«Πρέπει να πάνε φυλακή» : Στέφανος Χίος, Σερέτης Γρηγόρης στον Focus FM (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Κοινοποίηση:
375757166_219321560871545_5305273388067443097_n-696x392

Για την εισαγγελική προκαταρκτική εξέταση που διατάχθηκε από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για όσα συνέβησαν στο Θεσσαλικό κάμπο μίλησε σήμερα στον Focus FM και την εκπομπή “Κόντρα στο Σύστημα” με τον ψυχολόγο Γρηγόρη Σερέτη ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος.«Νιώθω ευχάριστα σήμερα γιατί η κα εισαγγελέας του Αρείου Πάγου η κα Αδειλίνη διέταξε μια προκαταρκτική εξέταση για όσα συμβαίνουν στον βυθισμένο Θεσσαλικό κάμπο. Καλές οι προκαταρκτικές εξετάσεις και οι οι εισαγγελικές έρευνες αλλά το ερώτημα είναι να έχουν μια αντιστοίχιση» είπε αρχικά.  

Σε ότι αφορά το που πήγαν τα λεφτά (530εκ. Ευρώ +141εκ. Ευρώ) που έπρεπε να πάνε σε έργα υποδομής όλα αυτά τα χρόνια απάντησε:

«Αυτά τα λεφτά πήγαν σε διορισμούς αμοιβές ρουσφέτια και χατίρια του κομματικού στρατού που έφτιαξε ο κ. Αγοραστός που είναι κατάπτυστος πολιτικά αλλά οι κάτοικοι αντέδρασαν με καθυστέρηση. Δεν είμαι υπέρ αυτώ των λύσεων όμως να ρίχνουμε ξύλο στους πολιτικούς γιατί τότε θα πάμε σε κοινωνία της ζούγκλας». 

«Εδώ δεν έγινε καμία σύλληψη γιατί δεν προχωρούν; Υπάρχει αυτόφωρο κακούργημα που είναι διαρκές. Εάν θέλει ο εισαγγελέας σε συνεννόηση με τον κ ανακριτή μπορεί να συλλάβει τον κ. Μπέο ή τον κ. Αγοραστό ή υπουργούς. Έχουμε 15 νεκρούς επισήμως, δύο αγνοούμενους και ανυπολόγιστο αριθμό ανθρώπων που αναζητούνται, υπάρχουν ανθρωποκτονίες κακουργήματα επιμόλυνση του κάμπου λεπτοσπειρώσεις υπάρχει ιός του δυτικό νείλου και επιδημίες. Διαπράττονται αυτόφωρα κακουργήματα και δεν υπάρχει καμία σύλληψη. Καταπατείται η ποινική δικονομία» είπε επίσης.  

Ακούστε ολόκληρη τη συζήτηση εδώ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Από πού τον κρατάει; Απ’ τ’ αρχίδια τον κρατάει. Πιθανώς έχει γαμήσει κι αυτόν ο νεφελείμος.

  2. Για να ζητάει οκτακόσια χιλιάρικα λάδωμα φανταστείτε τι χρωστάει. Ή επίτηδες του έβγαλαν μεγάλο φόρο για να τον εξαναγκάσουν να πληρώσει.

  3. Μπράβο κύριε Σερέτη που δεν λες τον δολοφόνο κύριο.

Comments are closed.