε τι ψυχή θα παραδώσουν επί του φοβερού βήματος.

  5. Στη φωτογραφία που κρέμονται όλοι από το κτίριο, ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ είναι εντελώς γκρίζος. Δείτε καλά τη φωτογραφία. Όλος, και το κεφάλι. Λες και τον πήρανε απόκομμα από ασπρόμαυρη εφημερίδα. Δε ταιριάζει με την υπόλοιπη φωτογραφία. Πρέπει να είναι μοντάζ, μάλλον ψυχολογική επιχείρηση για προπαγάνδα, θα τον βγάλουν “ακροδεξιό ρωσόφιλο”, στάνταρ, τον “δράστη”….

    1. Ισλαμοπιθηκος είναι,τί ακροδεξιός και πράσινα άλογα!

      1. Τσέχος ειναι χριστιανός, δυστυχώς για σενα χριστιανοταλιμπαν φασιστα.

  6. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ.

Comments are closed.