Προκλητικός Νεοταξίτης παπάς πέταξε έξω από εκκλησία στην Καλαμάτα άτομα πού έκαναν το “αμάρτημα” να μην φοράνε μάσκα!(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
720_756594_d1554f8876-a73594da71d327b8

Ο ιερέας του ιερού ναού Αγίου Νικολάου Φλαρίου Καλαμάτας ήταν αυστηρός και απόλυτος με τους πιστούς που βρέθηκαν μέσα στην εκκλησία χωρίς να φορούν μάσκα. Ο ιερέας διέκοψε την θεία λειτουργία και απευθυνόμενος σε όσους δεν φορούσαν μάσκα τους ζήτησε να βγουν από την εκκλησία.

«Δεν θα ανοίξουμε διάλογο. Όσοι δεν φοράτε μάσκα θα βγείτε έξω. Σεβόμενοι και τους συνανθρώπους σας και τη νομοθεσία», είπε. Όταν τον ρώτησαν γιατί ο ίδιος δεν φοράει μάσκα απάντησε “οι ιερείς και οι ψάλτες με βάση τον νόμο δεν φορούν μάσκα για να μπορούν να ψάλλουν. Διαβάστε τον νόμο. Περάστε έξω όσοι δεν φοράτε μάσκα. Τελείωσε!”. “Αυτό που σας λέω, τον λογο του Θεού τον ξέρω καλύτερα από εσάς. Ή θα φορέσετε μάσκα ή θα βγείτε έξω. Σας παρακαλώ πολύ, σας το λέω με καλό τρόπο, ευχαριστώ” πρόσθεσε όταν επέμειναν.

“Περάστε, ή φορέστε μάσκα. Θερμή παράκληση. Αντιρρησίες θα είστε στα σπίτια σας όχι εδώ. Εδώ θα είστε υπάκουοι και σεβαστικοί. Αυτό που σας λέω. Κουμάντο και αντιρρησία στο σπίτι σας, όχι εδώ” υπογράμμισε. “Εδώ κάνω εγώ κουμάντο, αφήστε να κάνω εγώ κουμάντο ξέρω καλύτερα από εσάς. Λοιπόν, σεβόμενος, δεν θα κάνουμε διάλογο, ή θα βάλετε μάσκα ή θα περάσετε έξω. Συνεχίστε τη λειτουργία” πρόσθεσε. Ενώ στο τέλος έδωσε οδηγία να κληθεί η αστυνομία αν δεν συμμορφωθεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Είναι δικαιολογημένος,διότι φαίνεται να είναι πολύ φοβισμένος.Εχει πέσει πολύ δουλειά από τους ισχυρούς ώστε να φτάνουμε σε αυτά τα σημεία.Ας είμαστε ενωμένοι και οχι αντίπαλοι.

  2. Ο συγκεκριμενος λεγετε φιλιππος χαμαριας..ειναι πρωτοσυγκελος στην μητροπολη μεσσηνιας και δεξι χερι του χρυσοστομου σαββατου μητροπολιτη μεσσηνιας.ποιος ειναι ο χρυσοστομος σαββατος..ισως ο επομενος αρχιεπισκοπος..τωρα πιστευω να καταλαβατε γιατι αυτη η επιθετικοτητα στους πιστους που δεν φορουσαν μασκες..πρεπει να δειξη το καλο παραδειγμα προς το αφεντικο του μην του χαλασει την εικονα και χασει τον αρχιεπισκοπικο θρονο…

  3. ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΝΟΜΟ 4000 ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ.
    ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΞΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΤΕ ΤΟΝ ΑΘΕΟ.

  4. ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΠΑΠΑ.Η ΜΑΣΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ.Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΣΧΕΤΕ ΠΑΠΑ.ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

  5. Τραγική φιγούρα, θα εκανε για δοσιλογος στην κατοχή και στην χουντα του κουλη!Ξυρισμα χθες!

  6. Να δει αυτό το βίντεο ο νεόφυτος μόρφου θα βγάλει καπνούς από τα νεύρα του. Ας βγάλει τα ράσα ο συγκεκριμένος να πάει στον Κούλη να τον βάλει σε άλλη θέση. Δίπλα στο χαρδαλιά στην πολιτική προστασία, για εκεί είναι. Ας μην προσβάλει άλλο τους πιστούς και το Θεό.

  7. Αυτά συμβαίνουν μόνο στο παπικό ημερολόγιο όπου οι παππάδες είναι ένστολοι δημόσιοι και κοροιδεύουν.Στα παλιό πάτριο ημερολόγιο που είναι το γνήσιο δε φοράει κανείς μάσκα και δεν ενοχλεί κανείς ψηφοφόρος τον πιστό

  8. Αξιος Αξιος Αξιος.Ο Κούλης ο εξόθαλμος τόν έχει έτοιμο γιά νά τόν βάλει στήν θέση τού Ιερώνυμου.Σόι πάει τό βασίλειο.
    Γιάννης Λάκων

  9. ξυρισμα και διαπομπευση στον ταξικο ρασπουτιν παπα

    επιβαλλεται οι καλαματιανοι να τον εκδιωξουν απο την καλαματα για τις ψευτομαγκειες του και τις απειλες του απεναντι σε θρησκευομενους ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ πιστους

    εξω οι μητσοτακικοι παπαδες απο τις εκκλησιες και διαπομπευση τους απο οποιοδηποτε εκκλησια της ελλαδος

    οι εκκλησιες της ελλαδος δεν ειναι τσιφλικι τους

    τις μαγκιες στο σπιτακι τους οχι σε ιερους χωρους

  10. Που κανεις κουμάντο; Στον οίκο Του Θεού;;
    Κάναμε επάγγελμα το λειτούργημα..πήραμε και “εξουσία”, αυτά είναι!
    Όταν η κεφαλή της Εκκλησίας λειτουργεί έτσι, λογικό και κάποια μερίδα κληρικών.
    Έχουν καμία σχέση με τον μακαριστό Χριστοδουλο;
    Αν κατέβει Ο Χριστός θα σας ξυρίσει όλους…

  11. Ξεφτίλες παπάδες,υπακούτε τους νόμους της πολιτείας για να μην χάσετε την κουτάλα με το μέλι και όχι γιατί κόπτεστε για την υγεία του κόσμου.Μασκαράδες επίορκοι των νόμων του ενός και μοναδικού αληθινού θεού,έχετε γελοιοποιήσει τα ιερά και τα όσια του έθνους μας, είσαστε μόνο για φτύσιμο.Τι άλλο να περιμένεις άλλωστε από δουλοπρεπείς ρασοφόρους που έχουν επικεφαλή τους την Λούσυ και την Τζένη?

  12. έπρεπε να φύγουνε όλοι να μην μείνει κανείς μέσα για αυτό λέμε συνέχεια έχουμε ότι μας αξίζει

Comments are closed.