Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η αγάπη του Κάρολου για την Καμίλα ήταν πιο ισχυρή από οτιδήποτε άλλο

Κοινοποίηση:
8073c494-camila-charles

Ο βασιλιάς Κάρολος είναι μαζί με την βασίλισσα Καμίλα για περισσότερο από πέντε δεκαετίες, οπότε κανείς μπορεί να καταλάβει ότι είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής του

Τους τελευταίους επτά μήνες όπως έχει δείξει η ίδια, έχει αγκαλιάσει πλήρως τον ρόλο της βασίλισσας, ως προς χαρά του βασιλιά.

Ο καρκίνος του βασιλιά Καρόλου αλλά και της πριγκίπισσας Κέιτ Μίντλετον ήταν ιδιαίτερα αγχωτικά για την βασιλική οικογένεια, αλλά η βασίλισσα έδειξε πόσο ικανή είναι να ανταποκριθεί στο ρόλο της και με το παραπάνω.

Η ειδικός στα βασιλικά θέματα και πρώην βασιλική ανταποκρίτρια του BBC Jennie Bond δήλωσε για την ίδια κάποιες μέρες πριν τα 77α γενέθλια της βασίλισσας «Νομίζω ότι εν μέρει οφείλεται στο γεγονός ότι θέλει τόσο πολύ ο άνδρας που αγαπά να είναι περήφανος γι’ αυτήν».

Συμπληρώνει λέγοντας «Αλλά επίσης πρέπει να αισθάνεται μεγάλη ικανοποίηση που έχει κερδίσει ευρεία αποδοχή – ακόμη και στοργή – από ένα κοινό που κάποτε συσπειρώθηκε εναντίον της και την θεωρούσε «πέτρα του σκανδάλου» που διέλυσε ένα γάμο και «άλλη γυναίκα» που έκανε την Νταϊάνα τόσο δυστυχισμένη. Νομίζω ότι η Νταϊάνα είχε απόλυτο δίκιο όταν μου πε ότι η Καμίλα ήταν «πιστή» και ότι η αγάπη του Καρόλου για την Καμίλα ήταν ισχυρότερη από οποιονδήποτε γάμο θα μπορούσε ποτέ να κάνει».

Η βασιλική ειδικός αναφέρει «Αυτές τις μέρες νομίζω ότι η Καμίλα δείχνει πιο κομψή, πιο έξυπνη και πιο στιλάτη από ποτέ και έχει αποκτήσει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Σε αντίθεση με τις πρώτες μέρες που φαινόταν και ακουγόταν τόσο νευρική αν έπρεπε να μιλήσει δημόσια. Τώρα είναι σίγουρη και άνετη στον νέο και πολύ απαιτητικό ρόλο της. Είναι, άλλωστε, μια γυναίκα που δεν χρειάστηκε ποτέ να αφοσιωθεί σε μια σταθερή καριέρα ή σε ένα καθημερινό ωράριο εργασίας. Τους τελευταίους μήνες έχει επωμιστεί έναν απότομα αυξημένο φόρτο εργασίας και ένα τεράστιο μερίδιο ευθύνης και δείχνει υπέροχη σε αυτό».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: