Προκαλούν οι Τούρκοι – «Μπορεί να έρθω ξαφνικά μια νύχτα» αναγράφουν σε ανάρτηση για τη Κύπρο

Κοινοποίηση:
kypros-Associated-Press

Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας προχώρησε σε μπαράζ δημοσίευσης προκλητικών βίντεο για την παραμονή της 50ής επετείου από την εισβολή στην Κύπρο.

«Μην με καλείς τόσο από καρδίας, μπορεί να έρθω ξαφνικά μία νύχτα…», είναι ο στίχος του τραγουδιού με το οποίο ξεκινά μία από της αναρτήσεις του υπουργείου, που σε πανηγυρικό τόνο, επιδεικνύει τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.

Το βίντεο δείχνει αρμάδα και εναέρια να κάνουν επιχείρηση προσεγγίζοντας μια ακτή, ενώ στο κλείσιμο έχει μπει πίνακας με τον Μωάμεθ τον Β’ τον Πορθητή να εισέρχεται στην Κωνσταντινούπολη.

«Στην 50ή επέτειο της “Επιχείρησης Χαρούμενη Ειρήνη” τιμούμε με ευλάβεια, ευγνωμοσύνη και σεβασμό τους ηρωικούς μάρτυρες και τους βετεράνους του ηρωικού στρατού μας που έβαλαν τέλος στην καταπίεση που βίωναν οι Τούρκοι ομογενείς μας στην Κύπρο

Αύριο περιμένουμε όλους τους Κύπριους αδελφούς μας στην παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή 50 πλοίων», προσθέτει η ανακοίνωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. σα το κλεφτη μες τη νυχτα μονο Ενας θα κανει το ντου…και λεγεται Ιησους Χριστος!δν τολμανε να κανουν πολεμο…οι δικοι μας…γτ φοβουνται μη κερδισουμε!αναγκαστικα θα χασουμε νησια και εδαφη χωρις να πεσει ενα drone ρε αδερφε!

  2. Μπορεί να έρθεις. Αλλά θα φύγεις; Και πώς θα φύγεις;

  3. Έλα… για να δούμε.
    Μολών Λαβέ αγράμματοι βάρβαροι με μηδενικό Πολιτισμό.
    Αυτήν την φορά ο Στρατός δεν θα υπακούσει στους Πολιτικούς.
    Για έλα να δούμε…

  4. Ας ρωτήσουν στο γενικό επιτελείο τους τι έγινε με εκείνα τα ταλαίπωρα τουρκάκια εκεί στον Έβρο το 1967 που τα βρήκαν το πρωί δεμένα και τα όπλα τους εξαφανισμένα ;

  5. Σκυλάκια που γαύγιζετε αλλά δεν δαγκώνετε είσαστε.
    Δλδ με αλλα λόγια θα μας κλασετε τους όρχεις.

  6. ΒΑΛΕ ΛΑΔΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΒΡΑΔΥ.ΣΤΑ….ΜΕΖΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ Η ΟΧΙ.ΥΓ Η ΠΙΟ ΛΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΚΥΒΕΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑΖΕ,ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΟΡΟΛΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ.ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΤΣΥΡΙΖΑ ΑΥΤΑ .

  7. Καλως να ορισετε και θα καλοπερασετε, τωρα δεν υπαρχει ο Κιζινγκερ και ουτε οι προδοτες του ”1974, που εκαναν την εισβολη σας τοτε να μοιαζει με εναν απλο περιπατο. Τωρα θα ειναι η κολαση που δεν εχετε γνωρισει ακομη.

  8. Κούλα τα βλέπεις; Έτσι διαφημίζεις στον κόσμο την στρατιωτική υπεροχή σου και τιμάς τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας σου. Όχι διοργανώνοντας pride και αποκαλώντας φασίστες τους πατριώτες. Ίσως η πιο σιχαμερή κυβέρνηση που έχει περάσει ποτέ

  9. ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ..ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΘΑ ΕΡΧΟΣΑΣΤΑΝ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ

  10. ΝΎΧΤΑ ΒΓΑΊΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ..
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΈΡΘΟΥΜΕ ΜΕΡΑ..!!!!

  11. Μαλλον σας αρεσει το στεγνο οπως του βολευτη σας στο ξενοδοχειο γιατι και οι Κυπραιοι ξεμενουν απο λαδι!

Comments are closed.