Προβληματικός ο νέος νόμος: Ελεύθεροι εκατοντάδες κακοποιοί που συλλαμβάνονται για κλοπή

Κοινοποίηση:
σαφ

Προκλητικός και προβληματικός ο νέος νόμος Φλωρίδη για όσους διαπράττουν κλοπές. Εάν κακοποιοί εισβάλλουν και κλέψουν σπίτι ή κατάστημα και συλληφθούν, τους δίνεται η επιλογή της αποζημίωσης προς το θύμα με επακόλουθο του συμβιβασμού να αίρεται η δίωξή τους.

Αυτό σημαίνει ότι η παράνομη πράξη είναι σαν μην έγινε ποτέ!

Οι διαρρήκτες κοσμηματοπωλείου στην Αριδαία αφέθηκαν ελεύθεροι με τον νέο νόμο, καθώς ήρθαν σε συμβιβασμό με την πλευρά του καταστηματάρχη. Επέστρεψαν μέρος της αξίας των κλοπιμαίων και απολαμβάνουν πλέον την ελευθερία τους απαλλαγμένοι από κάθε άγχος.

Ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου περιμένει να λάβει τα χρήματα που συμφώνησαν να του δώσουν ως αποζημίωση οι δράστες. Πρόκειται για την πρώτη υπόθεση που κλείνει με συμβιβασμό μετά τον νέο νόμο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. το ψαρι βρωμιζει απο το κεφαλι.!!!! ολα αυτα τα παραλογα, γινονται σκοπιμα.χαος για να διατηρηθει το χαος ,που τους ειναι χρησιμο για τις μεγαλες πουστιες που ετοιμαζουν.

  2. Υποτίθεται πως τους βάζανε φυλακή για να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι και να συμμορφωθούν. Αφού τώρα θα έρχονται σε συμβιβασμό και δεν θα μπαίνουν φυλακή πώς θα γίνουν καλύτεροι; Θα συνεχίσουν την ίδια δουλειά την επόμενη μέρα. Απλά με τον νέο νόμο μειώνεται το ρίσκο της κλεψιάς.

  3. Ε δεν έχουν λεφτά για φυλακες και δικαστήρια. Ξέρετε τι αποσυμφορηση θα δουν με αυτό το νομο; Πάντως είμαστε το καλύτερο @#$##$ της ΥΦΗΛΙΟΥ

  4. Ο Φλωρίδης είναι του Σημίτη!!! Ο Χρυσοχουντίδης τα ίδια και πολλοί άλοι εκεί μέσα στη ΧαζοΝΔ του Κούλη…Βλάκες νεοδημοκράτες ψηφίσατε Κούλη και σας βγήκε Σημίτης του ΚλεφτοΠΑΣΟΚ…Αυτός ο νόμος είναι ξεφτίλα…Να τον πάρουν πίσω ΑΜΕΣΩΣ!!!

  5. Κόψιμο πρώτα το δαχτυλάκι, στη δεύτερη κλοπή το ένα χεράκι, στην τρίτη το άλλο χεράκι…
    Θα το σκεφτούν να κλέψουν ναι ή όχι;
    Τι απάνθρωπος που είμαι, συμφωνείτε;

  6. Σωστός! Κλέβεις, αν δεν σε πιάσουν είσαι κομπλέ. Αν σε πιάσουν, επιστρέφεις αυτά που έκλεψες και είσαι πάλι κομπλέ και έτοιμος για νέα μπούκα. Αν βιάσω και με πιάσουν και ζητήσω γάμο για την αποκατάσταση της κοπέλας, καθαρίζω..; Καραγκιόζηδες. Τζάμπα φωνάζω όμως, το ’27 πάλι ο Κούλης θσ βγει, αφού όσοι ψηφίζουν είναι κτήνη.

  7. Αρε μπαρμπαργιωργη και νικο μιχαλολιακο θα σε θυμονται και θα κλαινε οι ξυπνιοι ελληνες οχιτα γιδια

  8. Κυριολεκτικα επενδυτες λεμε! Δηλαδη, κανουν επενδυση (κλοπη) και οπως ολες οι επενδυσεις εμπεριεχει ενα ρισκο (να τους συλλαβουν). Εαν παει καλα η επενδυση (διαφυγουν της συλληψης), ολα καλα. Εαν οχι, τοτε απλα χανουν καποια χρηματα! Επενδυσεις στο Κουλισταν λεμεεε!

Leave a Response