Προκλητικός ο Θ.Αδαμαντίδης για τον Α.Λύτρα: «Ήταν μια υπερβολή στην εκδήλωση του πάθους μια άτυχη στιγμή»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

«Ελπίζω να τελειώσει αίσια και να είναι πάλι μαζί» είπε ο τραγουδιστής

«Μια άτυχη στιγμή» χαρακτήρισε τα όσα συμβαίνουν με τον Απόστολο Λύτρα και τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, ο Θέμης Αδαμαντίδης, προκαλώντας αντιδράσεις.

Αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης δήλωσε: «Εγώ δεν θα ήθελα να δηλώσω και να πω κάτι για αυτό το θέμα, αλλά επειδή μπορεί να θεωρηθεί η άρνησή μου κάπως αρνητική στο πρόσωπό του. Για αυτόν τον λόγο θα πω δύο λέξεις και μόνο».

Στην πορεία, θέλησε να επισημάνει ότι δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν υπάρχει αγάπη ανάμεσα στο ζευγάρι των δικηγόρων. «Καταλαβαίνω όλα τα ζευγάρια που περνούν δύσκολες στιγμές. Ήταν μια άτυχη στιγμή, δεν μπορεί να μην υπάρχει αγάπη μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα δείχνει μια υπερβολή στην εκδήλωση του πάθους. Πιστεύω ότι υπάρχει αγάπη. Ελπίζω να τελειώσει αίσια και να είναι πάλι μαζί. Όταν υπάρχει αγάπη και πάθος μπορεί να συμβούν πολλά. Μπορεί να βγεις εκτός ελέγχου και να μην το θες πραγματικά» δήλωσε.

Η Κατερίνα Καινούργιου αντέδρασε με όσα ειπώθηκαν από τον τραγουδιστή και μετά την προβολή του αποσπάσματος, διευκρίνισε: «Μισό λεπτό. Να διευκρινίσω πως ο λόγος που πήγαμε να ρωτήσουμε τον κ. Αδαμαντίδη, ήταν επειδή ήταν αντίδικοι κι εκείνος τότε υπερασπιζόταν το θύμα στη δική του υπόθεση. Από εκεί και πέρα εγώ ντρέπομαι με αυτό που άκουσα. Έχει αντιληφθεί τι έχει γίνει;».

Ο Απόστολος Λύτρας υπήρξε δικηγόρος της συντρόφου του τραγουδιστή, Βαρβάρας Κίρκη, όταν εκείνη είχε κατηγορήσει τον Θέμη Αδαμαντίδη για τον ξυλοδαρμό της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΘΕΜΗ ΘΕΜΗ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ ΣΑΝ ΒΡΙΚΟΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΙΑΖΟΜΑΙ

  2. Όποιος θέλει να υπερβάλλει και να εκδηλώνει τα πάθη του και να κατηγορεί την τύχη αντί να αναλαμβάνει την ευθύνη του εαυτού του μπορεί να βρει ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ….Ο καθένας τα κάνει εκεί που (νομίζει ότι) βρίσκει…Αν εκνευριζόταν ένας άντρας με έναν άλλο άντρα γυμνασμένο που ξέρει να παίζει ξύλο,ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΤΟΥ;;;;;;

    1. ΑΥΤΟΙ ΦΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΝΤΑΪΔΕΣ ΤΟΥΤΕΣΤΗΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΜΠΡΑΤΣΑΡΑΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΤΙ ΜΠΡΑΤΣΑΡΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΦΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΠΟΥΦΛΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΤΑΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΙΝΗΤΑΙ ΑΠΕΙΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΒΑΖΕΙ ΒΥΣΜΑΤΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΑΙ ΣΥ ΠΟΥ ΑΜΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΝΤΑΗ ΣΕ ΤΡΩΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΕΕΙ ΠΑΘΩΝ ΟΥΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΜΙΑ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΖΗΤΑΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΕΙΝΑΝ ΚΑΛΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΘΑ ΜΕ ΧΩΝΑΝ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ
      ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΥΝΑΜΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΟΔΥΚΝΙΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΙΓΟΡΟΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥΜΗΛΑΝΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ

  3. Η Αλήθεια ειναι μονός καβγάς δεν γίνεται, αλλά η καλύτερη λύση αν και δύσκολη είναι να φύγεις μακριά απο τα δαιμόνια της υπεροχής ώστε να ακυρώνεται εν τάχη η βιαιοπραγία….. τυχεροί ηταν και οι δυό τους που δεν την σκότωσε….

  4. Καλά τα λέει ο Θέμης. Πάνω στην καψούρα του ο Λύτρας ζήλεψε και παραφέρθηκε. Ζήτησε συγγνώμη όμως. Ήταν μια κακή και ατυχής στιγμή. Τι να κάνουμε τώρα? Να το κρεμάσουμε για να ευχαριστηθούν οι παρουσιάστριες των πρωινάδικων, επειδή θα ανέβει η τηλεθέαση στα βοθροκάναλα.που δουλέυουν?
    Ήμαρτον ρε. Καταντάει ανθρωποφαγία αυτό το πράγμα

Leave a Response