Προειδοποίηση σοκ από Τούρκο για σεισμό 8 ρίχτερ στην Ελλάδα: “Θα γίνει στην…”

Κοινοποίηση:
SEISMOS

Ο Τούρκος σεισμολόγος, Σουκρού Ερσόι, προβλέπει σεισμό 8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Κρήτη, προειδοποιώντας μάλιστα, ότι θα επηρεάσει σοβαρά και την Τουρκία.

Ο Τούρκος σεισμολόγος επισημαίνει ότι το ρήγμα ξεκινά από τη θάλασσα του Ιονίου, συνεχίζει νοτίως της Κρήτης και από τη Ρόδο φτάνει στο Φετιγέ της Τουρκίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. χμ.. Για να το λεει ενας σεισμολογος ,δεν ειναι καλο ,τι 8 ? και 7 να ειναι και 6.5 ειναι παρα πολυ .
    Δεν μπορει να το λεει ετσι , καποια στοιχεια θα υπαρχουν , μακαρι να πεσει εξω . Και βαζω και το αλλο το σεναριο ομως . Μηπως υπαρχει καποια σκοπιμοτητα ? Δηλαδη αν πειραχτουν οι πλακες εκει κατω με τις πιθανες γεωτρησεις ? Παιζει και αυτο , δεν παιζει ?

  2. ΚΛΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΡΙΧΤΕΡ ΜΕΤΡΑΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ.

  3. Τούρκος κ σεισμολόγος… .Επιστήμων του κ@λ@υ δηλαδή.Κάτι σαν αλβανοτουρίστας δηλαδή.Ας σοβαρευτούμε.Είναι γνωστές οι περιοχές που θα χτυπήσει ο εγκέλαδος. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΝΟΤΙΩΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΛΟΤΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ,ΓΥΦΤΟΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΒΡΩΜΥΛΟΠΟΔΑΡΑΔΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΩΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΙΣ(ΤΟΥΣ) ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΟΥΝ ΜΠΑΖΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΒΥΘΟ-ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΛΥΒΙΚΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΓΥΦΤΟΜΕΜΕΤΙΑ!!!… .ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΣ ΑΛΥΧΤΑΕ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΠΙΣΙΝΟΥ ΤΟΥ!!!

  4. Εγώ νόμιζα ότι ο σεισμός θα ήταν εκτενέστερος και θα έπιανε κυρίως Αθήνα- Πάτρα. Εκεί νομίζω ότι είναι τα μεγάλα ρήγματα.

  5. Μονο αυτο μας ελειπε τωρα. Τις τελευταιες μερες παντως χτυπαει και 5αρια σε Ηρακλειο.

  6. Απο εκει δηλαδη που θα περασει ο αγωγος πετρελαιου … ; Τρομάξαμε χαχα.

Comments are closed.