Πριν ρίξει το ελαιόλαδο στο τηγάνι το πασπάλισε με αλάτι – Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Κοινοποίηση:
vwfjal8odnrdgxa6eqv6

Τα τηγανητά είναι σίγουρα φαγητά απαγορευμένα για όσους κάνουν δίαιτα. Μήπως όμως θα πρέπει να σταματήσουμε ή τουλάχιστον να τα περιορίσουμε από τη διατροφή μας; Σίγουρα, αυτό είναι κάτι δύσκολο μιας και η ελληνική κουζίνα περιέχει πολλά τέτοια φαγητά. Το λάθος λοιπόν δεν είναι εξ ολοκλήρου στα τηγανητά φαγητά αλλά στο ελαιόλαδο.

Φυσικά πέραν του προβλήματος που μπορεί να προκαλέσουν στην υγεία μας μην ξεχνάμε και το πρακτικό της υπόθεσης. Πόσες φορές δεν έχετε καεί από το λάδι στο τηγάνι που πιτσιλάει; Αν λοιπόν δεν μπορείτε να αντισταθείτε σε ένα πιάτο τηγανητές πατάτες τουλάχιστον ας γλιτώσετε το κάψιμο.

Σήμερα θα σας δείξουμε ένα μικρό κόλπο για να μην ξαναπιτσιλίσει ποτέ το λάδι σας. Κοιτάξτε πόσο απλό είναι.

Ρίξτε λίγο αλάτι στο τηγάνι πριν βάλετε το κρέας ή το ψάρι να τηγανιστεί. Αυτό θα κρατήσει ζεστό το λάδι, χωρίς όμως να πιτσιλάει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: