Προφυλακίστηκε ο Γάλλος ανιματέρ που κατηγορείται για τον βιασμό 23χρονης

Κοινοποίηση:
animater

Προσωρινά κρατείται μέχρι και αύριο όπου θα μεταβεί ξανά στον ανακριτή ο Γάλλος ανιματέρ που κατηγορείται για την απόπειρα βιασμού 23χρονης τουρίστριας, συμπατριώτισσας του, σε ξενοδοχείο στην Ερέτρια της Εύβοιας.

Ο ανιματέρ, σύμφωνα με το evima, νωρίτερα πήγε στον ανακριτή, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της απόπειρας βιασμού και πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών κακώσεων. Ο ίδιος φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως το θύμα είχε συναινέσει για συνουσία, ωστόσο η ίδια δήλωσε πως δεν θυμάται τίποτα.

Η 23χρονη στην προσπάθεια της να ξεφύγει έπεσε από ύψος πολλών μέτρων, πρώτου ορόφου, και υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και σε όλο της το σώμα, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Α ρε κωστέτσο, σε χτύπησαν εσένα και μαχαιρώσανε τον φίλο σου οι αλλοδαποί και δεν είπε κανένας κουβέντα. Και έβγαλε μέχρι και ανακοινώσεις ο πρώην κνίτης θεοδωρικάκος για τους γερμανούς που απείλησαν με μαχαίρι. Δεν λέω ότι δεν ήταν σοβαρό αλλά τον φίλο του κωστέτσου τον μαχαίρωσαν οι επενδυτές! Εδώ στη φωτογραφία, δεν μου φαίνεται και πολύ γάλλος αλλά στον μακρόν θα του αρέσει!

  2. γαλλος αυτος ο καραμαυρος ανθρωπος? εχουμε τρελαθει? θα μου πεις εδω καναμε Ελληνα τον πυρρο δημα, και του δωσαμε και θεση στον Ελληνικο στρατο, για την βουλη δεν λεω…. ετσι και αλλιως ολοι ανθελληνες ειναι εκει μεσα…. οπως και εκεινο τον καταμαυρο παλι που παιζει μπασκετ… πως τον λεμε εκεινο τον ελληναρα?? γεια σου ελλαδα με τα χαλια σου….

    1. εκεινος που παιιζει μπασκετ που λες σκοταδι εχει γεννηθει ελλαδα και ασπαζεται την ελληνικη κουλτουρα ειναι πιο ελληνας απο πολλους σενα και γιαυτο μην ζοριζεσε και τεστ dna να κανεις να μας πεις αν εισαι εσυ τουρκοσπορος η σκυθης η κατι αλλο εισαι….αφηστε την καραμελα

    2. εσυ φασιστα δεν αναγνωριζεις βορειοηπειρωτες?? τους χαριζεις στην Αλβανια?? και η πλακα ειναι οτι παριστανεις και το πατριωτη… χα χα χα

  3. ΤΙ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ, ΑΦΟΥ Ο ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΑΝΤΕ ΓΑΛΛΟΣ, ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΑΠΟ ΣΚ@ΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ”ΠΑΡΤΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ” ΑΒΕΡΤΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ”ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟΥ” ΜΑΚΡΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ…

Comments are closed.