Πρωτοφανές στα χρονικά: Εισαγγελική έρευνα για τις δηλώσεις Μόρφου – «Ποινικό αδίκημα» ο Χριστιανικός λόγος;

Κοινοποίηση:
1

Ποινικό αδίκημα φαίνεται πως θεωρείται ο Χριστιανικός λόγος πλέον, καθώς διατάχθηκε έρευνα από τον Γενικό Εισαγγελέα για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Μόρφου.

Οδηγίες για την έναρξη διερεύνησης του ενδεχομένου διάπραξης οποιουδήποτε ποινικού αδικήματος σε σχέση με τις πρόσφατες δηλώσεις του πανιερώτατου Μητροπολίτη Μόρφου έδωσε ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφορικά με γραπτή δήλωση του Κώστα Γαβριηλίδη, συμβούλου του Προέδρου της Δημοκρατίας για Πολυπολιτισμικότητα, Αποδοχή και Σεβασμό στη Διαφορετικότητα, σύμφωνα με την οποία υπάρχει ανάγκη τροποποίησης της υφιστάμενης νομοθεσίας, ώστε η κίνηση νομικών διαδικασιών εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να δηλητηριάσει την κοινωνία κατά συγκεκριμένης ομάδας ατόμων, πάψει να εξαρτάται από ένα και μοναδικό φορέα, ήτοι τον Γενικό Εισαγγελέα, ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας δηλώνει ότι «προτού προβαίνει σε παρόμοιες δηλώσεις σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας, θα είναι καλό να γνωρίζει τις βασικές έστω πρόνοιες του Συντάγματος και να σέβεται τους Θεσμούς του».

Εν πάση περιπτώσει, αναφέρεται, «με σημερινή επιστολή του προς τον Αρχηγό της Αστυνομίας ο Γενικός Εισαγγελέας έχει ήδη δώσει οδηγίες για την έναρξη διερεύνησης του ενδεχομένου διάπραξης οποιουδήποτε ποινικού αδικήματος σε σχέση με τις πρόσφατες δηλώσεις του πανιερώτατου Μητροπολίτη Μόρφου σε σχέση με ομοφυλοφίλους και συναφή θέματα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Βασικα τραγιλα μυριζει εδώ μεσα και φασιστιλα,ρε ζωα ετσι είναι ο λογος του χριστου? να τα βαζει με μια κατηγορια ανθρωπων επειδή εχουν διαφορετικα σεξουαλικα γουστα??? ισα ρε χριστιανομουτζαχεντιν,ο θεος και ο χριστος θεωρουν πως ολοι οι ανθρωποι αξιζουν την αγαπη τους δεν μισουν όπως μερικοι αυτοκλητοι τραγοφασιστες ,ανοιξτε ρε τα ματια σας ρε κοιταξτε λιγο παραπερα μην εχετε παροπιδες στο 2019μ.χ. ειμαστε ελεος πια.

  2. Ρατσιστικα ειναι τα γκει πραιτ ,που παρελαυνουν καταυθειαν στο πυρ της κολασεως.
    Μαλλον οι αμετανοητοι ομοφυλοφιλοι ειναι απο τορα εκδιωγμενοι απο τη βασιλεια του Θεου ,διοτι ειναι βδελυγμα στα ματια του.
    Ο δε Μητροπολιτης Μοφου Νεοφυτος βρισκεται μεσα στην επιγεια και ουρανια Εκκλησια του Θεου και στη βασιλεια του , απο την οποια αποκλειεται να τον εκδιωξει.
    Εδω αναδιδουν μια χαρακτηριστικη μυρουδια ,οσοι εχουν κατοικιδια γατες ,αν και δεν τις εχουν μαζι τους οταν πανε στην εργασια τους ηκαθοντε φδιπλα σε αλλους,την ποιοα ορισμενοι οσφρενοντε.
    Τι παραξενο ριπε ο Μητροπολιτης Νεοφυτος ,οτι ορισμενοι αγιοι καταλαβαινουν αν καποιος ειναι ομοφυλοφιλος απο τη βρωμα που αναδιδει.Ειναι τελειως φυσικο.
    Αλλα φαινεται οτι μωραινεται ο νους οσων πρατουν τη βδελυρη αμαρτια.Γιαυτο και ειναι βδελυγμα στα ματια του Θεου,επειδη βρωμαει.

  3. Εχουν καταντησει θεομαχοι.
    Ενα τους απομενει , αν μπορουσαν ,θα καταδικαζουν με ποινικο αδικημα και τον ιδιο τον Θεο,
    επειδη εκαψε τα Σοδομα και τα Γομορα για την ομοφυλοφιλια και ετοιμασε το πυρ της κολασεως για τους αμετανοητους ομοφυλοφιλους .
    Ο Μητροπολιτης Μοφου Νεοφυτος κυρυτει τον διαγγελμα Κυριου ,το Ευαγγελιο, ως ιερεας του Υψιστου .
    Οποιος αγγιζει τους ιερεις του Υψιστου ,ειναι σαν να αγγιζει τον οφθαλμο Του ,
    λεει Κυριος ο Θεος,
    πραγμα που δεν μενει διχως συνεπειες.
    Αν αυτοι βρισκωντε στη θεση δικαστου του κοσμου τουτου,
    ας αναλογιστουν οτι πανω απ αυτους βρισκεται ο αδεκαστος Κριτης στον οποιο σιγουρα θα λογοθετησουν.
    Ετσι και τορα η ιστορια επαναλαμβανεται ,
    οπως ο συναδελφος τους Ποντιος Πιλατος
    κατεδικασε το Χριστο με ποινη θανατου,θανατου δε σταυρου ,
    ετσι και αυτοι τορα δικαζουν εμεσα τον ιδιο Τον Χριστο ,
    στο προσωπο οσων ακολουθουν το θελημα του ,
    διοτι ο Μοφου δεν ειπε δικα του λογια ,αλλα αυτα που διδαξε ο Χριστος .
    Ο Χριστος ξανασταυρωνεται ,ξαναδιασυρεται στα δικαστηρια στο προσωπο των πιστων δουλων του.
    Ας αναλογιστουν την παραφροσυνη τους ,
    ας μην σηκωσουν κεφαλη εναντιων Κυριου Παντοκρατορος.
    Δεν αρκεστηκαν να νομοθετουν εναντια στο Νομο Του (ηδη πληρωνουμε αυτες τις αμαρτιες των πολιτικων αρχοντων ως λαος) ,
    τορα καταδικαζουν και οσους κηρυτουν Ευαγγελιο.
    Ας αναλογιστουν ποιον εχουν να αντιμετωπησουν στο προσωπο του σεβασμιοτατου Μητροπολιτου Μοφου
    και την τιμωρια που ακολουθησε μετα την Σταυρωση ,τον ποντιο Πιλατο ,τους σταυρωτας Του Χριστου
    και ολους οσους συμμετηχαν στο πλεον αποτροπαιο και μεγαλιτερο εγκλημα ολων των αιωνων ,αφου κατεδικασαν σε θανατο τον μονον Αναμαρτυτο εν απολυτω εννοια.
    Ηδη απο τοτε χρεοκοπησε η ανθρωπινη δικαιοσυνη.
    Η ιστορια επαναλαμβανεται στις μερες μας ,επειδη δεν μπορουν να σταυρωσουν τον Γιακβε ,τον Θεο ,επειδη δεν θωπευει τα ατιμα παθη τους ,αλλα τα καταδικαζει ,τον ξανακαταδικαζουν και τον ξανασταυρωνουν στο προσωπο οσων τον ακολουθουν τον Χριστο ,στην προκειμενη περιπτωση στο προσωπο του Μητροπολιτου Νεοφυτου Μοφου, και οσων κηρυτουν τις αληθειες του.
    Ω της παραφροσυνης και της Χριστοκτονιας, να πολεμουν και να καταδικαζουν τον ιδιο τον Θεο.
    Ας αναλογιστουν ποσα δεινα συσωρευουν στα κεφαλια τους και σ αυτη και στην αλλη ζωη.
    Ζουμε σε μια εποχη για την οποια πρεπει να ντρεπομαστε.

  4. Σατανάδες λυσσατε εναντιον του ιεραρχη επειδή λεει αληθειες,ζητε μεσα στην βρωμα της ανωμαλίας και χαιρεστε κιολας.

  5. Έχετε δει τί ποινές προβλέπει ο ισλαμικός νόμος για την ομοφυλοφιλία? Η πιο χαλαρή είναι το μαστίγωμα και σε πιο αυστηρές χώρες μπορεί να φθάσει και στον λιθοβολισμό. Εκεί γιατί δεν τολμάει κανείς (από τις δήθεν κοπτόμενες για τα ανθρώπινα δικαιώματα οργανώσεις) να ζητήσει το λόγο? Θα σας πω εγώ. Γιατί είναι κοτούλες λυράτες… Κάνουν τις ψευτομαγκιές τους στην Ελλάδα και στους ορθοδόξους ιεράρχες, καθώς γνωρίζουν εκ του ασφαλούς ότι δεν πρόκειται να πέσει «μπούφλα».
    Πού θα πάει όμως? Γυρίζει η ρημάδα η ιστορία… Κάποια στιγμή θα πέσει η «καρπαζά» σύννεφο και θα δώσουν λόγο για όλες τους τις ασχημοσύνες…

  6. Στην ιστορία της Εκκλησίας και στους βίους των Αγίων, υπάρχουν πολλά περιστατικά που δείχνουν ότι όταν κάποιος κάνει βαριές αμαρτίες, η ψυχή του βρωμάει και οι αγιασμένοι άνθρωποι την καταλαβαίνουν αυτή τη βρώμα και με αγάπη τους το λένε για να μετανοήσουν και να εξομολογηθούν, για να καθαρίσει η ψυχή τους και να ευωδιάζει.

  7. Ο ρατσιστικός/ομοφοβικός λόγος είναι και ποινικό αδίκημα. Ο τύπος θα έπρεπε να εκδιωχθεί από την εκκλησία, πρώτοι οι “χριστιανοί” θα έπρεπε να τον αποδοκιμάζετε και να τον περιθωριοποιείτε.

    1. Κοιμισου το νεοταξικο “προοδευτικό” ύπνο που σας εχουν υπνωτίσει και ασε τους Χριστιανούς ήσυχους.

  8. Έχετε λυσσάξει νεοταξικά τέρατα και έχετε βάλει λυτούς και δεμένους για να φιμώσετε και την άλλη Αρχιερατική φωνή που μιλάει Ορθόδοξα και Ελληνικά. Μην πτοείστε ΑΞΙΕ Αρχιερέα Μόρφου Νεόφυτε ο ΚΥΡΙΟΣ ειναι μαζί σας και όλοι οι αληθινοί Έλληνες Ορθόδοξοι Πατριώτες.

  9. Ειναι το υφος κυριοι . Ενα το κρατουμενο . Ποινικο αδικημα δεν ειναι ασφαλως , αλλά δεν ειναι και οτι καλυτερο να εκπεμπει ρατσιστικο λογο ενας ιεραρχης .Αυτα που λεει δεν εχουν την παραμικρη επιστημονικη τεκμηριωση . Βρωμαει καποιος οταν δεν κανει μπανιο ειτε ειναι str8 ειτε ειναι gay . Η οποιαδηποτε αλλη βλακεια , απλα ειναι βλακεια , οποτε καλο ειναι να λεει « λεω βλακειες » ή « ειμαι ρατσιστης » . Αν ομως τα λεει στα σοβαρα αυτα , τοτε φυσικα να ειναι ετοιμος να δεχτει κριτικη και κραξιμο .

  10. ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΝΗΓΑΝΕ . ΑΛΛΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟ Ή ΑΛΛΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ !
    ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ !

Comments are closed.