Πραξικόπημα Βόμβα! Πάτερ Βασίλειος: «Δεν θα εμβολιαστούμε γιατί δεν σας εμπιστευόμαστε – Είχε δίπλα του την… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
vasilios-1a9ad1e3

Άστραψε μαι βρόντηξε ο πάτερ Βασίλειος στο τελευταίο του μήνυμα εξαπολύοντας επίθεση αλήθειας σε κυβέρνηση και Τσιόδρα σε σχέση με τον κορωναϊό κάνοντας σοβαρές καταγγελίες για την κατάσταση στα νοσοκομεία και όχι μόνο…
«Ο κύριος Τσιόδρας είναι ο χειρότερος απ’ όλους και έχει κι πεθερό κληρικό και θα έπρεπε να ντρέπεται γι’ αυτά που κάνει. Γιατί παρουσιάζεται αυτός και κάνει μονολόγους; Γιατί δεν ξέρει τι να πει άλλο, παρά μόνο αυτό που του λέει η κυβέρνηση»

«Έχετε αντιληφθεί ότι η πολιτική έχει υποκαταστήσει όλες τις επιστήμες; Η πολιτική θα μας πει τι είναι ομαλό και τι είναι ανώμαλο. Η πολιτική θα μας πει ποια είναι αρρώστια και ποια υγεία. Η πολιτική θα μας πει ποιο είναι νόμιμο και ποιο δεν είναι. Δεν υπάρχει νομική επιστήμη. Δεν υπάρχει ιατρική. Δεν υπάρχει βιολογία, τώρα θέλουν να μην υπάρχει και θεολογία»

«Οι κυβερνήτες πλέον, αφού πέταξαν τον Θεό στην άκρη, προσπαθούν να πάρουν πάσα εξουσία επί της γης. Αλλά υπάρχει Εκείνος που έχει την εξουσία και επί της γης και επί τοις ουρανοίς και πολύ σύντομα θα λάβουν πύρα αυτής της εξουσίας τους. Εκείνος μπορεί με ένα φύσημα, όπως έριξε το κομμουνιστικό καθεστώς από το βράδυ ως το πρωί, ένα καθεστώς 70 ετών, και κανείς δεν ξέρει πως έπεσε, έτσι θα πέσουν κι όλα αυτά, σαν ένας χάρτινος πύργος. Αλλά εμείς έχουμε ευθύνη και οι κληρικοί και οι πιστοί που δεν τρέχουμε στους δρόμους. Κάθε Κυριακή οι πιστοί να τρέχουμε στην εκκλησία. Και να μας δείρουν οι αστυνομικοί. Δεν έχουν νομιμοποίηση. Η εκκλησία είναι αυτοδιοίκητη, πέραν πάσης κοσμικής επεμβάσεως».

«Εφόσον θα εμβολιαστείτε εσείς οι κύριοι, όλοι οι άλλοι, τι φοβάστε; Εμείς θα… πεθάνουμε, που δεν θα εμβολιαστούμε. ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ, γιατί ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ. Χάσατε οι γιατροί την αξιοπιστία σας. Δυσπιστούμε να έρθουμε στα νοσοκομεία. Προτιμούν άνθρωποι να πεθάνουν, παρά να έρθουν στα νοσοκομεία, διότι τους εξαπατούν οι γιατροί που εκβιάζονται από το κράτος. Ούτε τσιπάκι μπορούμε να δεχτούμε ούτε εμβόλιο. Οποιοδήποτε φάρμακο απαγορεύεται να δοθεί σε ανθρώπους χωρίς τη θέλησή τους. Το λέει ο όρκος του Ιπποκράτη και αν το επιβάλλουν οι γιατροί θα είναι επίορκοι».

«Ο κύριος Τσίπρας πήγε σε νοσοκομείο αναφοράς και βρήκε μόλις 7 άτομα στη ΜΕΘ και του είπαν ότι είναι στην κορύφωση της υποτιθέμενης πανδημίας. Σε άλλα νοσοκομεία οι εντατικές έχουνε κλείσει! Κι ενώ η εντατική χρεώνεται 600 ευρώ, πληρώνει το κράτος, για τον ασθενή, το κράτος έχει πληρώσει 1500 ευρώ για κάθε κλίνη και τις έχει νοικιάσει όλες. Μια χώρα που δεν έχει λεφτά πάει και τα πετάει στα νοσοκομεία, μόνο και μόνο για να πει ότι είναι φουλ οι εντατικές».

«Εμείς θα τον κοινωνούμε τον λαό, κι ελάτε να μας συλλάβετε».

Αυτά κι άλλα πολλά είπε ο πάτερ Βασίλης σε μία ακόμα αποκαλυπτική ομιλία.

Δείτε τον:

flogasport.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. Μπράβο στον Ιερέα! Άξιος!!! Απορώ όμως πως και δεν διαμαρτυρήθηκαν για το κλείσιμο των Εκκλησιών οι λεγόμενες θρησκευτικές οργανώσεις, Ζωή, Σωτήρας, Σταυρός, Ευσέβεια κτλ;; Γιατί το βούλωσαν και δεν ξεσηκώθηκαν να διαμαρτυρηθούν;;

  2. εγω δεν βολιαζομαι. να πανε οι πολιτικοι και οι μασωνοι πρωτα κ αν ειναι καλα στην επομενη ζωη μου μπορει να το κανω

  3. Είναι ολοφάνερο οτι έχουν ψυχιατρικό πρόβλημα δείτε τα πρόσωπα τους αυτός ο φανατισμός ένα σπίρτο και άχυρα τους λείπει , σε κυνηγούς μαγισσών μοιάζουν.

  4. Αυτός ο τραγικός που φώναζε οτι ο ιος είναι απλη γρίπη, ξαναεμφανίστηκε με την δηλητήριωδη προπαγάνδα, γιατί ο προηγούμενος μονόλογος δεν έπιασε. Αλήθεια προς τι ο μονόλογος ; ας φωνάξει ένα ακαδημαικό να τον αντιπαρατεθεί να ψάχνει τρύπα να κρυφτεί.

  5. Να είναι καλά ο πατέρας Βασίλειος. Δεν λέει τίποτα άλλο, παρά να γίνει ένας δημόσιος διάλογος με τον διακεκριμένο καθηγητή κ. Ιωαννίδη του Staford University, που είναι ένα από τα 5 κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου.

    Ανακάλυψα χάρη στον πατέρα ότι λίγο πριν επιβάλλουν τα μέτρα για τον κορωνοϊό ψηφίστηκε το άρθρο 4 του ν.4675/2020 (ΦΕΚ 54/Α/11-3-2020), που ορίζει ότι “σε περιπτώσεις εμφάνισης κινδύνου διάδοσης μεταδοτικού νοσήματος, που ενδέχεται να έχει σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, μπορεί να επιβάλλεται, με απόφαση του Υπουργού Υγείας, μετά από γνώμη της ΕΕΔΥ, υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού με σκοπό την αποτροπή της διάδοσης της νόσου.”

    Πάλι χάρη στον πατέρα Βασίλειο έμαθα ότι το άρθρο 285 του ΠΚ που ψηφίστηκε με το ν.4619/2019 (ΦΕΚ 95/Α/11-6-2019) προβλέπει ότι “όποιος παραβιάζει τα μέτρα που έχει διατάξει ο νόμος ή η αρμόδια αρχή για να αποτραπεί η εισβολή ή η διάδοση μιας μεταδοτικής ασθένειας τιμωρείται” έως και “ισόβια κάθειρξη”.

    Τυχαίο;

  6. Οθροδοξη του Ιησου Χριστου φωτιζουσα Εκκλησια ,ειναι η σπουδαζουσα στα τεκνα του ανθρωπου την Θεωση του Αγιασμου του Εγω των τεκνων του ανθρωπου.

    η Αντιχριστη της καταρας των ανθρωπων εκκλησια ,σπουδαζει την σφαγη και αποκοπη της ψυχής της ουσιας του Θεου απο την ανθρωπια τους.

  7. 1000 μπραβο σου αξιος αλλά οι έλληνες είναι προβατα και δεν ξεσηκώνονται και όλοι οι πολιτικοί είναι προδότες τι να πω με αυτά που γίνονται ντρέπομαι που είμαι έλληνας οι γερμανοί εχθές στο βερολινο σηκώθηκαν και βγηκαν στους δρομους και οι έλληνες κοιμούνται τον ύπνο του δίκαιου δυστυχώς είσαι αξιοί την μοίρα σας θα σας περάσουν και τα τσιπάκια και θα πείτε και ευχαριστώ αυτοί είσαστε δυστυχώς

  8. Επιτελους ειπε κατι που ολοι πιστευουμε Δεν τους εμπιστευομαστε Αξιος ιερεας

  9. Όπως λέει η Σουηδία που δε πήρε κανένα μέτρο.Οποιος θέλει να προστατευθεί σε Πάρη μέτρα μόνος του .Αυτό είναι Ελευθερία,τους ένοιαξε τάχα για την υγεία μας για τα ψυχιατρεία που θα γεμίσουν από την ανεργία τους νοιάζει;

  10. ΑΞΙΟΣ,ΑΞΙΟΣ, ΑΞΙΟΣ. .Κατά τη γνώνη μου, εφόσον υπάρχει δημοκρατία, έστω και τυπικά, θα πρέπει να ακούγεται και η άλλη όψη του νομίσματος, ή ανίθετη άποψη, για να έχει ο καθείς απο εμάς, μια πιό πλήρης άποψη των γεγονώτων. Θέλει κότσια να το πώ χωριάτικα, να λέει ένας ταπεινός ιερέας την άποψή του, η οποία εκφράζει ένα μέρος του λαού, την οπoία και εγώ ασπάζουμε.Γιατί ίσως η αλήθεια να βρίσκεται στο , γιατί ίσως ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσει η ήρα απο το στάρι, γιατί ήρθε η ώρα της πλέον οριστικής απόφασης της ζωής μας, με ποίον τελικά είμαστε; με το ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟ ΜΑΣ ή με τον βεζεβούλ.

  11. Εγώ δεν εμβολιάζομαι με το καρκίνο του Gates. Το δηλώνω υπεύθυνα και δεν έχω κανένα πρόβλημα να τιμωρηθώ και ποινικά για την απόφαση μου!!!!

    1. Εσύ δεν μπας καλά. Θα ανοίξεις μόνος σου την πόρτα του κελιού, θα μπεις μέσα και πετάξεις και το κλειδι

  12. Το πιο ωραιο επιχειρημα που διαβασα μεχρι σημερα…κάντε εσείς κύριοι το εμβόλιο αφού το θέλετε και έτσι δεν κινδυνεύετε από αυτούς που δεν θέλουν να το κάνουν,πραγματικά ποιο ειναι το ζόρι που τραβάνε όλα αυτά τα ανθρωπάκια που δήθεν ενδιαφέρονται για την υγεία μας;Εμείς κύριοι δεν θέλουμε το εμβόλιο αν πεθάνουμε δική μας η ευθυνη,απλα ειναι τα πραγματα

  13. Παιδιά το πράγμα βρώμαγε απο μακρυά!!!!
    Μπράβο στον Ιερέα δεν φοβάται! Ούτε εμείς φοβόμαστε! Ο Χριστός Είναι Ανεστημένος και Είναι εδώ , 2000 χρόνια επίσημα. ΓΙα όσους τους αρέσει είτε όχι.

  14. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ ΠΟΥ ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ VIDEO , O ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ …… ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ VIDEO ……..ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ …….

  15. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΤΕΡ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΠΟΙΜΕΝΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΤΑ…….!!!!!

  16. Άστραψε και βρόντηξε ένας άγνωστος τιποτενιος παππάς. Από αυτούς της μεγαλύτερης συμμορίας που υπάρχει στην Ελλάδα.. Έχουν πονέσει τα τραγια που έμειναν άδεια τα παγκάρια.. Αμόρφωτοι τεμπεληδες που έγιναν παπάδες για να βγάζουν πολύ χρήμα χωρίς κόπο.. Και έχουν και άποψη. Και εσείς τα ζώα τους ακολουθατε.. Έχει γνώσεις;; είμαι κάποιο σημαντικός;; τι είναι αυτός;; άλλος ένας ανώμαλος που χαιδευετε με άλλους ανώμαλους στη μόνη πετρακη;; μπράβο ζώα.. Κάντε ότι πει ο τράγος κωλο ζώα..

    1. Καταρχήν φιλτατε, δε μιλαμε για τον αθεο Νικο Παππα του συριζα (..τον οποιο προφανως λατρευεις).. μιλαμε για έναν παπά. Αγνωστος… τιποτένιος… αμόρφωτος… τεμπελης… τραγος… ? Τον ξερεις προσωπικα?
      Εσυ ποιος εισαι ρε συριζοστοκε??

    2. Να υποθέσω ότι εσένα δεν σε ενοχλεί η αδίστακτη και ανάλγητη κρατική συμμορία που έχει ρημάξει τις ζωές μας…
      Εμένα με ενοχλούν και οι δύο συμμορίες,αλλά για την πολιτική που χώνεται παντού και τα κάνει όλα σκατά,έχει δίκιο ο παππάς κατά την γνώμη μου…

    3. <>.

      Αν αυτά που είπε ο πατήρ δεν είναι άποψη τότε άνθρωπέ μου κοιμήσου τον ύπνο των <>.
      Εμείς θα συνεχίσουμε με τον ξύπνιο των έξυπνων!

    4. Απορώ τι σε κάνει να βγάζεις τόσο μίσος για την ορθοδοξία. Ποιος σου έκανε τόσο κακό για να βρίζεις έτσι παπάδες και ορθοδόξους; Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για αυτά που λες, αυτό που μας διαχωρίζει από τα ζώα είναι η πίστη και ο σκοπός της μεταθανάτιας ζωής. Εσύ τι σκοπό έχεις στην ζωή σου πέρα από φαΐ και ύπνο; Δηλαδή ότι σκοπό έχουν τα ζώα. Θυμήσου από τη νεαρή σου ηλικία το παραμύθι με τον τζίτζικα και το μέρμηγκα και θα καταλάβεις τι σε περιμένει μέχρι και τα παιδιά έχουν μεγαλύτερη σκεπτική διαύγεια από εσένα και το σινάφι σου.

  17. Τσουτσούριασα τελειώνουν ατελείωτη είναι

  18. Απολυτα παπα μου! Αραγε ποσοι να ειμαστε…τους περισσοτερους τους επεισαν οι μασονοι!

  19. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ….ΑΞΙΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

  20. Εύγε Πάτερ πολύ εμπεριστατωμένη η ανάλυσή σας, και ειδικά στο ότι όλα έχουν αναχθεί σε πολιτική και η κυβέρνηση είναι αυτή που ξεκίνησε αυτή την πρκτική. Εχθες μάλιστα σε ερώτηση που έγινε στον κ.Βορίδη, σε γνωστή δημοσιογραφική εκπομπή, ο υπουργός απάντησε “να μην μετατρέπουμε τα υγειονομικά θέματα σε πολιτικά”. Από την στιγμή που η αντιμετώπιση των θεμάτων υγείας έφυγε από τα νοσοκομεία και με διαταγές της κυβέρνησης (καραντίνα) και με υπεύθυνη για την εφαρμογή τους την αστυνομία (εκτελεστική εξουσία) το πρόβλημα έγινε πολιτικό και αυτό το έκανε η κυβέρνησή σας και καταλάβαμε όλοι, γιατί δεν είμαστε γίδια κ.υπουργέ.
    Μακάρι να ακουστούν και άλλες φωνές σαν του πάτερ Βασίλειου.

  21. Οι αντικρουόμενες απόψεις δεν αποκαλύπτουν επιστήμονα,αλλά προπαγανδιστή (καλές οι μάσκες,άχρηστες οι μάσκες,τα παιδιά επικίνδυνοι φορείς του ιού,τα παιδιά ακίνδυνα) Χαλασμένο κοντέρ,χαλασμένη πυξίδα.

  22. Mπράβο, έτσι, ν’ αρχίσουν να τους ξεσκεπάζουν και οι παπάδες.Τους κατάλαβαν όλοι.

Comments are closed.