Μπορεί να έχετε καταναλώσει ένα παρόμοιο κρέας, χωρίς να το έχετε αντιληφθεί, αλλά αν ξαναέρθετε αντιμέτωποι με κάτι αντίστοιχο πετάξτε το χωρίς δεύτερη σκέψη!
Αυτό που είδαμε στο παρακάτω βίντεο μας ξεπερνά και η σκέψη ότι κάποιοι κάνουν κάτι τέτοιο – και χειρότερα – δεν θέλουμε καν να περνάει από το μυαλό μας. Δυστυχώς όμως, πολλές εταιρείες και εστιατόρια αυτό ακριβώς κάνουν με το κρέας τους…
Το τελικό αποτέλεσμα ονομάζεται «μπριζόλα- φράνκενσταϊν» και όχι άδικα: είναι υπολείμματα από κρέας που «κολλήθηκαν» μαζί, προκειμένου να δημιουργηθεί μία ψεύτικη μπριζόλα. Να σημειώσουμε ότι η κατανάλωση αλλαντικών και η κατανάλωση κόκκινου κρέατος είναι «πιθανόν» καρκινογόνος.
Ρίξτε μια ματιά αν αντέχει το στομάχι σας: