Προσγειώθηκε ο Ερντογάν για τη φιέστα στα Κατεχόμενα

Κοινοποίηση:
c1414705-erdogan

φτασε στα Κατεχόμενα της Κύπρου πριν από λίγη ώρα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν όπου θα παραστεί στην ακραία προκλητική φιέστα που θα πραγματοποιηθεί για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Σημειώνεται ότι στο νησί αναμένεται να φτάσει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να συμμετάσχει στην εκδήλωση.

\
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρώτος Έλληνας Πρωθυπουργός, ο οποίος θα βρεθεί σε αντικατοχική εκδήλωση στην Κύπρο για την 20η Ιουλίου. Γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντική η επίσκεψη, σε μια σημαδιακή ημέρα, σε μια ιδιαίτερη χρονική συγκυρία.

Η παρουσία του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Κύπρο κρίνεται ως πολύ σημαντική. Δεν έχει μόνο συμβολικό χαρακτήρα αλλά και ουσιαστικό. Και δεν είναι επειδή στην κατεχόμενη περιοχή θα βρίσκεται και ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για να συμμετάσχει τους προκλητικούς πανηγυρισμούς για το μισό αιώνα παράνομη παρουσία στο νησί. Για τα πενήντα χρόνια κατοχής. Αλλά γιατί αυτή η επίσκεψη έπρεπε να γίνει προ πολλού. Και από προηγούμενους Πρωθυπουργούς. Στο νησί βρίσκεται ήδη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης για να συμμετάσχει με τη σειρά του σε ανάλογες εκδηλώσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: