20/09/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Προσπάθησε να μεταφέρει καναπέ πάνω στο αυτοκίνητό του και τίποτα δεν του πήγε καλά (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
autokinito_3

Ήταν ένας τεράστιος καναπές μόνο με ένα μικροσκοπικό κομμάτι σπάγκου γύρω του

Ένας οδηγός αποφάσισε να μεταφέρει έναν ολόκληρο καναπέ με το αυτοκίνητό του, τοποθετώντας το στην οροφή και ελπίζοντας ότι όλα θα πάνε καλά.

Ωστόσο, πραγματικά απορούμε τι σκεφτόταν, αφού τα πράγματα πήγαν ξεκαρδιστικά στραβά και το έπιπλο πέταξε μακριά ενώ διέσχιζε έναν κυκλικό κόμβο, την ώρα που, μάλιστα, έβρεχε καταρρακτωδώς.

Ο μεγάλος γκρι ανθρακί καναπές ήταν επισφαλώς δεμένος στην οροφή ενός μαύρου Ford καθώς πλησίαζε σε έναν κυκλικό κόμβο στις 27 Μαΐου. Ασφαλισμένος με ένα μόνο κομμάτι σπάγκου, το ταξίδι του καναπέ έλαβε απότομο τέλος όταν ο σπάγκος έσπασε, με αποτέλεσμα ο καναπές να πέσει στο έδαφος εν μέσω βροχής.

Ένας επιβάτης από το Λονδίνο, ο οποίος ακολουθούσε με άλλο όχημα, κατέγραψε το περιστατικό σε βίντεο, περιγράφοντάς το ως «ένα ατύχημα που περιμένει να συμβεί».

Ο μάρτυρας αφηγήθηκε: «Εγώ και η γυναίκα μου λυθήκαμε και οι δύο στα γέλια. Γελούσαμε τόσο πολύ, που ανησυχούσα μήπως τρακάρει. Είναι ένας τεράστιος καναπές με ένα μικροσκοπικό κομμάτι σπάγκου γύρω του».

Ενώ η σκηνή προσέφερε κωμική ανακούφιση στο ζευγάρι, ο μάρτυρας εξέφρασε κάποια συμπάθεια για τον οδηγό. «Ήταν πολύ αστείο, αλλά τον λυπήθηκα λίγο γιατί άρχισε να βρέχει πολύ δυνατά και δεν υπήρχε ασφαλές μέρος για να σταματήσω και να τον βοηθήσω», πρόσθεσε.

Το βίντεο, που κυκλοφορεί τώρα στο διαδίκτυο, χρησιμεύει ως υπενθύμιση της σημασίας της σωστής ασφάλισης των μεγάλων αντικειμένων κατά τη μεταφορά για την αποφυγή τέτοιων ατυχημάτων και τη διασφάλιση της οδικής ασφάλειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: