Πρόσληψη 780 ιατρών στα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.)

Κοινοποίηση:
Cropped photo of mature female on wheelchair in the lobby at airport hall. Copy space in left side

780 γιατροί αποφασίστηκε να στελεχώσουν το Ειδικό Σώμα Ιατρών (Ε.Σ.Ι.) των υγειονομικών επιτροπών του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.) 

Ύστερα από έγκριση το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ έκανε αυτήν την απόφαση και έγινε η δημοσιοποίηση του Πίνακα με τα Οριστικά Αποτελέσματα της σχετικής πρόσκλησης.

Ο συνολικός αριθμός των ιατρών που θα εξυπηρετεί τους αιτούντες πιστοποίησης αναπηρίας ανέρχεται σε 1.294, αριθμός υπερδιπλάσιος των 514 ιατρών που υπηρετούν μέχρι σήμερα στα ΚΕ.Π.Α. Στόχος είναι η μείωση του χρόνου αναμονής για την εξέταση των συνανθρώπων μας που αιτούνται έκδοση πιστοποίησης αναπηρίας καθώς και η συνολική βελτιστοποίηση και επιτάχυνση της εξυπηρέτησης των ευάλωτων συμπολιτών μας.

Ο e-ΕΦΚΑ προγραμματίζει εκπαίδευση των ιατρών που θα στελεχώσουν τις υγειονομικές επιτροπές των ΚΕ.Π.Α., προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικά με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, τις προβλεπόμενες διαδικασίες, την αξιοποίηση ψηφιακών εφαρμογών αλλά και για ζητήματα που αφορούν στην εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, ώστε να επιδεικνύουν την αναγκαία ευαισθησία και κατανόηση των δικαιωμάτων τους.

Είναι η πρώτη φορά, από το 2011, όταν και ξεκίνησε η λειτουργία του ΚΕ.Π.Α., που πραγματοποιούνται προσλήψεις ιατρών

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Σεμνα! Κωφτε κατι! 78 θα θελατε να πειτε και αν!

Comments are closed.