Πρώην μοντέλο του play-boy βρέθηκε νεκρό μετά από τις αποκαλύψεις της για διεθνές δίκτυο παιδεραστίας

Κοινοποίηση:
maxresdefault_1

Ένα πρώην μοντέλο του play boy και ηθοποιός βρέθηκε νεκρή κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μετά τις αποκαλύψεις της για ένα διεθνές κύκλωμα παιδοφιλίας και αφότου είχε πει ότι φοβάται για τη ζωή της και ότι δεν σκόπευε ποτέ να αυτοκτονήσει.

Η 41 ετών Natacha Jaitt, ξεκίνησε την καριέρα της όταν ήρθε από την Αργεντινή στην Ισπανία και σύντομα βρέθηκε σε κύκλους με μεγάλη οικονομική επιφάνεια μαθαίνοντας τα μυστικά τους.

Το 2018, η μητέρα δύο παιδιών είχε κατηγορήσει πολιτικούς, γνωστούς αθλητές και ανθρώπους του θεάματος ότι εμπλέκονταν σε διεθνές κύκλωμα παιδοφιλίας «χειρότερο και από τους πιο τρομακτικούς εφιάλτες» όπως είχε πει.

Το κύκλωμα έκανε απαγωγές παιδιών σεξουαλική κακοποίηση και βασανιστήρια.

Στο Twitter είχε προειδοποιήσει ότι θα την δολοφονούσαν επειδή αποκάλυψε το κύκλωμα.

Είχε γράψει:

«ΠΡΟΣΟΧΗ. Δεν πρόκειται να αυτοκτονήσω. Δεν πρόκειται να πάρω κάποια μεγάλη δόση κοκαΐνης και να πνιγώ στο μπάνιο μου ή να αυτοπυροβοληθώ. Οπότε εάν κάτι τέτοιο γίνει δε είμαι εγώ. Φυλάξτε αυτό το Tweet»

Παρ΄ όλα αυτά η 41χρονη Natacha Jaitt βρέθηκε νεκρή το Σάββατο στο σπίτι της και ο ιατροδικαστής ανέφερε πως αιτία ήταν η υπερβολική δόση ναρκωτικών και έκλεισε την υπόθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: