Προφυλακίστηκε ο 15χρονος Μολδαβός διακινητής μετά το θανατηφόρο τροχαίο

Κοινοποίηση:
fylaki

Στις φυλακές ανηλίκων θα μεταφερθεί αύριο ο 15χρονος οδηγός – κατηγορούμενος για το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που προκλήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου στην προσπάθειά του να μεταφέρει 5 παράτυπους Σύρους μετανάστες, οι οποίοι επιβιβάστηκαν σε αυτό με προορισμό την Ευρώπη, για αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής.

Στη θέα περιπολικού της αστυνομίας ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο ανατράπηκε στον παράδρομο που συνδέει το χωριό Ποιμενικό με την επαρχιακή οδό Λάδης – Διδυμοτείχου. Από την ανατροπή μια γυναίκα έχασε τη ζωή της και άλλοι 5 τραυματίσθηκαν, ανάμεσα τους και ο ίδιος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ Ορεστιάδας, ο ανήλικος διακινητής, Μολδαβός στην καταγωγή, αφού έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου στο οποίο νοσηλεύονταν, οδηγήθηκε στην ανακρίτρια Ορεστιάδας, όπου ομολόγησε την πράξη του. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι μεταφορά πολιτών τρίτης χώρας, που είχε σαν συνέπεια την πρόκληση τροχαίου δυστυχήματος και τον θάνατο μιας γυναίκας εκ των μεταφερομένων .

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response