Προσοχή σκληρή εικόνα: Ο νεκρός δράστης της απόπειρας δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ

Κοινοποίηση:
edd07c1a-apopeira

Σοκαριστική φωτογραφία του δράστη της επίθεσης εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ στην Πενσυλβάνια.

Προσοχή σκληρή εικόνα

deadshhoter.jpg
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Γιατί όλους τους επίδοξους δολοφόνους προέδρων τούς σκοτώνουν; Για να μην αλήθεια, ποιος τους έβαλε;

  2. Τι στημένο βρε Ανόητοι;Με εκατοστό του χιλιοστού

    θα του είχε ανατινάξει τον εγκέφαλο, Μήπως ξέρετε κανένα ειδικό εκτελεστή να κάνει τέτοια βολή;Ο Τραμπ θα δεχόταν τέτοια απόπειρα με κίνδυνο να πεθάνει;

  3. Είτε τα κατάφερνε ο δράστης είτε όχι θα τον τρώγανε οι μυστικές υπηρεσίες γιατί μετά που θα έμπαινε φυλακή θα άρχισε να μιλάει… Κυκλοφορεί βίντεο που το κοινό ουρλιάζει στους αστυνομικούς και μυστικές υπηρεσίες ότι υπάρχει άτομο με όπλο που σκαρφαλώνει στην ταράτσα, και πολύ μετά ακούγονται οι πυροβολισμοί. Όλοι οι αρμόδιοι της ασφάλειας κάνανε ότι δεν βλέπανε και μάλιστα σε μια συγκέντρωση με υψηλά κίνητρα δολοφονίας για έναν μελλοντικό πρόεδρο της Αμερικής.
    Η ταράτσα ήταν μία και μάλιστα 100 μέτρα από τον Τράμπ εκεί θα έπρεπε να βρίσκεται άτομο της μυστικής υπηρεσίας, ελεύθερος σκοπευτής ή απλά να βρισκόταν κάποιο μέλος του FBI έστω και τυπικά. Και όμως κανένας δεν βρισκότανε εκεί, όλοι της ασφάλειας περιμένανε σήμερα ο Τραμπ να πεθάνει, τα πρόσωπα της ασφάλειας, το βλέμμα τους τα λέει όλα περιμέναν να μαζέψουν από το έδαφος έναν νεκρό όχι έναν ζωντανό δεν ξέρανε πως να το διαχειριστούν, δεν ξέρανε τι να κάνουν, ένας μόνο θα μπορούσε να δώσει εντολή να αστοχήσει ο ελεύθερος σκοπευτής ο οποίος τα πήγε πολύ καλά για 20χρονο πιτσιρίκι και αυτός ήταν ο κύριος ημών Ιησούς Χριστός.

    1. Ακριβως ετσι….“και αι τρίχες της κεφαλής υμών ηριθμημέναι εισί”.
      Oλα κανονιζονται απο Εκεινον. Τι πιθανοτητα εχει η σφαιρα να του φυρισει το αυτι και να περασει αντι να καρφωθει στο κεφαλι του. Ακομη πιο απειροελαχιστη πιθανοτητα οτι εγινε αυτο σε ανθρωπο που δεν ειναι τυχαιο αλλα ο ενας εκ των 2 υποψηφιων για πλανηταρχης. Λιγο μυαλο θελει οχι πολυ.

  4. ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΠΟΥ ΑΠΕΔΗΜΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΗΤΑΝ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ…

  5. Είναι από τις λίγες φορές που χαίρομαι να τους βλέπω κάτω στο χώμα….. εκεί που τους αξίζει….. Ο Θεός να έχει καλά τον Τραμπ και όλους όσους αντιστέκονται.

Comments are closed.