Πρώην φυσικοθεραπευτής αποκαλύπτει: «Η σκοτεινή πλευρά του Σ.Τσιτσιπά προέρχεται από τον πατέρα του»

Κοινοποίηση:
ηξγηξγηξ

Ο Τζερόμ Μπιάνκι πρώην φυσιοθεραπευτής του Στέφανου Τσιτσιπά έκανε αποκαλυπτικές δηλώσεις για το τοξικό κλίμα που επικρατούσε με τον πατέρα του Σ.Τσιτσιπά Απόστολο κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ετών.

Με αφορμή το ξέσπασμά του και την απόφασή του να τον απολύσει, η κορυφαία αθλητική εφημερίδα έκανε μία έρευνα με δηλώσεις ανθρώπων που δούλεψαν στην ομάδα του Τσιτσιπά, με τον Μπιάνκι να είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικός, ρίχνοντας ευθύνες ξεκάθαρα στον πατέρα του, για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα το πρώην Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης.

«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έλυσε τη συνεργασία με τον πατέρα και τον προπονητή του μετά από μια ακόμη σύγκρουση στο γήπεδο του Μόντρεαλ. Ήρθε επιτέλους η ώρα της απελευθέρωσης για τον καλύτερο Έλληνα τενίστα της ιστορίας; Ένα είναι σίγουρο, στα 26 του, δεν έχει χρόνο για να χάσει αν θέλει να πραγματοποιήσει το όνειρό του: να κερδίσει ένα τουρνουά Grand Slam» αναφέρει η L’ Equipe που στη συνέχεια φιλοξενεί τις δηλώσεις του Μπιάνκι που θα συζητηθούν.

«O Απόστολος είναι ευγενικός, αλλά και υπερβολικός. Αγαπά πολύ τον γιο του. Η σχέση τους όμως εδώ και χρόνια δεν ήταν σταθερή και έκανε μόνο κακό. Οι σκοτεινές στιγμές του προέρχονται από εκεί. Ο πατέρας του μιλούσε τόσο πολύ που δεν άκουγε, παρά μόνο τον εαυτό του. Εξαιτίας του πατέρα του, αρκετοί παίκτες δεν ήθελαν να προπονούνται πλέον μαζί του στα τουρνουά. Δεν μπορούσαν να συγκεντρωθούν στη προπόνηση επειδή μιλούσε συνεχώς. Θέλει να ελέγχει τα πάντα και δεν αφήνει χώρο ούτε για… οξυγόνο» είπε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response