Πρέβεζα: «Υπήρχε αντιπαράθεση μεταξύ τους», λέει η διευθύντρια του σχολείου για τον ξυλοδαρμό του 16χρονου

Κοινοποίηση:
shutterstock_501556321-600x400-1-1

Συνεχίζουν να απασχολούν την επικαιρότητα τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων, με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς να παραμένουν προβληματισμένοι και ανήσυχοι.

Ένα από τα τελευταία περιστατικά εκτυλίχθηκε στην Πρέβεζα με έναν 16χρονο μαθητή να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από έναν 17χρονο.

Με βάση όσα καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία, μια ομάδα 17χρονων ανήλικων από το ΕΠΑΛ επιτέθηκε και χτύπησε άλλον ανήλικο μαθητή του 2ου Λυκείου Πρέβεζας, στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

«Υπάρχει μία κόντρα μεταξύ σχολείων ενδεχομένως. Ότι έγινε με την αστυνομία ήταν ενέργεια των γονέων του»
Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πρέβεζας από τον γονέα του και οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 8 συλλήψεις (τέσσερις συλλήψεις ανηλίκων και των κηδεμόνων τους με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκων).

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή του εισαγγελέα και η υπόθεση θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Τι λέει η διευθύντρια για το περιστατικό

Η διευθύντρια του σχολείου, Σοφία Παπαμιχαήλ, μίλησε για το περιστατικό του ξυλοδαρμού του 16χρονου στις «Εξελίξεις Τώρα» και εξήγησε τι συνέβη.

Όπως είπε, «υπήρχε μία αντιπαράθεση μεταξύ μαθητών, είχαν κάποιες διαφορές. Έγινε εκτός σχολικού χώρου. Παραπλέυρως του σχολείο. Κοντά ενδεχομένως του σχολείου. Πάντως μέσα στο σχολείο δεν έγινε ο ξυλοδαρμός. Η διευθύντρια δεν πήρε θέση γατί δεν αφορούσε το χώρο του σχολείου».

Παράλληλα, σημείωσε: «Ο ένας μαθητής ήταν δικός μας, το θύμα. Οι άλλοι που του επιτέθηκαν ήταν από άλλο σχολείο. Υπάρχει μία κόντρα μεταξύ σχολείων ενδεχομένως. Ότι έγινε με την αστυνομία ήταν ενέργεια των γονέων του».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response