Προφυλακιστέος ο 39χρονος για την καλλιέργεια κάνναβης σε πολυτελή βίλα

Κοινοποίηση:
astynomia-peripoliko-

Σε μια εντυπωσιακή επιχείρηση της αστυνομίας, δύο αδέρφια, ηλικίας 39 και 37 ετών, συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στην πολυτελή βίλα που ενοικίαζαν στην περιοχή του Ανισαρά, όπου οι αρχές βρήκαν ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο καλλιέργειας κάνναβης.

Τι Βρήκαν οι Αρχές

Η έφοδος της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 28/5. Στην πολυτελή βίλα, βρέθηκαν δύο ειδικά διαμορφωμένοι χώροι: ο πρώτος προοριζόταν για την υδροπονική καλλιέργεια δεκάδων δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης, ενώ ο δεύτερος χρησιμοποιούνταν ως αποξηραντήριο. Συνολικά, κατασχέθηκαν 61 δενδρύλλια κάνναβης, που ξεπερνούσαν το ένα μέτρο σε ύψος, καθώς και τεχνικός εξοπλισμός για την υδροπονική καλλιέργεια.

Επιπλέον, οι αρχές βρήκαν και κατέσχεσαν 11 κιλά και 275 γραμμάρια χασίς, μικροποσότητα κοκαΐνης, μία ζυγαριά ακριβείας, τρία κινητά τηλέφωνα και 1.650 ευρώ σε μετρητά. Κατασχέθηκαν επίσης δύο αυτοκίνητα και ένα δίκυκλο, τα οποία χρησιμοποιούνταν για τη μεταφορά και διακίνηση των ναρκωτικών.

Πλούσιο Ποινικό Μητρώο

Τα δύο αδέρφια δεν είναι άγνωστα στις αρχές. Στο παρελθόν, έχουν επανειλημμένα απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές για παρόμοιες δραστηριότητες, με κατηγορίες για καλλιέργεια δενδρυλλίων και διακίνηση ναρκωτικών. Και οι δύο έχουν συλληφθεί πολλές φορές, φέρνοντας στις πλάτες τους κακουργηματικές διώξεις.

Νομικές Εξελίξεις

Ο 39χρονος, μετά την απολογία του, προφυλακίστηκε, ενώ ο 37χρονος αδερφός του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Οι απολογίες τους πραγματοποιήθηκαν σήμερα, με τους κατηγορούμενους να αντιμετωπίζουν σοβαρές κατηγορίες που θα κρίνουν το μέλλον τους.

Η υπόθεση αυτή αποτελεί μια σημαντική επιτυχία των αρχών στην καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει την ανάγκη για συνεχή επαγρύπνηση και δράση κατά της εγκληματικότητας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: